Hirdetés
- Android szakmai topik
- Stabil pályára állt az Android 16
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
Az automatikus fényerő szabályozásnál most azt olvastam, hogy ez egy tanítható, azaz magad kell utána állítani, és utána ezt megjegyzi, hogy a jövőben a fényviszonyok szerint a korábban használt beállítás szerint állítja automatikusan a fényerőt. Hát remélem tényleg így lesz, mert negatív nekem most ez benne a 9-es androidnál.
Ikonokról néha nekem is erőszakosabban kell koppintani, hogy elinduljon az alkalmazás, ez sem volt eddig, csak a frissítés óta.
Közelségérzékelővel nincs gondom.
Bekapcsoláskor, míg bootol a rendszer, akkor megszólal az értesítés hang, de a végét levágja, mint ha hirtelen lekapcsolnák, miközben nem jött semmi, és ez is a 9-es verzió óta van, de nem minden bekapcsolás után, és kikapcsolást nem találtam rá.+1, eltűnt a helymeghatározásnál a 3-as beállítás lehetősége, azaz a nagyon pontos, amikor a GPS is bekapcsol, a pontos, amikor csak a mobil és WIFI hálózatból következteti ki a tartózkodási helyet, és a kikapcsolás funkció. Ez a 9-esben nincs sehol benne.
-
Crabface
senior tag
Nagyobb kijelző, nagyobb akksi, több memória, kamera ugyanaz szerintem viszont elöl van második széles látoszögű kamera pluszban és vaku is, Frissebb android és még egy főverzió minimum. Soc lehelletnyivel talán gyengébb... talán, de modernebb (LTE, bluetooth, ) és kevesebbet fogyaszt +Type-C
Jahogy a simát kérdezed? Öhm... Akkor passz
Az előlapi kamerákat és a plusz 1gb memóriát leszámítva, mondjuk igaz amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szinte mindenben fejlődött az XA széria új generációja, de főleg az üzemidő és az ujjlenyomat-olvasó jelentős a friss hardveren és néhány, egyébként pozitív apróságon kívül.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest