- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
Az automatikus fényerő szabályozásnál most azt olvastam, hogy ez egy tanítható, azaz magad kell utána állítani, és utána ezt megjegyzi, hogy a jövőben a fényviszonyok szerint a korábban használt beállítás szerint állítja automatikusan a fényerőt. Hát remélem tényleg így lesz, mert negatív nekem most ez benne a 9-es androidnál.
Ikonokról néha nekem is erőszakosabban kell koppintani, hogy elinduljon az alkalmazás, ez sem volt eddig, csak a frissítés óta.
Közelségérzékelővel nincs gondom.
Bekapcsoláskor, míg bootol a rendszer, akkor megszólal az értesítés hang, de a végét levágja, mint ha hirtelen lekapcsolnák, miközben nem jött semmi, és ez is a 9-es verzió óta van, de nem minden bekapcsolás után, és kikapcsolást nem találtam rá.+1, eltűnt a helymeghatározásnál a 3-as beállítás lehetősége, azaz a nagyon pontos, amikor a GPS is bekapcsol, a pontos, amikor csak a mobil és WIFI hálózatból következteti ki a tartózkodási helyet, és a kikapcsolás funkció. Ez a 9-esben nincs sehol benne.
-
Crabface
senior tag
Nagyobb kijelző, nagyobb akksi, több memória, kamera ugyanaz szerintem viszont elöl van második széles látoszögű kamera pluszban és vaku is, Frissebb android és még egy főverzió minimum. Soc lehelletnyivel talán gyengébb... talán, de modernebb (LTE, bluetooth, ) és kevesebbet fogyaszt +Type-C
Jahogy a simát kérdezed? Öhm... Akkor passz
Az előlapi kamerákat és a plusz 1gb memóriát leszámítva, mondjuk igaz amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szinte mindenben fejlődött az XA széria új generációja, de főleg az üzemidő és az ujjlenyomat-olvasó jelentős a friss hardveren és néhány, egyébként pozitív apróságon kívül.
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest