- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz
magicbox #3209 üzenetére
Felturbóztam kicsit az U-mat, jelenleg száguld mint a szél.
Csupaszított ROM, és a gyári megoldások cseréje is megtörtént (pl. Nova Launcher, ExDialer, QuickPic). Köszönet magicbox-nak az ajánlásokért! Az appokon kívüli beállításokat már én is megtettem korábban, eléggé adták magukat, ha az ember sebességet akart növelni
Két egyszerű kérdésem lenne:
1. Aki használ Nova Launchert, nem tudna segíteni, hol tudom személyre szabottan pakolgatni az alkalmazásokat egymáshoz képest? Az ABC sorrendet erőlteti mindenképp, és nem találok olyan beállítást, ahol ezt kikapcsolhatnám.
2. A tárcsázó korábban volt, hogy néhány másodpercet gondolkodott betöltés előtt. Ezért lett lecserélve az ExDialer-re. Viszont a gyári üzenetkezelő már volt, hogy nem nyitotta meg a kapott SMSt, helyette félig kifagyott, és most azt is lecserélném valami szupergyorsra. Nem kell semmi csicsa, csak gyorsaság. Olvasgattam több helyen, hogy melyik üzenetkezelő a leggyorsabb, de úgy látom a verziószámok változásával ezek is lassulnak, mert mindenképp bele kell hányni a csilli-villi feature-öket. Ezért inkább tőletek kérdezem, hogy kinek milyen tapasztalata van üzenetkezelő alkalmazásokkal? Esetleg melyiket ajánljátok? Lehetőleg verziószámmal együtt, aztán valahogy felkutatom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime stílusú steampunk akció-szerepjáték lesz a Silver Palace
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Robot fűnyírók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest