Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • confuser

    senior tag

    válasz magicbox #3209 üzenetére

    Felturbóztam kicsit az U-mat, jelenleg száguld mint a szél.

    Csupaszított ROM, és a gyári megoldások cseréje is megtörtént (pl. Nova Launcher, ExDialer, QuickPic). Köszönet magicbox-nak az ajánlásokért! Az appokon kívüli beállításokat már én is megtettem korábban, eléggé adták magukat, ha az ember sebességet akart növelni :)

    Két egyszerű kérdésem lenne:

    1. Aki használ Nova Launchert, nem tudna segíteni, hol tudom személyre szabottan pakolgatni az alkalmazásokat egymáshoz képest? Az ABC sorrendet erőlteti mindenképp, és nem találok olyan beállítást, ahol ezt kikapcsolhatnám.

    2. A tárcsázó korábban volt, hogy néhány másodpercet gondolkodott betöltés előtt. Ezért lett lecserélve az ExDialer-re. Viszont a gyári üzenetkezelő már volt, hogy nem nyitotta meg a kapott SMSt, helyette félig kifagyott, és most azt is lecserélném valami szupergyorsra. Nem kell semmi csicsa, csak gyorsaság. Olvasgattam több helyen, hogy melyik üzenetkezelő a leggyorsabb, de úgy látom a verziószámok változásával ezek is lassulnak, mert mindenképp bele kell hányni a csilli-villi feature-öket. Ezért inkább tőletek kérdezem, hogy kinek milyen tapasztalata van üzenetkezelő alkalmazásokkal? Esetleg melyiket ajánljátok? Lehetőleg verziószámmal együtt, aztán valahogy felkutatom.

Új hozzászólás Aktív témák