Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Sony Xperia M4 Aqua
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz4b70
aktív tag
Sziasztok, az mitől lehet, hogy a telefon magától leáll és csak akkor lehet visszakapcsolni ha rádugjuk töltőre?
Az akku fel van töltve mégis leáll. Újratelepítés megvolt. Kuka? -
krisz4b70
aktív tag
Bevittem telekomhoz telómat mert nem működött már rendesen a töltő csatlakozója, kb mennyi idő mostanában a szervíz? Két hét alatt megvan?
-
krisz4b70
aktív tag
Ha megszakítom javítás közben az xperia companiont az baj? Másfél órája megy és még a negyedénél sem tart, nem tudom mi van.
-
krisz4b70
aktív tag
válasz
spooner801 #3915 üzenetére
Érdemes egy javítást csinálni, azaz egy tiszta telepítést.
Azzal a kártyával felejtős igen, lelassítaná a telót. Még az én uhs-es kártyámon is kicsit lassabban töltődnek be pl. a nagyobb játékok mintha a telefon memóriájában lennének.
-
krisz4b70
aktív tag
2 napja megcsináltam én is az sd adaptációt.
Nekem a kevés tárhely volt az egyetlen problémám a telefonnal, más minden ok.
De már ez is megoldva szóval én elégedett vagyok. -
krisz4b70
aktív tag
Erre a kártyára gondolok:
[link]
Uhs1 besorolás,
"80MB/s Read Speed. 20MB/s Write Speed" -
krisz4b70
aktív tag
Samsung evo+ 16 gb alkalmas erre az sd adaptációra?
Vagy a 32 gbos?
16gb-osra azt írják hogy 10MB/s az írási sebessége, a 32 gb-osnak 20MB/s. Az olvasási sebesség mindkettőnek 80MB/s. -
krisz4b70
aktív tag
Akinek meg van már csinálva az adb-s sd adaptáció annak működik rendesen? Megoldották, hogy minden jó legyen?
Úgy érzem itt az ideje, hogy én is megcsináljam.
-
krisz4b70
aktív tag
Az állapotsáv elszineződést bent hagyhatták volna, nekem bejött, de jó lenne ha ez lenne a legnagyobb probléma.
De ha tényleg nem lett megoldva a tárhely probléma akkor nem is érdemes frissíteni, én csak ezért vártam. Kinézet is kb ugyanaz. Remélem legalább fürgébb lesz kicsit a rendszer. -
krisz4b70
aktív tag
Most itt mit csináljak? Nekem nem egyértelmű
Húzzam ki az usb-t vagy dugjam vissza mialatt bekapcsolom telót.
Azt írja csatlakoztasson egy usb kábelt az eszközhöz de az ábra azt mutatja húzzam ki. -
krisz4b70
aktív tag
A zene alkalmazásnál nem lehet valahogy beállítani hogy ne jelenjen meg az albumboríró a zárképernyőn?
-
krisz4b70
aktív tag
Előny:
Jó megjelenés, gyors szoftver, viszonylag jó üzemidő (ha nem nyomogatod egész nap kibír 2 napot is), megkapja 6.0-át, víz-, porálló, jó sony felület (ez egyéni vélemény, nekem mindegyik gyártó közül a sonyé tetszik a legjobban)Hátrány: Kicsit lassú kamera, kevés tárhely (ezek talán ki lesznek javítva 6.0-val), könnyen karcolódó hátlap (ajánlott rá valami vedőfólia)
Így elsőre nekem ennyi.
-
krisz4b70
aktív tag
Köszi a válaszokat, megpróbálom ezentúl én sem fent hagyni éjszaka a töltőn a telót, meg nem teljesen lemeríteni. Lényegében ezek a fontosak ahogy nézem
-
krisz4b70
aktív tag
Kicsi off
Akkumulátor töltésnél mi a helyes eljárás?Kicsit olvasgattam és mindenhol mást írnak. Eddig mindig este feltettem tölteni és reggelig úgy hagytam, elvileg viszont jobb többször kevesebbet tölteni máshol az ellenkezőjét írják.
Itt is 2 cikk teljesen az ellentétjét írják. Aki unatkozik elolvashatja -
krisz4b70
aktív tag
Hát már rájöttem, bementem egy két boltba de sehol nem találni. Tokokat sosem szerettem, megnagyobbítja telót ha csak kicsit is és elrontja szerintem az összképet.
Szebb a telefon tok nélkül nem akarom befedni, csak kár hogy ennyire gyenge a hátlap. Pedig próbálok rá vigyázni zsebben tartom csak telefon van benne, ha lerakom akkor is ágyra vagy valami puhára teszem. Remélem minél hamarabb megjön a fólia.
-
krisz4b70
aktív tag
Hol tudnék gyorsan valami olcsó hátlap fóliát venni? Rendeltem már üvegfóliát de idő amíg megjön, addig kéne valami rá mert már most van rajta karc :/
-
krisz4b70
aktív tag
Valaki tapasztalt már olyat hogy a telefonon nem ment a net? Mobilnetnél kiírta fent az ikon hogy lte mégsem ment, WiFi ugyanez rácsatlakoztam és semmi, pedig WiFi tuti jó volt, többi eszközön működött.
Egy újraindítás segített de ez már a 2. alkalom volt, elég zavaró. -
krisz4b70
aktív tag
Azt valahol ki lehet kapcsolni hogy zene alkalmazásnál ne mutassa az albumborítót a zárképernyőn?
-
krisz4b70
aktív tag
Üdv!
Ajánlanátok aliexpressről hátlapra jó üvegfóliát, megbízható eladóval. Akár privátban is.
Köszi -
krisz4b70
aktív tag
Értem, köszi a válaszokat.
Hát igen az értesítési sáv nekem is hiányozni fog az sp-ből, kicsit egyedi is volt tőle a telefon.
Játékok csak ilyen pár megás játékok pl two dots meg ilyenek
Akkor valószínűleg én is beszerzek egyet.Kicsi off:
Arról a nanoshine kijelzővédő bevonatról nincs valakinek tapasztalata? Gondolkoztam hogy kipróbálom ha új telefont veszek, mert nem nagyon szeretem a fóliákat, viszont azt írja hogy üveg felületre jó csak, akkor a hátlapra nem lehetne felvinni mi? -
krisz4b70
aktív tag
Üdv! Olvasgatok itt hideget meleget a telefonról.
Olyan kérdésem lenne hogy 50ezer körül megéri megvenni?
Xperia spt váltanék le.
Nincsenek túl nagy igényeim, csak hogy gördülékeny legyen a telefon mindennapi használat mellett, legfőképp böngészés viber messenger néha egy kis játék.
Meg hogy multitasking jó legyen sp után felüdülés lenne már
Kevés tárhely annyira nem zavar ha tenyleg kijavítják majd, addig kihúzom valahogy.
Viszont használnom kéne úgy másfél-2 évig.
Köszi előre is válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Tárhely gond megoldásához irány az Összefoglaló!
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest