Hirdetés
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Sony Xperia M4 Aqua
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarbantia
aktív tag
Sziasztok!
Kezdi megadni magát az M4 Aqua telefonom...
Valószínű, hogy nincs rá megoldás, de azért leírom az esetet, hátha van valakinek valami tuti ötlete.
A telefont alapvetően telefonálásra használom, vigyázok rá, tokban van, és nem szoktam megterhelő műveleteket futtatni rajta. (zseblámpa, keep, SMS, némi mobilnet: térkép, időjárás, menetrend, fél óránál többet sose volt adatkapcsolat egyszerre, kamera csak jegyzetnek) Szóval ritkán melegedett, kivéve nemrég egy esetet, amikor tönkrement a routerem, és egy alkalommal wifi hotspotként használtam mobilnet megosztásra. Kb. egy szűk órát ment, majd lefagyott, és alig tudtam újraindítani. Nem sokkal később töltőn volt*(1), amikor a zseblámpa nem akart bekapcsolni, egyúttal le is fagyott, és nem lehetett újraindítani, a hard OFF is csak sokadszorra jött össze. (fehér SONY képernyőig jutott) Sokat túrtam a netet, majd vettem egy nagy levegőt, és számítógépre kötve nyomtam egy új telepítést, de ezután se indult. Aztán gyanús lett ez a melegedés dolog, lehűtöttem a készüléket, így sikerült elindítani. Azóta kíméletesen használgattam, de az elmúlt időszakban teljesen használhatatlan lett. Véletlenszerűen nem tudok hívást kezdeményezni, se fogadni. Térerő van, ki is jelzi. Van, hogy telefonálok, majd utána hívnék másik számot, de már nem cseng ki. Ha engem hívnak, néhány kicsengés van a vonalban, majd hangposta, de a készüléken nincs nem fogadott hívás...
Legutóbb a lámpa is kontakthibás lett, pedig nem lett a készülék leejtve.
Lehet ezzel még bármit kezdeni, vagy az első komolyabb használattal megfőztem?
*(1) Ja, még valami, az is bejátszhatott a hibába, hogy a feleségem Z1 compact töltőjét használtam, ami szemre közel tökugyanolyan SONY töltő mint az M4 Aqua töltője, csak ez utóbbi 850mA-el tölt, a Z1c meg 1,5A-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Tárhely gond megoldásához irány az Összefoglaló!
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest