- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
1stVikman #7223 üzenetére
1 hét AOSP ROM után: hát okosságban visszalépés a Carbon után... egyszer volt olyan, hogy azt mondtam, ha hazamegyek, megint telepítés lesz, de végül nem értem rá, úgyhogy maradt
(a kijelző nem akart felébredni, mikor hívtak, így nem tudtam felvenni... az ilyentől kicsit hamar felmegy a pumpa, bár azóta nem csinálta)
bizonyos appoknál (?) előfordulnak több másodperces beakadások, bár igazából nagyon ritka. A FB messenger ilyen, de nem tudom, tényleg apphoz köthető-e, vagy a rendszer okozza.
Érdekes, hogy munkahelyen -távolabb lehetek az antennától- WIFI-n gyorsabban merül, mint 3G-n. és amúgy összességében kevésbé bírja ez is, mint a 4.1.2 bírta.arra mi a megfelelő módszer, hogy a belső tárhelyet (azt is, ahová a programok telepítik a könyvtáraikat) üresre gyaluljam?
most már rég nem tudom, mi az ami kell valaminek, és mi az, amit valami rég nem használt cucc rakott fel. persze egy esetleges újrahúzásnál csinálnám csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest