Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
domber00 #227 üzenetére
Szia. Google neked is a barátod, de azért kutattam neked kicsit.
[Noob friendly] Root Sony Xperia E3 With 4.4.4 kitkat update.
-
törölt tag
válasz
d.mate08 #193 üzenetére
Nézd én nem vagyok oda semmiért. De ha jelen esetben választani kéne akkor pont az a 2 szempont ami a wp felé billenti a mérleget. Nem vagyok wp fan, hisz most is az m2 amit használok. De ha van 2 telefon kB egy árban akkor egyéb dolgok mellett számít a memória és a rendszer megbízhatósági is.
Culas 25 ebben a kérdésben neked kell dönteni. Hogy a te felhasználási szokásaidnak melyik telefon felel meg jobban.
-
törölt tag
válasz
Blackwolf77 #189 üzenetére
4gb a teljes tárhely. De ebből a rendszer foglal el magának. A szabadon felhasználóktól mindig kevesebb mint amit leírnak teljes tárterületett. De ha elolvastad volna a tesztett vásárlás előtt akkor magad is rájöttél volna.
Meg is van:Hardver, szoftverezettség
A motorháztető alatt a már jól bejáratott, 28 nanométeres csíkszélességű Qualcomm Snapdragon 400 (MSM8926) chipset lakozik. Az ARMv7 architektúrájú, 1,2 gigahertzre skálázott négymagos processzor mellett egy Adreno 305 grafikus gyorsító feszül neki a feladatoknak, mindemellett pedig 1 gigabájt RAM-mal gazdálkodhatunk. A hardver tehát nem rossz, a 4 gigabájtos belső adattároló, valamint az ebből felhasználható 1,72 gigabájtos megmaradt mennyiség azonban édeskevés, olyannyira az, hogy lényegében alig fér rá valami, ahhoz, hogy mondjuk egy játékot telepítsünk, szinte minden mást le kell törölni. Az odáig rendben van, hogy microSD foglalatot is építettek a telefonba, amire a Sony engedi is, hogy átrakjuk az alkalmazásokat, ez ideig-óráig segít csak. Ez roppant szűk tárhely borzasztóan idegesítő, a telefon megítélését nagyban befolyásolja, természetesen egyáltalán nem pozitív irányban.
-
törölt tag
Ebben az ár kategóriában inkább az ALCATEL onetouch Idol 2 Mini S.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #155 üzenetére
+1
-
törölt tag
Örülök hogy nem vártam és megvettem az M2-t. Ez nagyon nem el talált készülék lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japánok új középkategóriás készüléke kellemes áron kínál 4,5 hüvelykes kijelzőt, Snapdragon 400 SoC-t, jó üzemidőt, a belső tárhely viszont édeskevés.
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest