- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Nagyon nem jól látod, mert egyáltalán nem zavar. Érthetetlen, hogyan jutottál erre a következtetésre.
A telefonomat nem használtam vettem, abszolút vadonatúj volt, egyszer bekapcsolták és annyi.
Azért nem tértem ki az autóra, mert számomra magától értetődő, hogy van. Nélkülözhetetlen használati tárgy. Bizonyára elkerülte a figyelmedet az a kijelentésem, hogy bőven meg tudnám venni az Xperia 5 IV-et, akár mindegyik zsebembe egyet, nem okozna küszöbrágást.
Tokot csak nyáron teszek a telefonomra, amikor dzsekit, kabátot hordok, nem érzem szükségét. Gyönyörű darab mindegyik Xperia, tokkal egy ronda valami lesz belőle.Nem lennének ennyire irdatlan, pofátlan drágák a telefonok, ha nem lennének verebek, akik rájuk repülnek. Itt nem rád gondolok, hanem azokra, akik egy napot és éjszakát állnak/fekszenek sorban, egy új modell első példányaira várva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest