Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben5001
tag
Pontosan az a lényeg, amit írtál: mindkét kezed szabad, nem "bénázol", ha "kényesebb" forgalmi szituációban kell reagálni valamire.
Amúgy tény, hogy az ideális az lenne, ha az ember vezetés közben mással nem foglalkozna. De ez persze kivitelezhetetlen, pláne akkor, amikor elég sokan a fél (vagy egész) munkaidejüket autóban töltik.
(Képzeljük el, mi lenne, ha az esztergályos vagy a nehézgépkezelő telefonálna munka közben...)
-
ben5001
tag
-
ben5001
tag
Ezt elfogadom, de amennyiben meg így van, és az illető "életvitel szerűen autózás közben" telefonál, akkor be kell szerezni egy "fülbedugós" bluetooth egységet.
De az biztos, hogy a mai lehetőségek mellett nincs elfogadható indok a "vezetés közben kézből telefonálás" mellett.Az pedig szánalmas érvelés, hogy nincs köze az utasnak a beszélgetéshez. Ugyanis az én mondandómat mindenképpen hallja, akár kihangosítóval, akár anélkül folyik a beszélgetés. Sőt, sokszor simán a telefonon keresztül is hallani
-
ben5001
tag
Ez elég szomorú.
Tehát - ha jól értem - annak ellenére, hogy esetleg van beépített kihangosító az autódban, te mégis a füledhez tartott telefonnal telefonálsz. Magyarán szarsz saját magad és a többiek biztonságára is.
Hát tudod, én azokat, akiknek az autójában van kihangosító, de ennek ellenére "telefonnal a kézben" telefonálnak vezetés közben, ötszörös szorzóval büntetném. Pláne, hogy tízből kilenc egyedül ül a pártízmilliós autójában, amiben biztos van kihangosító.Amúgy meg, miért is nem lehet azt mondani a másik félnek, hogy "Bocs, most nem alkalmas, visszahívlak" (amikor már egyedül leszek az autóban, és a rettenetesen titkos és bizalmas megbeszélnivalót senki más nem hallja...
)
Már nagyon sokszor beszélgettem a gyári kihangosítóval, de még soha senki nem panaszkodott, hogy nem hall jól, és én is mindenkit tökéletesen hallottam. (Mazda, iPhone-nal és Sony-Androiddal egyaránt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Külpolitika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest