- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
Atawallpa #10890 üzenetére
Nekem nem ezzel van gondom, ezt már végigzongoráztam... Nem is igazán a programokkal van a bajom, hanem a letöltött cuccaikkal... Pl. az Asphalt 7 programja csak pár mega, de a letöltött cuccai (zenék, videók, pályák, textúrák, stb.) több, mint 1.6 giga. És ez már nem fér el a belső memóriában. De mondhatnám akármelyik navigációt is. (Navigont pl. nem, mert az pont fut.) Szóval a kiegészítő fájlokat akarja a belső memóriába rakni, csak azt nem tudom, minek? Az ilyen batár programok miért nem tudják megkérdezni, hogy hová töltsék le az adatokat? Nem hiszem, hogy olyan nagy kunszt lenne leprogramozni. És igazából ezzel is csak az a gondom, hogy a play meg engedi megvenni... Ha a teló nem tudja hová tölteni az adatokat, akkor ne lehessen már x összeget kifizetni a semmiért... A memóriakártya is minek akkor? Van olyan ember, akinek kell 32 giga, ha nem játszik a telóján?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kifejezetten elegáns, jól összerakott okostelefon lett az Xperia család legújabb tagja, bár különösebb funkcionális extrát nem mutat fel.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest