Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Erre én is rá akartam kérdezni, hogy a működik-e megfelelően, és örömmel hallom, hogy igen.
@mindenki: Egyre jobban tetszik a kütyü. Ma voltam egy vodkásnál, megnyomkodtam kicsit a cuccot. Bekapcsolni ugye nem tudták, de ami nagyrészt érdekelt, arra választ kaptam. Számomra teljesen megfelelő a billentyűzet, jók a nyomáspontok, még az én elég vastag ujjaimnak is, és a felső gombsor távolsága a kijelzőtől sem okoz különösebb problémát. Örömmel hallom, hogy van előrelépés a ciripelés ügyben. Az üzletben meséltem róla az eladó srácnak, hogy van ilyen gond, és a fórumok elég komolyan nyomják a SE-t, hogy lépni kellene. Azt mondta, eddig nem sok darabot adtak el, és nem hozta vissza senki ilyennel, de - és most jön a számomra meglepetés - felfirkálta magának egy cetlire, hogy "ciripelés a jacknél", és azt mondta, ha legközelebb valaki ilyet vesz, akkor az üzembe helyezésnél meghallgatja. Na most nyilván a vásárló erről nem fog tudni, mégis csak el kell adni a kütyüt.
Az viszont haladás, hogy érdekelte a probléma, vagy legalábbis úgy tett. Én optimista vagyok.
Mesélt még annyit, hogy régebben asszem valamelyik Motorolánál is volt olyan eset, hogy a billentyűzet világítása adott ki hangot. Arra akkor a gyártó azt nyilatkozta, hogy a billentyűzet háttérvilágításának az erősítő áramköre adja ki a hangot, és hogy az élettartamot ez nem befolyásolja, meg mivel nem "high-runner"-ről (nagy mennyiségben eladott vezértípus) van szó, nem fognak javítani rajta. Remélem a mini pro nem esik ebbe a hibába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest