- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
piroska49
csendes tag
válasz
romeomalac #600 üzenetére
Nekem Samsung mp4-es tapasztalatom, hogy hardware-esen megnézik, ha az rendben van, akkor rád bízzák, hogy a saját weboldalon keress és tölts le hozzá frissítést. Ami rendben is lenne, de azért ha már elviszem szervizbe, ne velem csináltassák már meg.
Nemtudom ez sonyericssonék hogy csinálják, remélem nem így..
A vírusirtót szerintem is érdemes megpróbálni -
shev7
veterán
válasz
romeomalac #598 üzenetére
a virus dologra is gondoltam.
foleg az utan, hogy tegnap valahogy lekapcsolodott a halozatrol. Settingsben le volt tiltva a network connection...
-
PAtr0n
addikt
válasz
romeomalac #425 üzenetére
A telcsi rendes hangszòròjàròl van szò. A fejszettel semmi gond nincs.
Amùgy a napokban lett 6 kèkfogas fejszett letesztelve itt az arènàn, köztük ez az MW600-as is, tessèk elovasni a cikket!Rushmachine: igen, tènyleg olyan oprendszeres fìlingű, ezèrt tetszik nekem is .
-
mang0o0
tag
válasz
romeomalac #425 üzenetére
Valószínűleg túl érzékeny a mobil mikrofonja, és nem lehet állítani a hangerőt. Talán lesz valami funkció a frissített Androidba, és akkor megvan oldva a probléma
-
PAtr0n
addikt
válasz
romeomalac #356 üzenetére
Nyilván, ahogy Bala888 is mondja, én sem használom olyan helyen amit ismerek
Csak tényleg arra kell, hogy ha ismeretlen helyre mész, ne dobj ki felesleges üzemanyagot és időt az ablakon. Arról nem is beszélve, hogy a stressztől is kicsit mentesíted magad.
Múltkor 4 helyre kellett Pestre mennem reggel (ebből 1-et ismertem), éjszakás műszak után. Kb. 12-kor tudtam Pestet elhagyni, mert nem volt nálam GPS, és forgolódni kellett. Ha lett volna, sztem 10-kor már otthon vagyok kevésbé fáradtan
Szóval hasznos na.Most már a Motonav-ot (ua, mint az iGO) is sikerült rávarázsolni MO térképpel, teszi a dolgát, ki lett próbálva. Picit lassúcska, de legalább teljes képernyős, jól kalkulál, pofázik ha túllépem a megengedett sebességet, szóval meg vagyok vele elégedve. Most már csak egy autós töltő kéne, mert a GPS azért eszi az aksit.
-
Bala888
csendes tag
válasz
romeomalac #356 üzenetére
Nyilván, ahol mozgunk sokat, ott nem használunk GPS-t, de gondolom veled is előfordult már, hogy meg kellett keresned egy címet egy vadidegen helyen...na ide jó a gps
nem kell térképen keresgélni
Mobil meg, hát most már merem mondani, hogy az emberek 99%-ánál mindig van... ha jó gps van rajta, akkor nem kell külön készüléket cipelni...Erre jó a sok extra funkció -
Axion1
csendes tag
válasz
romeomalac #346 üzenetére
Szerintem meg eléggé fontos az manapság hogy legyen egy gps-es vevő a teloban emg egy jo ksi program.Tegyük fel mondjuk épp elkelljutnod neked valahová mondjuk pest belvárosában nincs nálad térkép és persze a bkv-sok sem nagyon tudnak neked segiteni és sürgösen el kéne jutnod arra a helyre.Igo bekapcsa,beirod a cimet és métsz is a szép kis vonalon
.Szoval a válaszom igen kel ilyen program mert bármikor joljöhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Házi erősítő építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen digitális videókamerát?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest