- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
Köszönöm, tudom hogyan kell camdrivert cserélni
Bétából köszönöm nem kérek, eddig a number1 47 final valamint a superv 9-et próbáltam. Ez a két jófélének mondott camdriver létezik a k770-hez, nagyon gagyi mindkettővel, hiába az extra beállítások.Sem időm sem energiám nincs egy elavult öreg mobiloprencerrel b@szakodni, valszeg xperia mini-t veszek, ezt a vackot meg odaadom barátnőmnek játszadozni.
-
hibavissza
veterán
Ok, THX!
Drivert? Nekem csak ezt a nyüves média go progit dobta a szoni website. vajon mit nem láttam? és hol?
Érdekes, a párom w205-ös telefonját rögtön látta.Ezt a recska telefont....nagyon szép, de nagyon szar....így moto w 495 után. remélem, csak azért, mert szokatlan
Miért kell ez a sok elb@xott csatlakozó....egy mini usb mindent megold. Miért nincs a szódásnál épkézláb motorola?
-
kutless
csendes tag
Szia, épp én ma vettem egy w595-ös készüléket, de nekem nem jelennek meg a zenék a zenelejátszóban amit csak simán átmásolok a számítógépről a telóra usb kábellel. A felmásolt zenét vagy a teló saját memóriájába vagy a memeórikártyára tudom rátenni ide oda át lehet helyezni, de akkor se jelenik meg a zenelejátszóban. Van valami ötleted hogy lehet a zenelejátszóba juttatni a zenéket? Esetleg a sony ericsson Media Go progiját kell használni amit külön le kell tölteni, mivel cd-t ugyebár nem adtak a telóhoz, bár a használati útmutatóban meg a cd-ről beszélnek arról ami nem is létezik.
Előre is köszi a választ és az egyéb ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest