- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
A PC vezetékkel lóg a routeren, a telefon meg az accesspoint-on wifivel. Más hardver nincs.
PC Companionban társítottam 1x, azóta telóról választható a kapcsolódás wifin a PC-hez. Egész pontosan a hálózaton lévő bármelyik PC-hez.
USB-n nekem csak akkor jelenik meg a "részletek" ha adattárolás módban van.
Akkor SD-re 1,8MB/s-t SD-ről PC-re meg 16MB/s-t ír. Ez a hozzá csomagolt SD, ez akkor kb class 2 lehet.....őrület.
Média módban nincsenek részletek
Wifin eleve csak média módban látszik a PC-ről a teló. Szintén nincsenek részletek.
De lényegesen lassabb, kb. 30s egy 100 megás fájl, ugyanez USB-n 3 sec. -
őstag
őstag
Én wifin csatlakoztatom PC-hez.
Úgy jelenik meg, ahogy az elsőt leírtad, Live with Walkman és alatta Memory card.
De ugyanez a helyzet kábellel is. USB kapcsolódási mód Médiaátvitel módban van. Csatlakozáskor nem kérdezi a PC Companion telepítését, de eleinte kérdezte, pedig telepítve volt (lehet, hogy a frissítés óta nem kérdezi, eddig fel se tűnt).
Az automatikus lejátszás ablak nyílik meg a PC-n annyi.Hogy méred az átvitel sebességét, vagy csak úgy érzésre mondod, hogy lassabb?
Mindenképpen az SD kártya a leglassabb a folyamatban.Egy class 10 kártya tud ~10 MB/s-t, az USB 2.0 60 MB/s, egy 150Mbit/s sebességű wifi hálózat kb. 18,5 MB/s
-
Fishor
senior tag
Mindegy nekem tetszik! És nem érdekel hogy walkman vagy nem walkman, csak legyen még mire rendelhetem... Mondjuk bekapcsolva nem láttam, csak a miniprot szokatlan nagyon az érintő, meg úgy az egész menürendszer, de biztos megszokom majd hamar, nem félek tőle most már. És erre programokat wifin lehet mindent ingyenesen leszedni? Pl ilyen word esetleg nincs rajta vagy valami szövegszerkesztő esetleg, amiben lehet szöveget írni aztán wifi nyomtatón nyomtatni? Vagy win alapú progik ezen nem mennek?
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
W810en meg semmit nem csinált, csak felvette meg letette a hívást. Pedig az is jó lenne, ha az utolsó hívott számot lehetne vele pl hívni, de ez nem lehetséges úgy tűnik. Akkor olyan gomb nincs a telefonon, amivel egy gombnyomásra lehet indítani állítani a zenét minden menü nélkül? Pl ha telefont akarná használni az ember akkor jó lenne. Még egy kérdés: az antenna továbbra is a fülesbe van, tehát nem lehet a telefonon füles nélkül rádiózni?
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Annó az első Walkmenemnél nekem is ez volt a bajom, kukázni akartam és hagyományost venni, meg az a bedugós gumiharangos folyton kiesett, aztán meg megszoktam és rájöttem, hogy sokkal jobb mint a hagyományos. Megvan még a régi, végülis lehet hogy lehet ehhez használni, majd meglátom.
A teszt lehangolt, viszont az itteni hsz-ek szerint, hogy nincs gond a telefonálással továbbra is efelé hajlok. Meg végülis én nem vagyok nagy zeneguru, csak szeretem hallgatni, nem is hangosan, csak szóljon a rádió. A kártya nekem elég nagy, 512vel is megvoltam annó. Amúgy meg én kezdek vele úgy lenni, hogy kit érdekel a teszt. Tényleg kiakasztó, hogy a tesztben az X10 mini prora írták hogy tök jó a kamerája még otthon is lehet hagyni a fényképezőgépet, nem hiszem hogy abba más kamera lenne mint ebbe, itt meg semmi jót nem írtak róla, csak hgoy ne várjunk csodát. Tényleg nem hiszem pedig hogy abba bármi más lenne, de nem tudom. Egyébként én eddig akármilyen telefont vettem, a mobilaréna mindig mindet lehúzta, és sose volt gondom még velük. Úgyhogy nem hagyom magam megingatni és továbbra is a live az elsődleges kiszemeltem.Üdv: FIshor
-
DrJános
aktív tag
Távolság érzékelő csak telefonálás közben működik. De akkor elég csak hívod a másik felet és úgy is próbálgathatod. Én pont így néztem meg, hogy össze lehet-e hozni a hibát, de akárhogy próbálkoztam nem sikerült. A fényszenzort meg nem néztem, de meg fogom, hogy arról is tudjak infót mondani másoknak.
Na megnéztem a fény szenzort is. Lámpa alatt.
Működik mindenhogy Min Közép és max fényerőnél is, de tény, hogy alig állít valamit.
Ha nem teszem lámpa alá akkor észre se lehet venni.
Nem tudom, hogy így kell-e működnie. De az tény, hogy én ennek jobban örülök mintha vibrálna. -
littlelion21
addikt
A zöld lámpát gondoltam irányadónak, magabiztosan lehúztam a töltőről majd meglepődve tapasztaltam a 92%-os töltöttséget. Ellenben amikor visszaraktam és elérte a 100%-ot, sehogy nem jelezte.
DrJános: aham, akkor egy hangyaf@sznyi villámot kell figyelni. Bezzeg a G3-am a 100%-os töltöttség elérésénél betolta a beállított jelzőhangot/rezgett egyet.
Erre nincs valami app? -
sheep
addikt
én régóta használok androidos telefonokat, de még sosem cseréltem le a gyári rendszert főzött romokra
én úgy vagyok vele, hogy amire nekem kell arra így is tökéletes, akkor meg minek szenvedjek?
lehet hogy a főzött rom gyorsabb (bár launcher pro-val a gyári is az), viszont mindig van valami ami nem működik megfelelően egy főzött romban (wifi, gps, kamera, stb)
ez persze csak az én véleményem, bár én sosem használtam gyári felületet, első dolgom mindig az volt hogy felraktam a launcher pro-t, azzal mindig sokat javult a gyorsaság
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest