- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniele
aktív tag
válasz
razorka777 #16612 üzenetére
Az a gond ha b/g-re tesszük akkor ugyan ott vagyunk, mint előtte a lynksys-el max 54mb/s sebességet kapunk wifin keresztül, és kb csak wifin keresztül használjuk a netet.
-
daniele
aktív tag
válasz
fatal` #16608 üzenetére
Köszi, megpróbálom a firmware-ét a routernek frissíteni, ha úgy se jó akkor megy vissza a GB. Találtam egy videó tutoriált youtubeon, már leszedtem a fileokat:
WT19i_4.0.2.A.0.58_(1254-1868).zip
flashtool-0.9.0.0-windows.exeezekkel jó lesz igaz? (mármint a rom verzió tartalmaz magyar nyelvet, a flashtool pedig nem elavult?) A videóba ezt a flashtool-t ajánlják.
-
daniele
aktív tag
Sziasztok!
Egy problémával fordulok hozzátok, remélem tudtok segíteni.
Nos adott egy TP-Link Wireless-N Lite Router (TL-WR740N) 150 Mbit-es router, amivel az a gond, hogy ha egy Sony Ericsson Live With Walkman típusú mobil csatlakozik rá akkor minden más eszközön (usb stick, laptop, más típusú mobilok) elmegy a net a lakásba. Kivéve az asztali gépen mert az kábellel kapcsolódik a routerre. A net szolgáltató DIGI, routerbe minden alapon van hagyva gyárilag ahogy volt csak ugye beállítottam a PPPoE-t, a titkosítást és be írtam a telefon mac címét a routerbe, hogy fix legyen. Soha nem hallottam még ilyesmiről, de már egy másik oldalon is olvastam ilyen problémát. Eddig tökéletesen működött, de mióta Android Ice Cream Sandwich van a telefon azóta nem megy. És csak akkor megy el a net (wifin keresztül) ha ez a telefon rákapcsolódik a routerre. Factory reset volt a telón frissítés után. Előtte egy régi Linksys 54mbs-os router volt (telefonon 2.3.4-es GB) amivel tökéletesen ment a teló. muszáj volt lecserélni egy N-es TP-linkre a 80-as digi miatt. Valami megoldást szeretnék erre a problémára mert eléggé idegesítő. Ha nem tud senki konkrét megoldást akkor vissza térnénk Gyári GB-re (Ha lehetséges), viszont akkor a rom-ról és a vissza frissítés menetéről szeretnék leírást kérni, angol is tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Wuthering Waves
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest