Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Danny750
őstag
válasz
Fryskitt
üzenetére
Csak feltételeztem ,hogy keveset nyomogatod!(utánna írtam ,hogy ennek azért sokkal nagyobb a kijelzője ezért többet fogyaszt) Viszont kevés nyomogatással ez is elmehet 4 napot! Én fotózgatok zenélek a k850immel és már 4. napja megy és 20%-on van! (Azért fogyasztanak kb ugyanannyit mert ennek nagyobb a kijelzője viszont a k850i xenon vakuval villog így sokat leszív az akksiból az is!
Én eddig a sonyk akksijával vagyok megelégedve a legjobban!
(volt: samum,lg-m,motorolám,nokiám,sharpom) A blackberryk akksija a legjobb sztem 1 hetet elketyeg a 8900 curve átlag használattal pedig gyönyörű a kijelzője. -
Fryskitt
addikt
Mennyi nyomkodással? Nem is írtam semmit.

-
Fryskitt
addikt
Tetszik, de nagyon drága. És végre SD kártya.
És kár, hogy nem microUSB.
Az akku miatt meg nem kellene. Az E52-m 4-5 napot is kibír, fenomenális.... 
-
LEFTHORSE1
őstag
Olvasom a tesztben hogy a böngészője tartalmaz flash videó lejátszására alkalmas plugint, akkor ez azt jelenti hogy nem csak a You Tube videókat játsza le hanem mást is, vagy hogy is van ez, ja és ha az Opera Miniben találkozunk egy You Tube-os videóval akkor le fogja játszani azt, esetleg a más fajta flash videókat? Az ilyen dolgokat érdemesebb lenne részletesebben taglalni egy tesztben hiszen újdonságnak számít
-
„-Az enyém is megjátsza időnként a 10perces netet, de én még mindig a routerre gyanakszom, mint hibaforrás, mert itthon smc-vel szebben tartja a kapcsolatot.netes fagyás nincs (csak opera 4.1), memó soha nem telt meg, szoftfrissíts és optimizmus..
-"A médialejátszó nem csak az utolsó lejátszási pozíciót nem jegyzi meg, hanem az utolsó számot sem..." tény és való, de van lejátszási lista és még csak beletekerni is marha gyorsan lehet.. igaz én nem vagyok az a fajta, aki mindenhol a fülében hordja a motyeszt.. inkább ráteszem egy hifire melóhelyen és bekapcsolom a transmitter-t
-"Egy 3 órás mix közepénél mérlegelni kell, hogy megcsinálok e egy fotót, vagy folytatom e a zenét" mint mondtam új szoftver gyors csévélés..
-"Az fm transzmitter 10 cm-nél már zörög." Ez sem igaz teljesen, de akkor legjobb, ha megtalálod a pontot.. max 1m, kocsiban én pl nano padot használok
-"A kamera ok, de a gomb megnyomása után a hangulatától függően 2-7(!) másodpercel exponál!" új szoft lényegesen gyorsabb és mi már csak a telón lévő gombot használjuk egy ideje.
-"Oda a pillanat, vagy mosódik a kép" ez nem egyedi, vegyél kb egy 10esért régi digi gépet.. nem tudom miért várja el mindenki a maximumot a telóktól.. ez csak alapokra volt elég a k750ig.. azóta meg eltelt pár év, de autofocus szerű előrelépés nem volt.. és örülhetünk a nagyobb felbontásnak, külöbség nem is lesz még egy pár évig..
-"Szinte naponta úgy fagy le, hogy az akkumulátort is le kell venni,mert nem képes újraindulni" az enyém is fagyott kb hetente 1x, már nem, v10p fentvan már jópár hete
-"Az elmozdulás érzékelő gyakran nem érzékel, vagy oda-vissza rángatja a képet mozdulatlan készüléknél, vagy ütögetni kell, hátha akkor vált" szerintem bízd az ütögetést szakemberre
-"A divix támogatás demó, és hihetetlen körülményes regisztrálni, hacsak nem vagy nativ angol. A hozzá kapható videókábelen nem játszik semmilyen videót; se mp4 se divix. Csak fényképet, de azt is vga minőségben és összehúzza a kép tetejét" olvass vissza.. konvertálni kell, meg ilyenek, de ha belegondolsz mennyi értelme van pl egy nagy felbontású vacak divxel erőltetni a telót, mikor hihetetlen szép filmeket is megnézhetsz telóra optimalizált képpel! Még csak a felirat is látszik. Ja, vga kábel fullos, lehet, h említettem már, mint mások is de a v10p nem csinál ilyet.. én ezt a részét szeretem legjobban.
-akksi ekkora kijelző mellett csodákra képes, nekem 4napot megy, beállítottam, h csak 2G-s hálózaton menjen +van egy autós töltőm.. soha nem hoz zavarba a teló
(otthon adatkábel, melóhely töltő benthagyva, többire ott a kocsi)néha nekem is hiányzik a jó öreg k800..strapás volt, és fix pont, de ha azt veszem figyelembe, h azt eladtam 20ért a mostani meg 50e huf-ba került, szerintem megérte. Igaz nincs pause gomb, meg vaku, de mellé állíthatunk néhány érvet, ami a mai csúcsok közzé teszi. Én kis fényes multimédiás eszköznek gondolom, de ha lesz lehetőségem egy X1-est is kipróbálok a napokban. A sony mindig nagyon odafigyelt a minőségre a telefonjainál, főleg a felsőbb kategóriákban, de mostanában kicsit stagnált.”
Idézet egy őszinte LG KM900 - Arena tulajdonosától.
„Összegzés. Kell írnom egyáltalán ilyet? Az LG Arena az idei év eddigi legnagyobb dobása, ehhez nem fér kétség. Nem olcsó mutatvány, úgy 140 lepedő körül fog indulni függetlenül (operátoroknál 100 ezer forintot kell majd perkálni két év hűséggel), de ebben minden benne van, amit nyílt oprendszer nélküli telefon képes felvonultatni. Ezt megfejelték egy komoly kijelzővel és minőségi anyaghasználattal, az egészet pedig megkoronázza az S-Class menürendszer, amely egymagában annyi ötletet és innovációt vonultat fel, mint amennyi az iPhone óta összesen megjelent a mobilkommunikációs eszközökben. A talán legnagyobb konkurens Samsung S8300-at oda-vissza pofánveri.
Az LG felnőtt. Úgy megtanultak telefont gyártani pár év alatt, ahogyan azt a Samsung tette egy kicsivel korábban indulva. Nem tudom, hogy a KM900 Arena projektjének ki a gazdája házon belül, de egy év dolgozója díjat minimum kéne kapnia. Tőlünk pedig a készülék ezt fogja kapni, s nem a névrokonság miatt: KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT „
Ugye milyen elgondolkodtató! Hogy változik a világ, megítélés vagy elitélés? Divat lett a Sony Ericssont fikázni, de úgy látom, hogy máshol is van mit tökéletesíteni.
-
csorolo
csendes tag
sziasztok, tudna valaki segiteni, hogy nem fogadott hivasokrol vagy uj uzenet erkezeserol kapok-e valamilyen jelzest (mint pl mas SE keszulekeknel, egy kis zold dioda pislog vagy hasonlo) es hogy van-e MegaBass a zenelejatszoban.
koszonom. -
LEFTHORSE1
őstag
A bejövö hìvåsokat is tudod fogadni èrintökijelzöröl, ès az Opera Mini is vezèrelhetö èrintèssel, SMS-t csak gombokkal lehet ìrni. Amugy az eddigi infòk szerint üveg kijelzöje van, ami azt jelenti hogy mèg kèt èv mùlva is tökèletesen mikrokarcmentes lesz, nålam jelesre vizsgåzott a kis T650-ben az ilyen üveg kijelzö
-
marcell1993
tag
nagyon jó telefon lett ez!
Lehet veszek egyet! -
-
HardSanyeee
őstag
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Nem kell regisztrálni, egyszerűen csak még nincs kinn a teszt.
-
fairi
őstag
"iszont ha most jól értelmezem akkor nem minden funkció érintőképernyős?"
tökéletesen!
Nézd meg a tesztet,sztem világos hol érintős és hol nem!
Összecsukva egy multimédiás menü(képek,zene,video,rádió,kamera) jelenik meg és csak az a rész érintős,meg persze ha bejövő telefonálás van azt is fel tudod venni..
menüben lépegetés,sms irás billentyűs,nem érintős!
egyáltalán nem olyan mint az 5800!! -
Selly
csendes tag
Sziasztok!
Lécci nézzétek el nekem, hogy most hülyeséget fogok kérdezni, de legyen mentségemre hogy csaj vagyok.

Szóval én nagyon beleszerettem ebbe a telefonba, és a párom megakarja nekem venni. Mostanában minden vágyam egy új mobil, ami érintőképernyős és egyben Sony Ericsson is. Viszont ha most jól értelmezem akkor nem minden funkció érintőképernyős? Tehát pl nem lehet érintőképernyőn üzenetet írni, telefonálni meg ilyenek?Szóval hogy nem olyan mint mondjuk a nokia 5800 (más nem jut eszembe példának..)?? Csak a képnézés zene lejátszós dolgok érintősek???Előre is köszi a segítséget!!

Selly
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Hiába kerestem a Mobilporton azt a tesztet (mobillal) nem találtam semmit csak az Aino adatlapját, csaknem kell regisztrálnom ahhoz hogy elolvashassam? Ha így van akkor nagyobb gyökerek mint a Sériások.
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Én sem értem miért változtatnak azon ami egyszer már bevált

-
LEFTHORSE1
őstag
Nármint hogy lehet majd szoftveresen moddigolni? Nem is volna rossz ha a forgalmazók, cam driverek meg acoustikok cseréjét is bevállalnák, akár pénzért. No de ez már A300-as platform, egy év is eltelhet amíg odáig jutunk hogy bele is lehessen piszkálni. Visszatérve a kamerára, a sok hasztalan motivumprogram helyett inkább hagyták volna a fehéregyensúlyt, a hatásokat, a kamera zárhang ki-be, és a BestPic funkciókat
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Majd lesz rá driver amivel bővulnek a beállítási lehetőségek.
-
rolik@™
csendes tag
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Szia!
ezek a lehetőségek vannak:
1. Motívumprogram(arckép, alkonyi, sport, hó, tájkép, alkonyati, dokumentum)
2. Fókuszálási mód(arcfelismerés, makro, végtelen)
3. Vaku(automata, ki)
4. Önkioldó(be 2mp, be 10mp, ki)
5. Képméret(8MP 4:3, 7MP 3:2, 6MP 16:9, 3MP 4:3, TeljesHD 16:9)
6. Földrajzi adatok mentése(be, ki)Videónál
1. Videoformátum( nHD 16:9, VGA vga, Üzenet 4:3)
2. Éjszakai mód(be, ki)
3. Kameravilágítás(be, ki)
4. Mikrofon(be, ki)
5. Önkioldó(be 2mp, be 10mp, ki)
6. Képstabilizáló(be, ki)Ami viszont új hogy videófelvételnél lehet pause funkciót használni...ezzel lehet egy két vicces felvételt készíteni

Valamint a Goggle maps-nál van Latitude funkció, ami megmutatja az ismerőseim helyzetét a térképen...dióhéjban...

rolik@™
-
LEFTHORSE1
őstag
Nagyon jó, gondolom akkor BT távirányitó is van rajta (nagyon sokat használom). A kamerában tényleg olyan szegényes a beállitási lehetőségek? Mekem marhára hiányozna a fehér egyensuly, meg minden amit az én kis T650-em tud. Megkérlek írd le milyen beállitások közt lehet vállogatni, valahogy nem tudom elhinni a teszt erről szóló részét
-
rolik@™
csendes tag
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Ahogy mondod ;)
rolik@™
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Nekem nagyon bejön a W995 is, de nem fenyeget az a veszély hogy választanom kell

-
runner 125
nagyúr
Ejhaa, formára nagyon eltalálták ezt a készüléket, bejövős.

Üdv.M
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Itt egy messze nem olyan részletes teszt (inkább leíras). Az egyetlen dolog amiért belinkeltem:
"A telefon az akkumulátoros üzemidő tekintetében nem vizsgázott rosszul, az áramforrás három napon keresztül viselte az erőltetett menetet, ezen a téren kaphat az Aino jópontot, hiszen nagyméretű kijelzője is kér az energiából."
-
Danny750
őstag
Hú de szupi neked, hogy már ilyen telód van! Számomra ez a teló a legjobb és amiket leírtál csak erősíti ezt az érzésemet. Hú ilyent még a nagyok nem csináltak, hogy vezeték nélkül szól a rádió!! Éljen a se! Grat a telóhoz!
Fél év múlva én is veszek 1-et ,addig gyűjtök rá! 
-
rolik@™
csendes tag
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Szia!
A rádió kihangosítva is szól, viszont csakis akkor ha a BT fules parositva van a keszulekkel, nyilvan az antenna a fulesben van ismet...de kabelek nem lognak...jeeee!

Kihangositva meg nem hasznaltam a telot beszelgeteseknel, mivel a fulese ott van a nyakamban allandoan, es azert az agybadugos cucc megszuri a kulso zajokat.

Igen én is ugyolvastam hogy sztereo a hangszoroja, de ezt latni nemigen lehet, ennek ellenére jól szol, viszont megint csak a BT fulesre terelve a szot ha van JACK bemenet a kozelben akkor azt is meg lehet oldani a fulessel hogy jol szoljon.
Amugy ClearAudio-s a készülék és a hangszineket gyönyörűen visszaadja.rolik@™
-
LEFTHORSE1
őstag
Bocs hogy rákérdezek, tehát a fast portba nincs bedugva semmi és átkűldi a rádió hangját a BT fülesre? Ha így van akkor kihangositva is kell menjen a rádió. Ja és milyen kiangositva telefonálni? Ugyanis a mikrofon nyílása nagyon közel van a hangszóróhoz. És olvastam olyat miszerint két darab hangszórója van de csak egy nyílás van, kihangositott zenehallgatásnál hallható-e sztereó hatás?
-
rolik@™
csendes tag
Sziasztok!
Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy én rendelkezem ezzel a teloval, és teljesen meg vok vele elégedve. A lassusaga valoszinu azert ilyen szembetuno mert regi SW van rajta...szinte hetente jon ki ujabb SW amivel lathatoan gyorsabb a keszulek menuje.
A MediaHome alkalmazas csak az 1.2-es MediaGo-val hajlando kommunikalni....en ezt a Sony oldalan talatam meg....a lenyege pedig az hogy a MediaGo-val hasznalt uj tartalmakat WiFi-n athuzhatjuk a telora(megjegyzem hogy én is kb 1 orat szenvedtem vele mire osszejott...de mukodik...csak az elso hasznalat soran problemas a dolog).
Tovabba van egy rejtett funkcio is a lezart es osszecsukott telefonon, ez pedig az hogy ha az also allapot sorra bokunk akkor elojon egy minimal zenelejatszo, tehat ehhez nem szukseges a kepernyot feloldanunk(viszont a BT fulessel is elindithatjuk a zenelejatszast.)
Ami viszont nagy erolepes szerintem az az hogy a radio hasznalatahoz nem szukseges vezetekes headset, mukodik a BT fulessel is ;) .rolik@™
-
Rusi
senior tag
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Igen, Mobilport, nem reklám és épp eleget találkozom az Arénás kollegákkal sajtókon (főleg Bochával), hogy ebből bármi gond lenne közöttünk.
A kérdéseidre a válaszok:
-igen, teljes értékűek a gombok
-igen, léptetni, hosszan nyomva beletekerni is lehet
-igen, van rajta önálló hangerőszabályzás, mégpedig érintős megoldással (csak az ujjadra reagál és nem szimplán megbökni kell, hanem végighúzni az ujjad a felületen), a headseten vizuális kijelzéssel (LED) is látod, hogy épp milyen fokozaton van a hangerő. -
Rusi
senior tag
A beállításoknál az USB módnál négyféle opció van. Az egyik az "USB-memóriaeszköz" mód. Ha rádugom az adatkábelt, akkor kiírja, hogy a telefon most újra fog indulni és a riasztások kivételével minden funkció elérhetetlen lesz (nem értem, hogy ezt miért csak az SE telefonok csinálják így, a többi készüléknél ez nem így működik). És ha leokézod, akkor valóban újraindul, utána kicsi Windows sipákolás, hogy új hardver és lemezmeghajtó (kétszer, mert a telefon és a memóriakártyát is látja, két meghajtónak), aztán akkor lehet pakolgatni a cuccokat a gép és a telefon között.
-
zombinyul
addikt
válasz
Murderer69
üzenetére
Természetesen ezért írtam,hogy a véleményem szubjektív,mert tudtam hogy az emberek többsége nem így gondolkozik...
Én így gondolom,ez csak egy vélemény.Te,és sokan mások másképp gondoljátok,az sok másik vélemény.Nem tudatlan vagyok,hanem a tapasztalataim írtam le.Szóval kár ezen vitázni,ha mindenkinek azonos lenne a véleménye,kár lenne fórumot nyitni
-
GGGBR
tag
hmm. kez baj lenni SE-nál...
Napi Online, 2009. 10. 16. 08:52
A Sony Ericsson az egy évvel korábbi 25 millió eurós veszteségét több mint hatszorosára növelte a harmadik negyedben.
A Sony Ericsson 164 millió eurós nettó veszteségről számolt be a harmadik negyedévéről vonatkozóan, szemben az egy évvel korábbi 25 millió euróval - írja a Bloomberg. A Sony és az Ericsson közös vállalatának előrejelzése szerint a globális mobiltelefon-piac mintegy 10 százalékkal eshet vissza idén, a 2008-ban eladott közel 1,19 milliárdos darabszámról. A társaság becslése szerint az idei harmadik negyedben az általa gyártott készülékek piaci része 5 százalék volt.

-
salival
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
mobilport
remélem ez nem reklámozásnak számít (azért nem is linkeltem) itt úgyis mindenki tudja -
joey04
titán
válasz
Murderer69
üzenetére
"muszáj" volt!
Annyira jó az Android, hogy ki kell próbálnom.
-
joey04
titán
válasz
Murderer69
üzenetére
Szerintem hagyd őket. Értelmetlen.

-
Rusi
senior tag
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Igen, értsd úgy, sőt konkrétan most is itt van előttem, épp sztereó BT-n hallgatok zenét rajta.

A LED annyiban jó, hogy akár videóhoz is használható, na meg ott a zseblámpa funkció, ami xenonnal nem megvalósítható. Xenont szerintem azért nem tettek rá, mert hát mégse Cyber-shot mobilnak szánták, a Satiora persze tettek, mert az meg csúcsmodell és azon "jól mutat".
A sztereó fülese szerintem állat jó, nekem is nagyon tetszik. A lejátszási időre azt tudom mondani, hogy olyan 8-10 óra környéke lehet, amit egy töltéssel bír. A többi részletet meg majd elolvashatod a tesztemben, a konkurencia oldalán.
-
zombinyul
addikt
Nem tudom mennyivel lehet komolyabb a Symbian az N95-ösön mint az N73-mason(nem hiszem hogy túl nagy differenciál lenne),de én a K810-est ugyan olyan jól ki tudom használni,mint az N73-mast,nem volt semmi különbség nálam használhatóságban,mivel(mint k850 is írta)sok mindent tudnak a zárt telók,melyek eddig a nyitottak kiváltságai voltak.És rengeteg a bővítmény JAVA nyelven írva.Szóval én tényleg nem vettem észre nagy különbségeket,hacsak nem a nagyobb procik(azaz esetleg hardveresen komolyabbak a nyitottak)

Szóval nem volt kár zártan kiadni ezt a telefont,engem nem tántorítana el az op. rendszer hiánya,sőt,nem is fog,ha kicsit kiforrottabb lesz a rendszer,és olcsóbb lesz-természetesen.

-
LEFTHORSE1
őstag
Értsem úgy hogy fogtad már a kezedben és direkt megnézted a kijelzőt? A spéci kamera csak egy gondolat volt, amúgy a led-nek jobban örvendek mint a xenonnak, ugyanis makró fotózáskor akár erős napfényben is használható míg a xenon csak sötétben mivel az automatikára van bízva a vezérlése, persze a K850 megoldása sem lenne rossz (nem takarja a ledeket a kamera védő) csak lehetne vaku és led között váltogatni fotózáskor. Eh, fontolgatom nagyon a beszerzését, különösen tetszik a BT fülesen a zenevezérlő gombok, tényleg, hány óra zenelejátszással bír e füles teljes töltéssel? A mostani SE HBH DS220 alig 3 óra folytonos zenelejátszást bír
-
SEFAN84
aktív tag
Ezt a telefont bűn volt zárt OP rendszerrel kiadni.Ha Symbian rendszerű lenne,szinte biztos ez lenne a következő telefonom,de így..Mióta váltottam Nokia N95 8GB-ra,már nagyos is tudom,h.ég és föld a Symbian,és a zárt op rendszerű telefonok között a különbség!
-
Murderer69
őstag
gondolom a telefonon kell beállítani az usb kapcs-nál a MT-ot (gondolom én
)ja és ha már neked írok most jutott eszembe hogy amikor megírtátok a Meizu M8 cikkét igértétek hogy fél év
múlva írtok róla még 1et hogy mennyit fejlődött vagy hogy fejlődött e azóta valamit ez várható vagy ne is álmodozzak
-
spedyboy
senior tag
Tube 4 ever!!!
Ovi store 4 ever!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ON:
Egész jól sikerült telefon...
Média menü oda baaaaasss de sose kéne
Kivételesen igen jólmegrt és részletes cikk! Bocha így tovább! Máskor miértnem lehet ilyet?

-
válasz
starwars56
üzenetére
Az egy olyan USB mód, hogy külső meghajtóként mutatja magát a telefon, ha rádugod a kábelre. Mintha pendrive lenne.
-
-
zombinyul
addikt
ebben tökéletesen igazad van
Nem is beszélve arról,hogy a zárt op. rendszeres telefonok(legalábbis elég sok) képes a multitaskingra,ami régen op. az rendszeres telefonok kiváltsága volt.Az pedig igaz,hogy sok dolog megtalálható sok zárt telefonban is,de ha mégsem,akkor manapság elég komoly programokat kínálnak JAVA nyelven írva is
Melyek elég széles skálán mozognak "eredet" szerint.Ráadásként a JP8-as java(amely az újabb Sony Ericssonokban található meg),már félig felér egy op. rendszeres telefon tulajdonságaival,bővíthetőségével. -
starwars56
csendes tag
Ha valaki mégis venne egy AINO-t akkor azonnal írja le hogy milyen SZERINTE

-
starwars56
csendes tag
Na gyerekek megvárjuk a karácsonyi AKCIÓT azt én rohanok megvenni feketébe !!!

-
starwars56
csendes tag
mi az a mass storage mod ?

-
Rusi
senior tag
A kijelzője üveg, nem nyomható meg semennyire se és ha nem nyúlok hozzá, érezhetően hideg lesz a felülete, karc egyáltalán nincs rajta.
Mass Storage mód VAN benne, összesen négyféle USB módba kapcsolható, köztük külön Mac és Linuxhoz való is van.
A kb. 150 ezres ára meg nyilván a teljesen hivatalos, SE márkaboltban kapható példányokra lesz igaz. A GSM boltokban persze már most is olcsóbban megvehető/előrendelhető, de azért jól tudta mindenki, hogy a bűvös 100 ezres határon felül lesz az ára.Ja, és az ilyen "a tesztelésre küldött példányban spéci kamera volt" hülyeségeket felejtsétek el, ez egy totális hülyeség, ilyen nincs. Mi több, ha épp úgy alakul, akkor a boltokba kerülő példányokon már akár újabb szoftver is lehet, ami alapvetően csak jobb a vevőknek.
-
Narancs
őstag
Cikkben javítsátok a 150K-t, csak 100 rongy a teló...azért nem mindegy szerintem...
-
G.FeT
tag
válasz
Murderer69
üzenetére
Köszi, hogy kifejtetted helyettem! Én is ezt akartam írni, csak már éjjel 2-kor már nem volt hozzá energiám...

A telefonnal kapcsolatban még annyit, hogy öreg hibának tartom a mass storage mód kihagyását. 2009-ben ennek alapnak kéne lenni.
-
starwars56
csendes tag
Én meg mondom őszintén NAGYON TETSZIK EZ A SE.Nekem bejön ez a hibrid megoldás meg minden már 2 hónapja filózok hogy ezt vagy egy full touchos nokiát vegyek de nem tudom majd az áráról elválik
am lehet kapni 100k-ért is 
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Murderer69
üzenetére
Én meg azt az állitásomat szívom vissza miszerint törölném az Ainót, én a kamerán csodálkozok, megfordult a fejemben hogy a SE képviseléstől kapott model spéci kamerával jött, remélem a forgalomba kerülő modellek is hozzák ezt a szintet
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
HardSanyeee
üzenetére
Engem a legkülső réteg érdekel, azt tudom hogy az Iphone kijelzőjében van üveg de valahány réteg plexi alatt, az F480 is kapacitiv de müanyag legkivül, ha a fény fele forditom és úgy nyomkodom látszik ahogy torzul a visszavert tükörkép, a T650-en bárhogy nyomkodom a kijelzőt, nem horpad, nem torzul a fény rajta mert edzett üvegből van a legkülső rétege, és 1,5 év mulva is makulátlanul mikrokarc mentes, ha ilyen lennd az Aino kijelzője azt mondanám hogy simán megéri az árát
-
Murderer69
őstag
Minden árral kapcsolatos szitkozódásomat vissza szívtam 102K-ért jelent meg ma a partnerogsm-nél szvsz kezdő árnak teljesen korrekt (nem mint ha vennék
) -
Murderer69
őstag
Ti miről beszéltek???
Marhára el vagytok tévedve...
Tény hogy a mai zárt oprendszeres telefonok többet tudnak de a mai okostelefonok pda-k is ugyan úgy fejlődnek sőt...
Most nem sorolnám a különbségeket úgy is hiába mondanám![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
zombinyul
üzenetére
Szia zombinyul !
„én az utóbbi időben egyre kisebb differenciált vélek felfedezni egy okostelefon,és egy nem okostelefon között.ezért ne hurrogjatok le,egyéni vélemény,de igaz”. Én is ezt tapasztaltam, ha valaki nyitott szemmel jár, láthatja, hogy gyakorlatilag, amit az ember hétköznap használ programokat, az mind megvan a zárt op.rendszerű telefonban. E-mail.(pop3;IMAP4), RSS hír olvasó, mobil internet, fejlet média lejátszó, dokumet olvasó,rádió, TrackID,fájl kezelő, naptár stb. Az okostelefon ellentétje nem a butafon, hanem a buta ember. 
-
zombinyul
addikt
válasz
Murderer69
üzenetére
Az árat sajnos valóban be kell látni:Túl magas.De ezt leírtam én is.

Az 5800-ásnak pedig emlékezz rá,sok szoftveres gyermekbetegsége volt,ez is egy tény.
Azzal is tisztában vagyok,hogy az 5800-ás okostelefon,ez meg nem,de én az utóbbi időben egyre kisebb differenciált vélek felfedezni egy okostelefon,és egy nem okostelefon között.ezért ne hurrogjatok le,egyéni vélemény,de igaz
Mert én a K810-est ugyan olyan mértékben ki tudom használni,mint egy N73-mast.Szóval kár ezt felhozni,nálam nem szempont.Szóval nem tagadom,az 5800-ás egy remek telefon,amely már kiforrott rendszerrel bír,és az ára is lement az ideálisra.De ez a Sony Ericsson még jobb,amely még nagyon új,így nem volt idege az árának optimálisra leesni. -
Murderer69
őstag
válasz
zombinyul
üzenetére
"nomeg az egy szoftverileg nulla,hulladék,megbízhatatlan cucc volt"
Főnök te nagyon el vagy tévedve
A 2-t még legmerészebb álmainkban is felesleges összehasonlítani s hogy miért?
Mert ez egy zártoprendszeres khhmm "telefon" az 5800 meg egy okostelefon ..
Ennek ha nagyon ellenfelet akarsz keresni akkor ott a Jet vagy az Arena amik szint úgy elég viccesen túl vannak árazva
De legalább nincs fél érintős marhaság ..
A tartozékok meg tök jók .... adnak hozzá ezt azt de akinek ez nem kell az is vegye meg 150-ért? mert oda csaptak egy BT headsetet meg egy dokkolót?
Tiszta vicc ez már nem üzletpolitika ez már csak kapálózás de mint a példa is mutatja az sem megy nekik rendesen
-
N-vidi-A
őstag
Így van, na végre, ez tényleg nem lett rossz, de azért 150e Ft-ért igen csak jobbat kapni...
Viszont tényleg jó...

-
DeltaPower
addikt
Bocha ugye beveszitek ezt is a nagy fényképező tesztbe a Satio, Innov8 és OmniaHD mellé?
(hogy az SE fanok elégedettek legyenek, de vakuteszt is kell ám bele
) -
Atlantis
veterán
Ez egy vicc...lassú, nem is olyan nagyon szép, bár ez még elmegy, zárt rendszerű, csak félig használja ki a nevetséges felbontású kijelzőt és mindemellé drága, az akksi meg külön nevetséges. Hol a Xenon vaku a LED mellől?
Lehet, hogy az irányt érzik, de nagyon messziről kell indulniuk, hála az elmúlt évek töketlenkedéseinek.
-
Ricardo
titán
válasz
hejesírásó
üzenetére
Ebben van valami.
-
Ricardo
titán
Ez a cucc jó lett. Jó az anyagminőség, jó összeszerelés.... A fél érintős témához csak annyit, hogy lehet (sőt biztos) hogy szerencsésebb lenne ha mindenhol lehetne használni, de nem mindenhol van értelme. Sokat szemeztem a "csupa érintős" telefonokkal, de ahogy próbálgattam azokat amik a kezembe kerültek, a szövegbevitel nem győzött meg
SMS-t és mailt írni, még mindíg "igazi gombokon" jobb. Majd a mindennapi használat eldönti hogy hiányzik e valahol még az érintő felület (persze ez egyénenként változik).
Még az is lehet hogy később kitalálnak valami törést a lelkes userek erre a dologra. Gondolom szoftveres a korlát hiszen maga a kijelző érintés érzékeny.
A menüt eddig mindenki szídta hogy évek óta nem változik. Most változott, és a többség visszasírja a régi ikonokat. A témák majd megoldják. Az akku fájó, de ez szinte mindegyik mai telefonnál probléma. Az ára irreálisan magas, de az alap felszereltsége is nagyon jó. Ha ezek nem lennének hozzá kb 30-40-el olcsóbban nyitna, ami nyitó árnak már reális lenne. -
G.FeT
tag
"Az FM-rádió használatához fülhallgató szükséges, de persze a gyári Bluetooth-os is működik, ami nagyon jópofa."
Jól értem, a rádió Bluetooth headsettel is működik? Mert ez bizony egyedülálló, ilyenre eddig még nem volt példa egyik gyártótól se, ha jól tudom.
A telefon a maga kategóriájában nagyon jó, az más kérdés, hogy nem biztos, hogy ez a nekem való. Mindegy, bővebben majd akkor, ha kipróbáltam élőben. De ez a kategória tényleg nem a 140 ezres kategória...zombinyul: "az egy szoftverileg nulla,hulladék,megbízhatatlan cucc volt"
Te nagyon el vagy tájolva... -
Womb
senior tag
Nyilván vannak ilyen tagok is errefelé, akik -ahogy Te fogalmaznád- elvakultak, de a többség inkább azért méltatlankodik, mert nem ezt várta a SE-tól.
De azt feltételezni, hogy azért nyomják a negatív véleményeket,mert nem olvasták el a tesztet, szerintem nem fedi a valóságot.Nézd, helyenként elég érdekes elképzelése van a Sony Ericsson-nak a mobiltelefóniáról, és ez elég éles kontrasztot mutat az emberek körében.Mostanában az unalomba fulladt várakozás is rá nyomja a bélyegét a véleményekre, ezért is kellene olyan cuccokkal jelentkeznie a gyártónak, ami tényleg bizonyítja azt, hogy van keresnivalója a nagyok között.
Ez a modell sokaknak egyfajta messiás, de még többen nem ezt várták. Nekem speciel tetszik az új zeneSE, de lehetett volna még jobb is. Persze minden lehetne jobb...
Szerintem hagyd azokat a kommenteket, amik nem neked szólnak. -
-
zombinyul
addikt
Igen,ehhez szokjál hozzá
Manapság az akkuk nagyon elavultak a telefonokhoz képest,több éves technikával rendelkeznek,egyszerűen nem tartottak lépést a telefonok fejlődésével.Viszont a telefon nekem kifejezetten tetszik.Gyönyörű telefon,és még okos is.Bár a gyenge akksi mindenképp fájó pont,a kijelző sem tűnik tökéletesnek(mintha a K810-esem "meghosszabbított" kijelzőjét látnám,szélesebben.Így tuti pixelesebb annál).Nomeg ha OLED lenne az sem lenne hátrány.Igaz,haverom KU990-esében is bőven megfelelő a kijelző,sok különbség nincs...Viszont a kamera remek,tényleg,és a menü nekem szvsz. kifejezetten tetszik.Abban egyetértek,hogy az ára a konkurenciához mérten magas.Nagyon.Viszont végre van innováció a gyártó részéről,amelyet én utoljára a K750-esnél,a W800-asnál,a K800-asnál(nomeg persze a K790-esnél),a W960-asnál,és a W910-esnél láttam.A K810-esemmel is,meg a T280-asommal is meg vagyok elégedve,úgy gondolom,ezzel sem lenne bajom.Ha kiforrottabb lesz a cucc(mert ugye a kezdetekben semmi sem tökéletes),és lejjebb megy az ára,benevezek egyre
Nem csalódtam a kedvenc gyártómban
Azok a hozzászólások pedig tetszettek,amelyek arról szóltak,hogy mi nincs a telefonban,miközben az megvan belle-lásd autofocus és giroszkóp hiányolása
).Divat szidni a Sony Ericssont,de ha ezt tesszük,akkor legalább győződjünk meg arról,hogy mivel is ócsároljuk
Különben csak önégetés lesz a dolog vége
k850:Az 5800-ással szerintem ezt kár összehasonlítani.Jobb kamera,nagyobb memkártya,félig érintős kijelző,és ami még fontos:ez a teló az 5800-ással ellentétben nem fog széthullani a kezünkben,ez minőségi darab.Az is magasan kezdett ha az árat veszük figyelembe,ráadásul akkoriban ahhoz nem adtak ilyen tartozékokat,nomeg az egy szoftverileg nulla,hulladék,megbízhatatlan cucc volt.Mire ez is olyan idős telefon lesz,LEGALÁBB annyira jó vétel lesz,mint a manapság istenített 5800-ás
-
Szia rep3at!
Melyik jobb telefon? Mint az oviban, tiszta dedó. Melyik a legjobb nő a barna v. a szőke, mindenkinek más. Az a legfontosabb, hogy mi a viszonyítási alap, kinek mire kell, mennyit ért az informatikához, hány forintot szán rá stb.
Idézet. ( ,,Így a kezelése is gyorsabbb a mindennapok során" - Hmm, szerintem ennek fuss neki mégegyszer. Biztos ezért tervezték ilyenre) Ezt pont telibe találtad, pontosan szándékosan ilyenre tervezték. Ha Nokia 5800-od van, akkor gondolom, nem kell magyarázni, hogy elég nehézkes, sok időt igénybevevő, amíg megtanulod használni az érintő kijelzőt. Szakértők szerint a képpont, ill. a kijelző átló mérete, szoros összefüggésben áll, hogy menyire lesz kezes bárány az érintő panel. Ezért készítettek ilyen öszvér megoldást, nem akartak abba a hibába esni, hogy még azt is ráüssék, hogy kezelhetetlen. Szokás kérdése, akinek már volt vagy van tapicskolós az biztos lesajnálja, de nem szabad elfelejteni, hogy hagyományos gombvezérlésnél gyorsaságban nehéz lenne megverni. A média menünél meg ugyebár nem kell olyan sokat nyomkodni, ill. azokat a nagy ikonokat részegen is eltalálod. Az ára brutális, nem sokkal tud többet, mint a W995, nagyobb a kijelzője, SMS chat formában jeleníti meg, meg egy-két apróság. Teljesen elmentek otthonról a Sony Ericssonnál! Cső! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én eddig a sonyk akksijával vagyok megelégedve a legjobban!
(volt: samum,lg-m,motorolám,nokiám,sharpom) A blackberryk akksija a legjobb sztem 1 hetet elketyeg a 8900 curve átlag használattal pedig gyönyörű a kijelzője.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Honnét van az infó...?