Hirdetés
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
yorka
tag
Nem tudom tudatos-e, de örülök neki, hogy most objektívebb lett a cikk mint a Saito-é volt pár nappal korábban.
-
A mai napon ez a második teló ami az akku miatt nemkéne

-
Lirion
addikt
Ez az ár ez vmi elképesztő. Hát normálisak ezek?
Ennyiért omnia hd-t lehet venni, ami fényévekkel jobb. -
HardSanyeee
őstag
Jó telefon lett, ha Symbis/Androidos lenne akkor nem is gondolkoznék többet, hogy mi legyen a W960i-m utódja
A nyilt op rendszert leszámítva számomra minden tökéletes benne 
Az ára meg hát... Még úgy is sok, hogy a BT headset és a HPM-77 összesen kb 30 rugóba kerül. Úgy 120-130 ezer lenne a reális.@LEFTHORSE: Tudtommal minden kapacitív érintőképernyős mobil megjelenítője üvegből van.
Az ikonokból van egy másik csomag, csak nem tudom, hogy témával jár, vagy menüből lehet átállítani. Ugyanúgy néz ki mint Satio-n.
-
rep3at
őstag
Kedves ifjú barátom!
Szerinted melyik jobb telefon, az 5800 vagy ez?
Amire ennek lemegy az ára "mondjuk 70k körülire" akkor milyen mezőny lesz körülötte? Szerintem nem félérintős mobilok versengeni vele ahogy a Samsungot és a Nokiát ismerem.
Az 5800 vezette be az érintős Symbiant ezt azért vedd számításba..,,Így a kezelése is gyorsabbb a mindennapok során" - Hmm, szerintem ennek fuss neki mégegyszer. Biztos ezért tervezték ilyenre?

-
Danny750
őstag
Hát figyelj van bennt giroszkóp!(gyorsulásmérő) Miért tartom őket hülyének? Újan az 5800 sem 60000ft volt amikor megjelent! Nagyon drága az aino, de ha 70k körülire leesik az ára akkor megfogja érni!
Én szerintem ez az első jel a se-től, hogy észlelték a bukás közeledtét.(végre hoztak vmi újat) Tud a se is teljes érintőképernyős telefont is csinálni! Ezt ilyenre tervezték, hogy a médiába legyen érintős máshol padig rendes billentyűs. Így a kezelése is gyorsabb a mindennapok során.
Ez az én véleményem. (nem mondtam ,hogy mindenkinek tetszen) -
Danny750
őstag
-
válasz
D4rkAv3ng3r
üzenetére
"Ennyi pénzért bekerülhetett volna giroszkóp" Hihi-hi!!! Ha figyelmesebb lennél, akkor láttad volna, hogy benne van!

-
rep3at
őstag
válasz
--Nozbert--
üzenetére
Túl sok hiba túl sok pénzért. Szerintem maximum az elvakult fanok veszik meg..
Azért gondoljatok csak bele, az 5800 újonnan 60000 Ft.. Érzitek a különbséget?
-
--Nozbert--
aktív tag
Ez a félérintős dolog nagyon béna. Fogalmam nincs,ez így kinek fog kelleni,pláne ennyiért. A mass storage hiánya is nagyon nagy hiba szvsz.
A tartozékok viszont nagyon jók,és úgy egyébként a készülék tudása is. Látszik a fejlődés,de ez az érintőkijelző...áh...
-
rep3at
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Nem értem. Hol van ebben az innováció?

-
hejesírásó
senior tag
ennyiért már apró, de használható optikai zoomot várok, vagy nagyon nagy és jó kijelzőt.
marad a viewty akármennyire is nem szeretem....
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Engem meg továbbra se vinne ez a modell se rá, hogy SE-t vegyek, legutóbbi SE telóm egy K700i volt, azóta sem ,és nem is lesz.
A kinézete még jó, de az anyaghasználat ennyi pénzért igazán lehetne fém is, bár nem akar szétesni mint egy 5800.
A menüje kész vicc. Lassú, randa és nem is vezérelhető érintéssel mindig. Gondolom témák szedhetők le majd rá, akkor nem lesz ennyire tré a menü kinézete. Ennyi pénzért bekerülhetett volna giroszkóp (hehe még a KP500-asomban is van), normális GPS, normális felbontású kijelző (OLED-et inkább meg sem említem) és valami nyílt OS is. (Symbian vagy Android, bár előbbi lett volna valószínűleg járhatóbb.) Az pedig tényleg felfoghatatlan számomra, hogy minek az érintőkijelző, ha csak korlátozottan használható?! Mondjuk a billnetyűzete nekem nem jön be, szerintem az csúnya rész rajta.
Úgy látom SE-éknél ez a bumszli rendsz@rcsatlakozó fétis.
Szóval szerintem ennyi pénzért sokkal előbb csapnék le egy LG Arena vagy Nokia 5800 egyikére, igaz mindkettő kijönne ennyi pénzből.

-
-
joey04
titán
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Elsőre a válasz, igen!

-
LEFTHORSE1
őstag
A hìvåsokat lehet fogadni ès elutasitani èrintökijelzöröl ? A kijelzö anyaga miböl van, üveg vagy müanyag? Nem èrtetem a rådiòs ès BT-os rèszt, åtadja a BT fülesre a rådiò hangjåt ha csatlakoztatva van az ålvånyhoz? Huh, a menüikonok annyira fapadosak hogy amikor a T650-em meglåtta visitva fetrengett a röhögèstöl. Tènyleg, a flash menüknèl milyenek az ikonok? Remèlem olyanok mint az elödjeinèl
-
LEFTHORSE1
őstag
A hìvåsokat lehet fogadni ès elutasitani èrintökijelzöröl ? A kijelzö anyaga miböl van, üveg vagy müanyag? Nem èrtetem a rådiòs ès BT-os rèszt, åtadja a BT fülesre a rådiò hangjåt ha csatlakoztatva van az ålvånyhoz? Huh, a menüikonok annyira fapadosak hogy amikor a T650-em meglåtta visitva fetrengett a röhögèstöl. Tènyleg, a flash menüknèl milyenek az ikonok? Remèlem olyanok mint az elödjeinèl
-
AmigaFan
aktív tag
Végre egy igazán szép SE készülék, amiben látszik, az akarás, hogy valami újat tegyenek le az asztalra! Szerintem sikerült is! Az árak csak a magyar piacon nyitnak ilyen magasan, de megy ez majd lefelé, normális emberi fogyasztásra alkalmasra!
Egyenlőre tényleg drága, de ha lentebb esik, én lehet benevezek egyre! -
Joe.36
addikt
Talán ez lesz a nagy visszatérés

K750-K800-W960......

-
formax
tag
Rosszul látom, hogy a teszt fényképek középrésze lilásan el van színeződve? Főleg a miniatűr méretben látható.
-
Taknyoshal
tag
Naa, végre egy Sony Ericsson ami tetszik. Szép.

-
Womb
senior tag
Hát megérkezett az Arénára is az Aino, szépen szerepelt, szerintem megérdemelten.
Persze az ár, munkás cigaretta ütőhatás a mellkason, de ettől eltekintve azt kell hogy mondjam, végre!
Valódi Walkman mobil, Sony-s újításokkal, ami ugyan megosztja a véleményeket, de mindenképp jó dolognak tartom.
Ha az ár emberire mérséklődik, szerintem egyre benevez a párom. -
plus44
veterán
Korrekt teszt.

-
madarasz92
őstag
Nagyon zsir ez a Sony ericson ez a legjobb ami az SE mostanába gyártott!

-
starwars56
csendes tag
Én nagyon remélem hogy majd lemegy 60k-ra

-
rep3at
őstag
Őszintén szólva pár dologban tetszik a készülék, le is írnám gyorsan szerintem mi benne a jó és mi a rossz:
- Tetszik a multimédia menü ötlete
- Bluetooth sztereó fülhallgató
- Wi-fi
- Dokkoló
- Nagy kijelzőDe: Nem tudom hogy gondolják azt hogy egy ekkora tudású készüléket el lehet adni teljes érintőképernyő és normális felbontás nélkül. A menü a szokásos, semmi újítás. Viszont mégsem ezek, hanem a 150000 Forintos ár fogja eltemetni ezt a modellt (inkább nem írom le hogy milyen telefonokat árulnak ennyi pénzért jelenleg). Persze a nagy márkafanok azzal jönnek hogy megy ez majd lejjebb is. Na igen, majd ha a Samsung S5600nak megfelelő összegért fogják árulni (kb. 42000 Ft), akkor esetleg lesz rá vevő. Így viszont..
Béke poraira!
-
joey04
titán
válasz
,,no name"
üzenetére
azért a kamerában lehetne még autofocus egy 100 ezer nagyságrendű készüléknél szerintem ALAP dlog lenne.......
Fuss neki megint -
Danny750
őstag
válasz
,,no name"
üzenetére
Figyu figyelmesen olvasd el a tesztet van bennt autofocus! Szted miért csinált éles képet közelre? 100k lenne jó ár érte!
-
bobace
addikt
De fura volt olvasni egy pozitív tesztet SE készülékről, azt sem tudom mikor volt ilyen utoljára. És még nem is azzal kezdődött, hogy az SE milyen szar
Ez meg is alapozta a teszt egészét számomra. Sokkal jobb kedvvel olvastam, mint a Satiot, vásárlásra is csábítóbb a cikk. A cikk.. Nem az ár.. Ennyiért már veszek bármilyen csúcs telefont.. Valamint elindult a fejlődés, de még mindig legalább egy év a lemaradás, se teljes érintésvezérlés, valamint most jelennek meg a máshol már minden alaptelefonban is benne levő dolgok. Anyagi gondjaim miatt még nem váltottam Arenara, ha fél év alatt az SE kihoz egy ahhoz hasonló cuccot, nem is fogok, addig elviselem a w910-et egye fene, de ha nem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Duree
veterán
Végre egy olyan teló aminek korrekt a fotókat csinál,remek a többi része is.Látszik rajta a profi munka,csak hát az ára,azt tudnám feledni
-
Danny750
őstag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Végre egy minden téren szuper se készülék! Összeszerelése mindene szuper, a kamera pozitív csalódás egy nem cyber-shottól! (Már most jobbak a képei, mint a w995-nek,vagy az első szoftos c905-nél) Végre van bennt wifi is. Ezt hiányoltam eddig egy nagy kijelzővel és jó böngészővel párosítva! Sajna az árába kb +20000-ret tesznek a tartozékok. Remélem fél év múlva ,amikor megvenném lemegy 70000körülire!
Amúgy szép volt se! Az ára most még nagyon sok.
100000ft körül kéne belőni így kezdőárnak. Tudtam, hogy előbb vagy utóbb ráébred a se, hogy kell vmi jó és egyedi.
Szép volt. 
-
Hát az ára az baromi sok, de ezt azthiszem mindenki megállapította előttem

Maga a tel összességében viszont tettszik, bár felvetődött bennem azért pár kérdés. Először is, ha már belepakoltak egy érintőkijelzőt, olyan marha nehéz lett volna, ha mindenhol használható? Még ha szövegbevitelre nem is kapnánk virtuális gombsort, a többi részen szvsz azért jó szolgálatot tenne, ha nem kellene szétcsúsztatni már a navi gombok miatt is. Meg ez a menü.. hát az őskövület SE telókban szebb ikonok voltak belepakolva, mint ebbe.. Ha már egyszer valami jó, akkor mért kell visszafele fejlődni, azt nem értem
A multimédia menü viszont nekem jobban tettszik az összecsukott érintős verzióba
-
.bableWes
őstag
válasz
Murderer69
üzenetére
én még ide sorolnám az lg secretet is, szoktam rajta nézni filmeket, és röccenés nélkül viszi, szép képpel és hibátlan hanggal. ha fülessel nézed még jobb a hang. ágybol nézve nagyon zsir a secret is.

ugy hogy nem konvertálok rajta semmit. ö maga rakja össze magának ahogy kell, és sosincs a film ill. a minöségével baj a telon. nem kockás, nem szemcsés hanem szép éles a kép.
-
Murderer69
őstag
de itt most ebben a helyzetben nem a képeségekről hanem a méretekről beszélünk
Tudod a méret a lényeg
Amúgy a Jet hiába képes lejátszani ha nem tudja
ha filmet akarsz nézni akkor kb ezek alkalmassak rá:
Omnia HD
Iphone 1st gen 3g 3gs
HTC T.HD vagy majd a HD2
Meizu M8
Acer F1 aka NeoTouch
Omnia II.
azt kb ennyi
ezek alatt megvan a vas is a képeség is és a méret is
-
joey04
titán
akár egy szar 2.4 collos QVGA kijelzőn
csak erre minek divx? Sokkal jobb mp4 mert kevesebb helyet is foglal, meg minden kijelző egy kicsit más, és van rengeteg program, ami direkt ahhoz a kijelzőhöz lövi be a videót és így sokkal jobb. Ha meg már úgyis konvertálom, akkor mindegy.Még helyet is sprórolok vele. Soha nem néztem divxet telefonon, maximum teszt jelleggel, pedig volt pár ilyenem ami tudta volna egy progi telepítése után. Ha olyan munkád van, hogy nyugodtan végig tudsz nézni egy filmet, akkor vegyél netbookot. Utazás közben csak használtad?Lényeg a lényeg, biztos sok embernek fontos, de minden készüléknél ezt hangoztatni hülyeség. Főleg ekkora kijelzőméretnél.
-
AS
félisten
Nem, ez már alap dolog egy ilyen készülékben, Nokia már N900 ban használja végre, a HTC is végre a HD2 ben. LG is igaz ott csak részelegesen, Samsung meg legjobb videó lejátszásban full Divix filmeket játsszanak le , még egy alap pl JET, vagy Omnia 2 röl vagy a Etalon HD i8910 röl nem is beszélek már ami kép HD filmet is lejátszani ( meg Amcsin Instic HD is képes ( szintén Samsung)
Szóval ez is fontos funkció ma már.
Pl elég sok diák ismerősöm van és órán, szünetben is nézik filmeket akár egy szar 2.4 collos QVGA kijelzőn. De van akinek már Omnia2 e van na azon igen jó fimet nézni.
Igen utazás közben gyakran használtam meg munka helyen is. -
.bableWes
őstag
nem pixeles a kijelzö? azért a méretéhez képest nekem szerény ez a kicsi felbontás... tudom hogy az SE kijelzöi a legjobbak de akkor is.
és végre a kamera is ott van benne.
-
hans87
tag
Nagyon tetszik ez a telefon. A W800/K750 páros óta nem tetszett SE ennyire. De, a kijelző energiatakarékosság miatt sztem is lehetett volna OLED + az árát tényleg csúnyán benézték, ha azt nézzük, hogy új a piacon és belépő ár kell, akkor is max 90k. Azért 150-ből már N97, i8910 vagy, Arena jön ki....
-
DaveNo1
veterán
Persze, de az Arena is csak 100 körül nyitott, úgy hogy nem nagyon volt a kategóriájában ellenfele, de most már rengeteg hasonló kaliberű cucc van a piacon, ráadásul itt a ma bemutatott BL40 ami 114ért kapható és szvsz. sokkal jobb választás (még akkor is ha Aino hasonló árban kezd). Amúgy külföldön 420 euro-t írnak ami BL40-el hasonló ár, de nálunk rájön a jó kis ÁFA stb...
-
Mr Kiss
csendes tag
150000?? Ez nagyon drága. Ennyiért tényleg sokkal jobb telefont lehet venni. Nekem nem tetszik ez a billes/érintős megoldás. Nekem először a kínai telók jutottak eszembe róla. Sztem vagy ez, vagy az.
-
Hobbbyt
őstag
Hmm..
Lehet ,hogy az én izlésemmel van a probléma ,de szerintem a "múltimédiás" rész ahol ujjal lehet tapicskolni (mindenhol lehet de ott akkor értelme is van xD) Jobban néz ki mint a sima telefonos (psp-s menü) Vagy mégse?"Sajnos mindkettő lassúcska egy kicsit, a telefonos viszont látványosabb, mint az érintőkijelzőt használó társa, a videó végignézése után erről valószínűleg mindenki maga is meggyőződött. "

Azért jó kis telefon.. legutoljára a P990-em volt az SE gyárból.. nagyon szerettem.. még a Lassú procija és a hülye anyaga ellenére is. na meg persze az örök dolog "A rendszer sebességjavulás céljából ujraindul"
-
salival
aktív tag
szerintem mivel az Aréna ára alá kellene belőni az árát, ezért olyan 105k körül kellett volna startolnia.
joey20: tudod AS szeret az egereivel együtt mozizni
-
Sztbeni
őstag
Nem is lenne rossz, de az ár? Azért már sokkal jobbat lehet venni. Nagyon túl van árazva. Kb. 60E lenne a reális ár.
-
Narancs
őstag
Az ár kérdésen kár kattogni, SE skimming pricing-ol, ennyi. Hogy jó döntés-e lassan az alsó kategóriában is ezt a bevezető árstratégiát alkalmazni már más tészta...
-
DaveNo1
veterán
150ezer? lol, ebből már kijön 2 és fél Arena, ami még jobb telefon is...összecsukva gyönyörű, szétcsúsztatva már kevésbé, nincs DivX támogatás, lassúcska a multimédiás rész, kijelző felbontás sem az igazi ilyen kategoriában, ahogy olvastam Office/PDF nézegető sincs benne, cserébe jár érte egy bölcső + BS füles ami kb. rádob az árára +30k-t, pedig szerintem az emberek ezek nélkül is meglennének csak legyen inkább olcsóbb a telefon aztán ha szükség van ezekre megvásárolják külön...150ért már inkább vesz az ember Android, WinMo, Apple cuccokat...
-
<NewL>
addikt
az ára ...

5 perce röhögök ezen a smáj lee-n,muszáj voltam berakni

-
atike
nagyúr
Csúszka-távirányító. Első blikkre. Amúgy nem rossz...
-
hemaka
nagyúr
Közben megnéztem ezt a Media Go 1.2 nevezetű programot. Igaz sokáig tartott mire feltelepült, de hibaüzenet nélkül elindult, működik. XPSP3
-
AS
félisten
Nincs Divix oké....
Nekem ez nagyon nem tetszik hogy érintős meg nem is.
240 x 432 kijelző meg vicc. -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
zsúrficsúr
üzenetére
Lehet, hogy az XP sem az igazi, de mivel azt használják a legtöbben, meg kéne tudnia írni normálisan a programot rá a Sony Ericssonnak. Ugyanazt a 3rd party szoftvert pedig kizárnám, mert mindkét gépen egészen más hibaüzenetet kaptam, ami eltérő problémaforrást jelent.
-
zozoo83
tag
Szerintem meg nem baj hogy mindkettő van, mert pl smst irni biztos jobb bill-en, de ha pl a gpst kell nyomkodni a kocsiban akkor meg jobb az érintő, de ettől függetlenül még mindig nem ezt a telót venném ennyi pénzért, nekem pl nagyon kell a jó minőségű zene, ezáltal a szabvány csati, meg hát azért valami értelmes oprendszer sem ártana.. Nem vitatom hogy amit belepakoltak az tökéletesen megállja a helyét használhatóság szintjén, de mégis jobb egy kis szabadság progik terén, hogy válogathasson az ember mit használjon..
Aksi tényleg gáz, ára rengeteg, de attól még szivesen kipróbálnám! -
joey04
titán
Ez valami rettenetes ár. 80ért 3.2es, normális érintőképernyővel jó lenne. Így vicc az egész. Ennél olcsóbban jön még az n900 is. A többi mai csúcskészülék meg szinte kivétel nélkül hasonló árban van.
-
zsúrficsúr
tag
Nem, nincs ilyenem, de ha gondolod, letöltöm, és megnézem a kedvedért. Amúgy nem XP-m van, úgyhogy nem biztos, hogy releváns lenne. Csak sokat szoptam régebben XP-vel, és úgy vettem észre, hogy nem mindig a 3rd party a hibás...
De ha aránylag szűz a rendszer, akkor még annyit tudok elképzelni, hogy valami másik 3rd party szoftverrel összegabajodik, amit mindkettőn használsz
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
zsúrficsúr
üzenetére
A notebookomon kb. egy hetes az XP. Mellesleg ha már megkérdezed, szerinted mi lehet a hiba oka, amit a "laptopok babrálásával" ki lehetne küszöbölni? Te megpróbáltad felrakni a szoftvert?
-
leroyclub
senior tag
Ha jol értem akkor az érintökijelzöt csak akkor tudjuk használni ha belépünk a multimédiás menübe?! Egyébként ha bármi más szeretnék csinálni fel kell tolnom??? Ugy nagyon ronda! Öszecsukva még elmegy, de kinyitva...
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Köszi, hogy aggódtok a cikkek olvasottsága miatt. Azért került "ma" ki kettő, mert tegnap reggel technikai okokból nem tudtuk kirakni az LG-t, ami így estefelé került ki, ez meg ma kora délután, úgyhogy azért nem olyan vészes a dolog.

-
zsúrficsúr
tag
Félve kérdem, nem lehet, hogy a Ti laptopjaitokon kéne valamit karbantartani? Csak mert ez már a második ilyen cikk, amikor arról panaszkodtok, hogy egyikre sem megy fel a szoftver.
-
Bibby
addikt
Két ilyen nagy érdeklődésre számot tartó teszt között tényleg kellene legalább egy nap szünetet tartani. Fele annyian nem fogják az LG-t látni, ez meg gondolom nem cél.
-
P00By
nagyúr
Nagyon drága.
-
bolondember
MODERÁTOR
Omega...

Tetszik, elfogadnám...

-
GGGBR
tag
ezt a részt nem igazán értem:
Aino várhatóan bruttó 150.000 forint körül fog startolni, ami minden pozitívum ellenére is nagyon sok. Ennyiért ajánlottnak nem ajánlott, de tetszeni azért nagyon tetszett.
ha 140 akkor ajánlott?
-
David75
őstag
Az dicséretes hogy egy nap két teszt
Remélem nem azt jelenti hogy egy hétig nem lesz semmi
A telefont nem értem ez így nem túl értelmes megoldás.Arra gondolok hogy így most akkor jobb lett volna választani hogy érintős vagy gombos,de ha raknak rá pluszba gombot attol még lehessen mindig vezérelni érintéssel is lásd samsung s8300.Ez az egész olyan bugyuta érzést vált ki.
-
Studi22
aktív tag
Remélem holnap jön egy újabb teszt mert ez a készülék fél napnál többet nem érdemel a főoldalon,inkább a csoki...

Telefonról mint sokan előttem 150ropi,ezért,de ha lesz 120 vagy 100 vagy 80 vagy 40 akkor sem.

-
Integra
titán
ápr1.
-
hemaka
nagyúr
Mennyiiiiii?
Azért kicsit sokallom, 100ért talán bevállalnám. 
Viszont érdekes, hogy ennél a készüléknél is az akku probléma a legnagyobb gond. Nem hiába, az efajta akkumulátorok ideje már lejárt, egyszerűen túlságosan elavult a technológia. Ha jobban megnézzük 5év alatt hova fejlődtek a telefonok és hova az akkuk, hát óriási a vízválasztó van közöttük.
-
Stiky
senior tag
Huhh, elég húzós lett az ára

Meglepett, hogy még egy cikk lett mára. Nem akartok nézettséget a BL40-nek?!

-
FRENK1988
veterán
Hát ez mind szép és jó de az ára nagyon túl van mérve. Mind mindegyik SE. Jó tényleg jó az irány, de az ár mellette nem jó

-
Vtwo
őstag
Na igen,az ár az tényleg durva.
Nagyon sok érte 150e.
-
ThorsHUN
őstag
De... de... mi a turora 150 ropi?
Szep meg jo meg minden, de vazze... 150ert mar androidos telot kap az ember.Lehet hogy vak vagyok de mondjatok mar meg milyen oprendszer fut a gepen. Amugy nagyon tetszik es szep es jol ossze van rakva, de eloszor is az a hatterkep es ikonok... brooooaaaaf naggyon gaz.
Hozzatennem SE telom van. w910i.De konyorgom 150ert nezzenek korbe a piacon, hogy mit kap az ember. Ha feleennyi lenne a cucc, akkor is csak hummogve. huh ezen kicsit kiakadtam:S
-
Móci
addikt
Tetszik a telefon, bár egy értelmesebb akksi szerintem belefért volna ebbe az árba.
Jó, de drága. Sajnos. -
niti
aktív tag
Végre alkotott egy nagyot a kedvenc gyártóm
ami szemet szúrt, hogy borzasztó puritának a menüikonok. Ez az új trend, úgy látszik. -
Miért van az,h mostanában az akkuval szúrja el minden gyártó az összhatást...?

-
Vtwo
őstag
Az utóbbi évek első SE telója ami akár még kéne is.
Végre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Android játékok topikja
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennyiért omnia hd-t lehet venni, ami fényévekkel jobb.
A nyilt op rendszert leszámítva számomra minden tökéletes benne

Én szerintem ez az első jel a se-től, hogy észlelték a bukás közeledtét.(végre hoztak vmi újat) Tud a se is teljes érintőképernyős telefont is csinálni! Ezt ilyenre tervezték, hogy a médiába legyen érintős máshol padig rendes billentyűs. Így a kezelése is gyorsabb a mindennapok során.
Ez az én véleményem. (nem mondtam ,hogy mindenkinek tetszen)
1,5 éves korára ez is kb. 60k lesz újonnan.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
100000ft körül kéne belőni így kezdőárnak. Tudtam, hogy előbb vagy utóbb ráébred a se, hogy kell vmi jó és egyedi.