Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Csak halkan jegyzem meg, hogy én is így jártam a 3720-al. Alig hallottak, majd megevett a méreg, hogy a legfontosabb dologra alkalmatlan. Aztán megnéztem a service manualt és láttam hogy belül le van fóliázva a mikrofon is. Fogtam és egy tűvel kívülről a mikrofon lyukon beszakítottam a fóliát. Azóta mindenki teljesen jól hall. Igaz így a vízállósága hagy némi kivetni valót maga után, de nekem a hangminőség fontosabb volt.
Kár ezért a sonimért, mert mégiscsak ütősre sikeredett a többihez képest. -
Kickass
őstag
érdekes megközelítés, az én 6120-som esett már le a sarkára kb 1,5-ről (1,9 vagyok és vhol mellkas vagy kicsit alatta járt a kezem mikor kicsúszott a teló a kezemből mert már a kocsikulccsal babráltam közben) és csak az előlap sérült (először azt hittem a középső házrészből is kipattant egy darab de csak por volt huhhh
) nem esett szét nem adta meg magát, mindezt betonon, na persze ettől nem lesz strapa telefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged