- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Oliverda #126 üzenetére
Igen, a magasabb supportalt ram orajel meg ivy feature, szoval ezt is az ivyval kapja az ember, mint a nagyobb teljesitmeny tobbi reszet. Trinityhez is ugy hasonlitottad a g555-ot, hogy egyiknel 1866-on ment a ram, masiknal 1333-on, nem is vitatkozik vele senki, szerintem sb ib viszonylatban sem kene...
-
lenox
veterán
Ivy a Sandyhez kepest kb. 10% cpu es 35 % gpu teljesitmeny pluszt tud. De ott szerintem erdekesebb, hogy az ivy tud opencl-t, meg pl. annak orultek paran, hogy bizonyos rasztereket tud, amit a sandy nem. Hogy emiatt erdemes-e pl. valtani sb-rol ib-re? Kb. azoknak erdemes, akik ragaszkodnak az intelhez, es vga nelkuli konfigot akarnak, szoval tul sok usernek nem hinnem...
-
lenox
veterán
Hát durva nindzsának kell lenni ahhoz, hogy ma olyan kódot írj.
Akkor ebben elter a velemenyunk, szerintem enelkul nem lehet valaki nindzsa, csak koca gpu fejleszto. Parmillio gpgpu koder amugy nem lesz. Olyan lesz max, hogy jol megirt/letesztelt libraryket fognak tudni hasznalni. De ez amugy teljesen eleg.
-
lenox
veterán
válasz
#65675776 #63 üzenetére
Az egységes címtér jelentősen leegyszerűsíti majd a CPUé s IGP kommunikációját, ezzel csökkentve a kettő közötti késleltetést, és az IGP is közvetlenebbül érheti el a rendszermemóriát.
Ezek mit jelentenek pontosan? Pl. mi az, hogy kozvetlenebbul? Mert amugy az egyseges cimter leginkabb a 'nem nindzsa'-knak segitseg, hogy birjanak valamilyen kodot irni, mert a nindzsak mar most is kozos memoriat tudnak hasznalni, ha akarnak.
-
lenox
veterán
Hat ha a penzugyi eredmenyeket megnezzuk, akkor eleg logikus, hogy jopar projektet torolni kell. Ha meg a piacot nezzuk meg, akkor is logikus, hogy jopar projektnek tok semmi ertelme, ugy ertem a konkurencia jopar dologban nem csipkedi tulsagosan magat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest