- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Oliverda #126 üzenetére
Igen, a magasabb supportalt ram orajel meg ivy feature, szoval ezt is az ivyval kapja az ember, mint a nagyobb teljesitmeny tobbi reszet. Trinityhez is ugy hasonlitottad a g555-ot, hogy egyiknel 1866-on ment a ram, masiknal 1333-on, nem is vitatkozik vele senki, szerintem sb ib viszonylatban sem kene...
-
-KP-
addikt
A személyeskedést nélkülözzük, ha lehet. Elolvastam az egész cikket. Röviden és tömören kifejtettem a véleményem mindenféle sallang nélkül. Pontosan benne van minden, amit érzek ezzel az egésszel kapcsolatban. De kifejtem akkor bővebben is.
Elhiszem, hogy sok munkád volt a cikk megírásában, de attól még ezt a fellengzős stílust nélkülözni lehetne.Na mindegy. Szóval:Csupán arra akartam utalni, hogy egy érv lehetett volna a mostani foglalatok mellet, ha a Kaveri is használható lenne majd bennük alaplap csere nélkül. Eddig is sejtettem, hogy ez nem feltétlen valósul meg majd. Most pedig úgy tűnik, hogy sajnos be fog igazolódni a sejtésem. Ezzel a lépéssel pedig ismét csak szép számmal tereli a vevőket az Intel felé az Amd, amit nem igazán engedhet meg magának. Úgy tűnik semmi se ment már meg attól, hogy a Sandy i5 procimat Haswellre váltsam. Pedig reménykedtem, hogy a Streamroller/Kaveri kicsit felkavarja az állóvizet.
Azt persze el tudom képzelni, hogy bios frissítéssel használhatóak lesznek a mostani lapokban mégis a majd megjelenő Kaveri termékek, de az AMD ahelyett hogy végre eloszlatná a ködöt, inkább csak növeli tovább a bizonytalanságot. Semmibe nem tartana, hogy fognák magukat és elmondanák, hogy akkor mégis milyen foglalatra tervezik, és hogy kompatibilis marad-e a jelenlegi foglalatokkal a Kaveri, vagy sem. Ha pedig igen, akkor milyen megkötésekkel. Ráadásul ezek az információ morzsák is csak azért kerültek elő, mert valaki elkezdett turkálni az Agesa kódjában. Felmerül a kérdés, hogy egyáltalán miért hallgatnak erről, ilyen hosszú ideig. Biztos lennének vásárlók, akik most új konfig esetén AMD alapú konfigot vásárolnának, ha tudni lehetne, hogy Kaverire fejleszthető a gépük majd.
Kb. ennyi.
Béke veletek! -
juzer78
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Linux kezdőknek
- Fotók, videók mobillal
- nVidia tulajok OFF topikja
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged