- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
WongFeiHong
senior tag
Demo alapján ez nagyon pöpec játék lesz pc-n is. Ezek a lassitott lövések elképesztő látványosak főleg ha bejön a találat cucc /anatómiai
/.
-
henesa
aktív tag
Lehúztam boxra és teljesen rendben van amúgy is szeretem az ilyen bujkálós mesterlövészes dolgokat úgyhogy megvevős a game
-
Apika
addikt
Én nagyon szerettem, és jókat játszottam az első résszel! Várom a folytatását is!
-
atesz89
csendes tag
A twitteren úgy jelent meg a hír h konzol demo ápr 10. A PC-s megjelenés röviddel ez után lesz.Szóval sztem az is jön jövő héten.A játék steames lesz . A steam megegyezés is jövő héten lesz a jövő héttől lehet majd előrendelni steam. Azért sztem onnan lehet majd leszedni a demot.Ha megvan a megegyezés demo is jönni fog egyből sztem. Addig is nézzétek meg ezt akit érdekel. www.snipereliteonline2.gportal.hu[link]
-
Balika23hun
aktív tag
Hát eddig érdekelt ez a játék de úgy látom ezek is szarnak a PC-re mint a többi.A demo-t meglátjuk de van egy olyan érzésem hogy ez sem kerül a polcomra pedig nem sok 2. vh-s játék jelenik meg mostanában.
Mindegy talán kellemesen csalódok és jó lesz a játék. -
Ic3man
tag
Pár nap várakozást kibírunk. De nagyon várom már.
-
balcsy
aktív tag
Meddig tartana egy maximum 2 gigás játékot át portólni konzolról pc-re? Mert nyilvánvalóan több hónap szóval ne is tegyék!
-
D.Orion
veterán
A PC-sek majd valami konzol átiratot kapnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest