- Magisk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
#54625216 #51 üzenetére
Nekem legelőször a szoftvert kompatibilitás jut eszembe DOS/Windows-ról, de igen, a hardver kompatibilitás ugyan úgy kulcs volt.
Ha jól értem, lényegében azt mondod, hogy attól tartanak, hogy Android előbb-utóbb rányomul a notebook/desktop piacra (nem tudom ezt miért nem tette eddig meg, mármint komolyabban), és ennek úgy akarnak elébe menni, hogy az erre alkalmas hardverekre is nyomják a Windows-t? De valószínűleg, ha pl. Google rámozdul erre az irányra, akkor Andoriddal egybecsomagolt hardverrel menne ez (mint ahogy a tableteknél is van - rootolni kellene, ha más OS-t akarsz). Bár, ha ehelyett az a meghatározó erő, hogy egyes hardvergyártók szeretnének egy szeletet maguknak a desktop/notebook piacból, mondjuk a Qualcomm, akkor ott lehet fordítva is, hogy itt a notebook/desktop hardver amit el akarunk adni, és ha nincs rá Windows, akkor majd megpróbáljuk Androiddal, ami nyilván nem tetszene MS-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Tuf Fx505g
- Fujitsu Lifebook A357 (i3 6th, 8 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!! AkciÓÓ!
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest