- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"A Lenovo számomra a K900 jelentette utoljára[..]"
Ez nagyon szép telefon.
Én is az ilyen konzervatív megjelenésű, letisztult eszközöket kedvelem. Egy ilyen készüléket szívesen elfogadnék!
(És, ha a gyártók nem nyugdíjazták volna a technológiát, akkor a mai napig egy ilyen stílusú, exkluzív, nyomógombos telefont használnék.Sajnos a NOKIA 515 volt az utolsó ilyen! Azóta már nem lehet kapni még csak hasonlót sem...
)
"de azóta valahogy elment mellettük a piac..."
Én nem ismerem nagyon a modern mobiltelefonok világát, mert egyáltalán nem érdekel az "okos" technológia; a készüléket csak telefonálásra, és "minden szökőévben" egy SMS elküldésére használom.
Ám 2 hónapja, valamelyik készlet kipörgető akciójukban, a helyi Media Markt áruházban vásároltam egy LENOVO K5 Vibe készüléket.
Ezüst színű, fém házas, és még az aksija is cserélhető... Egyébként ahogyan én használom, elegendő 5 naponta töltenem.
Mindezt 21.000 forintért. Nem kérdés, hogy nagyon jól jártam vele.
Amire nekem kell, arra ez bőven tökéletes, és ami a lényeg, hogy tényleg egy letisztult, elegáns készülék.
Ha ilyeneket képesek gyártani, akkor tőlük szívesen vásárolok a jövőben is.
-
A K900 nagyon szép volt ,talán egyszer volt a kezemben, de ordas nagy melléfogás volt az a SoC.
A K910-es annyira nem jött át, utána viszont a Z2 Pro kiváló lett, nagy hiba, hogy nem folytatták a jó irányt.
Volt egy jó Vibe szériájuk, ami karakteres lehetett volna a piacon, de későn jöttek, pedig akkor még nem a tepsik uralták a mezőnyt, simán lehetett volna helyük a piacon.
Én sokáig Lenovos voltam ,de annyira elcseszték, hogy kihátráltam a "rajongásból" , mert nem igazán tudtam a megmaradt értékrendekkel azonosulni...
A motok meg nem vonzottak. Jött 2 év tétovázás, és ott ment el igazából minden, hogy döntésképtelenek voltak... Top 5-ből lecsúsztak teljesen.
Pedig rengeteg jó Lenovo készülék volt, kellemes hardverrel, jó üzemidővel, és ne feledjük a P780-ast, amely szinte először volt nagy aksival felszerelve... Itthon hasonló kultusz övezte, mint az A820-asokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest