- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"A Lenovo számomra a K900 jelentette utoljára[..]"
Ez nagyon szép telefon.
Én is az ilyen konzervatív megjelenésű, letisztult eszközöket kedvelem. Egy ilyen készüléket szívesen elfogadnék!
(És, ha a gyártók nem nyugdíjazták volna a technológiát, akkor a mai napig egy ilyen stílusú, exkluzív, nyomógombos telefont használnék.Sajnos a NOKIA 515 volt az utolsó ilyen! Azóta már nem lehet kapni még csak hasonlót sem...
)
"de azóta valahogy elment mellettük a piac..."
Én nem ismerem nagyon a modern mobiltelefonok világát, mert egyáltalán nem érdekel az "okos" technológia; a készüléket csak telefonálásra, és "minden szökőévben" egy SMS elküldésére használom.
Ám 2 hónapja, valamelyik készlet kipörgető akciójukban, a helyi Media Markt áruházban vásároltam egy LENOVO K5 Vibe készüléket.
Ezüst színű, fém házas, és még az aksija is cserélhető... Egyébként ahogyan én használom, elegendő 5 naponta töltenem.
Mindezt 21.000 forintért. Nem kérdés, hogy nagyon jól jártam vele.
Amire nekem kell, arra ez bőven tökéletes, és ami a lényeg, hogy tényleg egy letisztult, elegáns készülék.
Ha ilyeneket képesek gyártani, akkor tőlük szívesen vásárolok a jövőben is.
-
A K900 nagyon szép volt ,talán egyszer volt a kezemben, de ordas nagy melléfogás volt az a SoC.
A K910-es annyira nem jött át, utána viszont a Z2 Pro kiváló lett, nagy hiba, hogy nem folytatták a jó irányt.
Volt egy jó Vibe szériájuk, ami karakteres lehetett volna a piacon, de későn jöttek, pedig akkor még nem a tepsik uralták a mezőnyt, simán lehetett volna helyük a piacon.
Én sokáig Lenovos voltam ,de annyira elcseszték, hogy kihátráltam a "rajongásból" , mert nem igazán tudtam a megmaradt értékrendekkel azonosulni...
A motok meg nem vonzottak. Jött 2 év tétovázás, és ott ment el igazából minden, hogy döntésképtelenek voltak... Top 5-ből lecsúsztak teljesen.
Pedig rengeteg jó Lenovo készülék volt, kellemes hardverrel, jó üzemidővel, és ne feledjük a P780-ast, amely szinte először volt nagy aksival felszerelve... Itthon hasonló kultusz övezte, mint az A820-asokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest