- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamass.szabo
tag
A1 mellett még az U11 Life volt az, amin gondolkodtam, szóval azért figyelemmel fogom kísérni, de szerintem az árazás nem lesz tökéletes.
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
monti0222w #18 üzenetére
Lesz, de csak opcionálisan és + 70K
-
monti0222w
addikt
BoomSound benne lesz vajon?
-
janeszgol
félisten
Ja hogy masfel eves telo...
Jobb ha szolunk a vasarloknak is.
(Oreo mindketton lesz/van. Tovabb meg egyiknel sem biztos. Biztonsagi frissitesben a Samsung jo.) -
kbyte1024
veterán
kevés lesz az az aksi nem?
-
-
-
Aldo Reyne
csendes újonc
Miért lenne olcsóbb a majd másfél éves Honor 8-nál? Nézd meg az LG Q6-ot, hogy lásd kb. mit kapsz most nagy gyártótól 100k körül.
A Moto X4 lehet összehasonlítási alap, ami 400€ körül nyit snapi 630-cal. Szóval ha megáll 120 körül android one-nal, akkor az már HTC-től szokatlanul jó árazás lenne.
-
janeszgol
félisten
Huha, alalottem? A Honor 8-at vettem alapul (120k).
-
-
Matada2.3
veterán
Akkor elindult hivatalosan is az Android One divat, szuper! Mindig is ki akartam próbálni, hogy más gyártók milyen "nexusokat" tudnak csinálni. Remélem az egyre több ilyen készülék nem lassítja be a One programot.
-
joelke HU
őstag
Még utóbb megembereli magát a HTC. Csak nehogy az árazáson csússzanak el megint.
-
janeszgol
félisten
Ha megall 80-100 ezernel (inkabb az elobbi), egesz jo lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A november 2-án megrendezésre kerülő HTC-bemutatón nem csak a csúcsmodell, hanem egy szerényebb mobil is jön, akár Android One-nal.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest