- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
igen, az asztali os és a mobil os itt nagyon üti egymást, mivel az asztali os úgy működik, ahogy kell, megesz mindent amit a tárhelyen talál és saját formátumában képes lejátszani, semmi konvertálás, semmi adatkontrollálás. ehhez képest úgy baszták el a mobil os-t ilyen téren, mint annak a rendje. és e mögött simán az adatforgalom figyelése és adat gyűjtés áll. a többi bullshit.
-
Gusztáv
addikt
Ok, csak nekem a Mango megjelenés előtti videókból az jött le, hogy ez a hivatalos kliens. Mondjuk reszelhetnének rajta rendesen, mert nekem nem tűnik túl felhasználóbarátnak. Pl nekem nem sikerült megoldanom, hogy 3 eszközt külön kezelje (pc, telefon, tablet).
Reméljük a Skype-al nem lesz ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest