Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja...
A gyermek ortopédus se népszerű szakma..
Kölök koromba én is szenvedtem a mandulámmal, meg volt a műtét időpont, aztán Fater gondolt egyet, és az akkori NDK-ba intézett egy pár napos tengerparti utat.
Mintha elvágták volna...
Majd 20 éves koromba vágott újra ágyhoz, de akkor annyira, hogy a doki is mondta, ha nem akarok az életemmel játszani, akkor most fekszek egy hetet, mert a szívizomra is ráhúzódhat...
Na akkor beszartam!
Idén töltöm a 48-at, de azóta kétszer estem ágynak.
De akkor nem lacafacázok, rögtön kímélő mód, így át,egy rajtam 3-4 nap alatt.Fül orr gégészetileg, ha tényleg arra vezethető vissza a betegség, és persze van lehetőségetek, próbáljátok meg a Budai gyermekkorházat vagy a Szent Lászlót...
-
Úristen, csóri gyerek, ennyi mindenen átesni..
Nem tudom mennyire van lehetőségetek más orvost is felkeresni...Nejem, mióta megismerkedtünk folyamatos allergiás panaszokkal küzdött.
Neki mindkét mandulája ki van gyomlálva, de tavaly augusztusban már odáig fajult a dolog, hogy aludni nem tudott.
Fül orr gége, arcüreg CT, mindkét orrnyílást ellepte a polip.
Műtét után szólt a doki, hogy minden oké, de várja vissza egy hónap múlva, mert az orrsövényét is el kell intézni, ez is okozhatja a polip kiújulását.
Ez a doki volt az első, aki ezt felhozta, így a harmadik polip műtét után.
Szóval nem vagyok egy szakértő, de sajnos rengeteg múlik az orvos választáson...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest