- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gamerkiller
üzenetére
A szitu amit leírsz nekem nem ismert. Mindegy a lényeg h vannak akik elszállnak kissé az ajándékokkal, az sem jó.
-
válasz
gamerkiller
üzenetére
Azt én sem fizetném ki neki. Nem ilyen dolgokról beszélek mint pl elmegyünk vásárolni. Hanem pl párom telóján nem látni az értékét pedig van benne hidd el, ezek szóba nem kerülő dolgok és ritkák. Karácsonyra kaptam.
-
válasz
gamerkiller
üzenetére
Soha nem kapott tőled drága dolgot?
-
válasz
Vakegérke
üzenetére
Ne legyél már ilyen, ez nem rendszeres dolog szerintem. Bár egyik haverom súlyos eset, ő számolja mennyit költött már barátnőjére, millióknál tart. Ő máshogy látja a dolgokat, ő étteremben gondolkozik meg egyebek és higgyétek el van aki erre ha nem is vevő idővel az lesz. Ismertem egy csajt aki ezt benne kihasználta, de amúgy nem olyan típus. Ez hosszú mindegy, a lényeg h ne szállj el laciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
-
válasz
gamerkiller
üzenetére
Aham! Azért van aki nem került ki ebből a képből, hála ég őket nem látom gyakran, max a barom poénkodó fú de jó fej művelt vagyok hozzászólásaikat.
-
Húúúú bakker! A szál rózsa nagyon működhet. A nagyon jó pillanatot kell elkapni, nekem egyszer annyira sikerült..... Azóta is kint van neki, nem is tudom 4 éve volt kb.
gamerkiller! Mi lett a fejeddel?
Te nem is vagy barom mint aminek tűntél, de tényleg. Csak mellékes info.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Elveri az összes pénzét nőkre különben!