- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarQs
senior tag
válasz
#19158016 #10 üzenetére
Nem az optika rontja le a mobilok képeit...
(#9) kolosanyi
Mobiloknál nekem bőven elég lenne az N8 1/1,83 hüvelykes érzékelője - sok kompaktot kenterbe + oda és vissza ver - az optikánál a mozgástér meg úgy is egyenlő a nullával, szal az akár még az egy-két darab üvegzoomos "fehér hollóknál" is fix lehetne, ha ezzel mondjuk tovább javulna a fényerő...
Mindezekért én simán oda dobom a penge vékonyságot. -
MarQs
senior tag
Nem tom - mert nem értek hozzá, ill. nem nagyon látok bele - de ha egyszer már volt egy gyártó, aki "képalkotás VS. mobilok" terén értelmes méretű szenzort tudott szuszakolni a ketyeréjébe, akkor a piac miért nem tudja/próbálja legalább elvben követni az elgondolást?
Érthető, hogy most a neten lógás + a csilli-villi leszállópálya méretű kijelzők adják a trendet, de amit egyes gyártók fényképnek, uram bocsá' fotónak neveznek, az több, mint kiábrándító... szerintem egyenesen nevetséges, de mind1, nem számít.Amúgy, hogy szó ne érje a ház elejét, süvegelendő a Sharp fejlesztése, mert ha jól sejtem, elsők ezzel a megoldással a piacon és úgy tűnik innen távolról, még működik is a szerkezet.
Szal, csak így tovább! Következő lépésként mehet mellé egy nagyobb képérzékelő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Fotók, videók mobillal
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Dacia topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest