- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Túlságosan arany. A bill lehetett volna fkete. Viszont szépek a motívumokk rajta
-
törölt tag
válasz
greeneye166 #26 üzenetére
nem, ha megnézed, akkor a felső rész felé eső vége a kártyafedőnek lekerekített, míg az alsó rész felé eső nem az, szóval tényleg a belseje van díszítve
-
törölt tag
köszi a linket, de itt sajnos bannolva van a wikipédia
amúgy szerintem nem gáz a telefon. semmivel nem csúnyább, mint egy arany-kristály szériás Motorola, vagy LG. nekem semmi bajom vele, bár otthonra nem kéne, de ki nem nevetnék senkit, akinek ilyenje van. bár második telónak még talán... -
_seth_
veterán
válasz
#16820480 #20 üzenetére
Én nagyrészt "zöld zónában" vagyok így megéri mert alapból felezi a percdíjamat
2 előfizussal nincs gond, csak a csekket kell havonta befizetni, nekem is így megy már pár éve, jobb mint töltögetni (de nem olcsóbb!).
Értettem, hogy mire gondolsz csak ugye nekem nincs mivel összehasonlítani mivel csak 1 kártyám van, ezért írtam, hog 2 havi telszámla, ha a tarifák miatt vettem volna második telefont az nagy hülyeség lenne mert 5 max 10 forintokat spórolva nagyon soká jön vissza a teló ára. Ellenben egyre jobban tetszik a V3, amikor megjelent már akkor tetszett csak mindig is keveset tudott így egyetlen telefolnnak kevés lenne de az n80 mellé másodiknak már teljesen rendben van főleg, hogy az ára is lement már
(de tetszett amikor a szökésben Mahone elővette a kis v3 blackjét... most már én is megtehetem na jó nem nézik annyian de akkor is
még mindig jól mutat (szerintem)).
Csúnyán offolunk de nagyon mást egy ilyen kinézetű telefon topikjában nem is lehet csinálni
Az, hogy esetleg az indiaiaknak tetszik az egy dolog, elképzelhető de ez itt közép-európa
Felénk az ilyet rondának hívják
-
Yaye
őstag
Ó, mennyi kifinomult ízlésű ember...
Egy kínainak meg esetleg a hiper-szuper elegáns "letisztult" fekete-ezüst-fehér európai szarok az ízléstelenek. A különböző kultúrák ízlésbeli eltéréseiről nem hallott itt még senki?
szerk: hinnye, még a bővítőkártya ajtajának a belseje is díszítve van
-
törölt tag
hát, én 99%-ban a fővárosban vagyok (jó, most ebben a tanévben nem, de nem is az országban), úgyhogy ilyen tarifacsomag nem működik nálam, mint neked. ettől függetlenül nekem is egy kártyám van, mert teljesen ésszerűtlennek tartom kettő használatát (kényelmetlen, kkét telefon kell hozzá, két kártyára kell pénzt tölteni, két helyen kell tárolni az sms-eket, telefonszámokat, stb.
egyébként nem arra gondoltam, hogy hány havi teljes telefonszámlád a teló ára, hanem arra, hogy a hálózaton belüli olcsóbb hívások és a hálózaton kívüliek különbözetét meddig fedezni a második teló ára. -
_seth_
veterán
válasz
#16820480 #18 üzenetére
Nekem pl hálózaton belül minden feleannyiba kerül
Ha nem nagyvárosban telefonálok (megyeszékhelyek) akkor ismét feleződik a tarifa így tudok akár 5ft/percért telefonálni. Egy kártyám van így amúgy sem érint ez a dolog, annyi a percdíjam amennyi
Én 18-at adtam ki második telefonra (nem akartam leharcolt függőt venni), ez 2 havi telefonszámlám mostanában... -
törölt tag
válasz
blueMerle #16 üzenetére
hozzátszem, hogy itt nem a szolgáltatók eltérő tarifái, meg a hállózaton belül/kívül ösztönzik az embereket a két kártyára. ugyanis mindkét szolgáltató, ami van az állami, és a percdíjaik is nagyjából azonosak.
legnagyobb eltérés szerintem a lefedettségükben van talán.de otthon is egyre kevesebb olyan csomag van, amivel hálón belül olcsóbb telefonálni, és amennyit kiadnak egyesek második telefonra, annyi pénz egy ideig biztos fedezni a különbözetet...
-
_seth_
veterán
Őszinte leszek, 1. megtehettem, hogy vegyek egy telefont pluszba ami régóta tetszik nekem
2. a nokia n80 mint tudjuk egy szép nagydarab telefon, nem zavaróan nagy de nagy... a v3 nem nagy sőt, nagyon elegáns és vékony telefon. Szolgáltató nem érdekel túlzottan, 5-20 forintos perdíjam van ami nekem megfelel. Szorgalmi időszakban szoktam netezni a telefonról, rajta vannak a jegyzetek... most vizsgaidőszak van, nincs szükségem extra cuccokra így jó a v3 is
-
blueMerle
veterán
És most akkor még egy kicsit gondolkozz....najó, nem kell, segítek rajtad:
esetleg azért, mert saját hálózatból saját hálózatba olcsóbb telefonálni, mint pl. egy t-mobilosból vodásba. És bizony ezért jó ha van legalább 2 szolgáltatótól kártya, amihez felénk még kell a két teló -kínában már nem divat, ott eleve majdnem minden teló két sim kártyát tud fogadni. -
-
Hú azanyját, de baromi jól néz ki! Jó is lenne, ha csak egy sima S40-es rendszer lenne benne! Tuti ilyet kérnék karácsonyra! "Meseszép" az a billentyűzetsor... Biztos van annyiba mint az aranyozott 8800 Sirocco, bár az nagyon ronda!
-
Xantomas
őstag
bah. Egy az egybe a Motorola E398 köszön vissza
-
Ricardo
titán
Kellene egy figyelmeztetés hogy sokkoló képek következnek -
Zoltanfi
senior tag
A billentyűzet egész jó.. Olyan fantasy-stílusú
-
sztyui2
őstag
Ez naggyon ronda
-
zdanee
őstag
Lehet, hogy a burkolat arany, de belul ugyanaz az ertektelen ocska helokitty vacak...
-
Cathfaern
nagyúr
Fél órát gondolkoztam mi az a "mobil arany" és milyen shaolin buddha, amikor itt telefon van
-
gibi.david
tag
Jah, végre valami más, valami írtó izléstelen
-
webdeejay
aktív tag
hát nemrossz, de az írás elolvasása előtt csak a képeket nézve, elég érdekesnek tűnt az a kiálló bigyó a teló aljából, aztán kiderült, hogy a cerka
...mindenesetre ha lenne pénzem se vennék, nyilvánvalóan a gazdag hívőknek készült
-
Bodz
nagyúr
Nekem tetszik. Végre vmi más.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Kínából érkező telefont nem lehet azzal megvádolni, hogy szűkölködne a díszítő elemekben.
- Last Epoch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest