- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakagaijin
tag
Jaja, ezt néztem én is, hogy voltak képesek egy mezei jack-dugót úgy elszabványtalanítani, hogy már ahhoz is átalakító kelljen
.
Egyébként műbőr és műbőr között is óriási különbségek vannak, akár még ugyanattól a gyártótól is. Van két fülesem ugyanattól a cégtől, otthonra a komolyabbat, melóhelyre az olcsóbbat vettem. Namost a melóhelyin a műbőr sokkal keményebb, dörzsöli a bőrt, kb úgy néztem ki mint aki állandóan hazudik és vöröslő fülekkel meg égő fejbőrrel jár. Berágtam és rátettem az otthoni füles pótszivacsait, és láss csodát elmúlt... Persze lehet tőlük rendelni utánpótot mindkettőből és ahogy láttam nincs túl nagy árkülönbség csak a típusszám más...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Monitor hiba topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpársportok
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bluetooth hangszórók
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest