- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencekemence
csendes tag
Számomra pedig a műbőr használhatatlan. Pattogzik egy idő után, izzadhat benne az ember füle, kényelmetlen, sz*r az egész. AKG K701/K242 párnai egyszerűen zseniálisak. Ha véletlenül valami történne, cserélhetőek is.
Higiéniát sem értem. Ha rendszeresen tisztálkodsz és nem disznóólban élsz, semmi baja nem lesz a párnának. Az viszont igaz, hogy ha asztalon tartod csak úgy, akkor az asztalon lévő "koszokat" felszedheti. Nekem tartóm van, nem szed fel semmit.
Egyedül az utcai használatra is tervezett, könnyű füleseknél tudom elképzelni a műbőr anyag használatát, mert ott aztán egy szövet párnára sok kosz rakodhat.
Mivel a legtöbb gyártó összevissza csinál műbőr/szövet füleseket, így mindenki megtalálja a maga számítását
PC155 óta a legtöbb gémerfülese mindenre alkalmas, mikrofonjai sem hagynak maguk utána kívánni valót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest