- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
>nem életszerű, hogy a user elolvassa az EULA-t
Szerencsére azért vannak elvetemültek akik igen (nem én
) és ilyen nyalánkságok derülnek ki, mint pl. ez: iOS 8.4 EULA
-
Kékes525
félisten
Ez is bizonyítja, hogy a számítástechnika rendeltetésszerű használata során gyakorlatilag lehetetlen elkerülni az adatok kiszivárgását. Maximum csökkenthetjük az illetéktelenek kezébe való jutását.
Digitális korban hozzá kell szoknunk ahhoz a gondolathoz, hogy a Nagy Testvér figyel minket.
-
Воланд
titán
nezd, az eredeti szoveg, amibol a retteges kiindult, ugy szol, hogy a felhasznalo sajat onedrive-jara menti el a bitlocker recovery kulcsat automatikusan. most ha ez nem tortenik meg, akkor tovabb ugrunk egy szintet, hogy "akkor is elmentik csak te nem latod", csak hogy nekunk legyen igazunk?
ha meg bug, akkor nagyon ne eroltesse az ms az "adalopast", mert tobb gepen, tobbszor kiprobalva is elojott ez a "bug".
itt inkabb az a kerdes, hogy milyen korulmenyeknek kell fennallnia ahhoz, hogy tenyleg automatikusan oda mentodjon a kulcs? mert ms fiok nem kotelezo a rendszer hasznalatahoz. egyetlen egy esetet tudok elkepzelni, amikor egy tpm-el rendelkezo tablet, pc, laptop, akarmilyen eszkoz oobe-je ugy van megcsinalva, hogy ott szerepel a bitlocker beallitasa, de meg akkor is ott kell lennie a tobbi valasztasi lehetosegnek.
-
-szp-
aktív tag
Ez sem rossz, ha esetleg lemaradtál róla.
-
bambano
titán
most publikáltak másik cikket a témában ugyanitt.
ott olyat kell leokézni, hogy a kontaktjaidat is felküldi a szerverre. viszont a kontaktjaiban az én személyes adataim vannak, tehát azt *NEKEM* kellene leokézni, hogy ő felküldheti-e.ami nyilvánvalóan lehetetlen, következésképp törvénysértő. hogy erre a magyar hatóságok miért nem reagáltak még, az számomra rejtély.
kérdés: mit gondoljak egy rendszerről, ha már azok a dolgai is törvénysértőek, amiket publikusan csinál?
-
updog
őstag
"erre ráhúzzák, hogy ráutaló magatartás, mert használja az OS-t."
Ebbe belekötni nem tudok, hiszen a termékek/szolgáltatások 99%-a így működik a világban: "ha használod, elfogadod a feltételeinket, ha nem fogadod el, nem feltétlenül jól működik majd / lécci ne használd" Ráadásul explicit leírják, hogy ha használod a terméket, beleegyezel.
bambano: "jó eséllyel nem lehet az érintettek hozzájárulását beszerezni" - használja, tehát hozzájárul. Le van írva.
Mindegy, ha tényleg lesz milliós felháborodás, ésvagy elmeszelik őket emiatt a közeljövőben, én leszek az első aki idejön megkövetni benneteket. De alapvetően nem vagyok M$ fan, így antiM$-fanokkal fölösleges is vitáznom
Hogy ne lehessen rámfogni hogy ignoráltam: az mspassport valóban egy csúnya bukta volt, már amennyire most rá tudtam guglizni.
Sőt, elismerem, hogy egyáltalán nem kizárt 1-2 ilyen csúnya bug a win10-nél is, főleg a mindenféle online összekapcsolás meg felhőben tárolás miatt - ti is írtátok. A véleményem már többször szerepelt: "naoszt'akkormilesz"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Chrome
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest