- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Akinek adatmentéses problémája van, vagy gondja van a HDD-vel, az szíveskedjen a megfelelő topikokban érdeklődni!
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ganz-[HUN] #192 üzenetére
Nem.
-
Volt egy 2,5GB-os JTS merevlemezem (ha jól rémlik), ami anno öt centit huppant, és azonnal megadta magát. Ez persze az én hibám volt, akkor egy életre megtanultam, hogy erre vigyázni kell. Azóta nálam soha nem döglött meg úgy merevlemez, hogy komoly adatvesztés lett volna. Konkrétan csak egy rémlik, hogy részlegesen elhalálozott, de ott sem volt semmi komoly, ezen felül viszont nem ment nálam tönkre merevlemez.
Én a Samsungra esküdtem, nálam azokkal soha semmi nem volt, mióta kilépett, már csak WD RED vagy BLACK. Semmi más. Negatív rekord az a Seagate.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Netflix
- További aktív témák...
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest