- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
-
Mobilarena
Akinek adatmentéses problémája van, vagy gondja van a HDD-vel, az szíveskedjen a megfelelő topikokban érdeklődni!
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
keresovandor
csendes újonc
fejcsavarás=a merevlemez fej esetleges vissza akasztása,de itt jelentheti azt is,hogyha a kakas
,akkor
Amúgy igazán összefoglaltad és határozottan válaszoltál.
Én ebben az elején haladok,de néha meg kell állni és gondolkodni,mert ha most megveszek két nyákot,attól még lehet más hiba.Amit leírtál,akkor azt jelenti,ha jól értem:az elektronika cserén kívül a firmware is fontos?
Ha tudok szerezni egy jó vincsit, ott jó az elektronika és mechanika,akkor ha végig nézem az elektronikát,az okon,amelyeken nem jó és innen kiderül,hogy van-e jó közöttük,ha ráteszem a rossz elektronikákat a jó mechanikához,akkor kiderül,hogy jó-e egyáltalán valamelyik vezérlés a rosszak közül. Utána talán meg lehet nézni, a fejcsavarodás talán éshogyha ez sem jön össze, akkor lehet vinni vizsgáltatni valamelyik nagy tudású céghez. Ebben egyet értesz?
Az a bajom ezekkel az adatmentési cégekkel,hogy mennyire tartják tiszteletben az emberek adatait és nem látom-e valamilyen kedvenc emlékemet valahol az interneten.
Üdvözlettel
-
keresovandor
csendes újonc
Üdv, először,azt gondoltam biztos elektronika,de van nálam 3 WD15EARS - 00MVWB0-ásom.
Mindegyiknél megnéztem az elektronikákat,de a 9 verzióból,csak 1-nél írta ki,hogy nincs incializálva.
Láttam még egy régebbi hirdetést [link],de azzal valamiért nem tudtam privátban írni,mert úgy gondoltam,hogy mindenképpen kellene egy olyan,ami biztos jó,hogy tovább tudjak lépni.
A következő lépés a fej csavarás, gondolom, mármint nem az enyém.Kérdés:szerinted eddig jól csináltam,esetleg mit felejtettem ki?
Ha mégis, az adatmentésre kerülne sor,erről a cégről lehet tudni [link] ?
Köszönettel: -
keresovandor
csendes újonc
Üdvözlet. Tudna valaki segíteni két fajta merevlemezhez elektronikát szerezni: WD5000AAJS - 00YFA0, a másik WD15EARS - 00MVWB0-hoz. Köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest