- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Akinek adatmentéses problémája van, vagy gondja van a HDD-vel, az szíveskedjen a megfelelő topikokban érdeklődni!
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexxx2
őstag
válasz
quailstorm #128 üzenetére
Nálam is volt olyan (de vagy 10 éves hdd), hogy kis mozgatásra elindult. Belerúgni még nem mertem, de otthon van egy ilyen, kattog de nem indul el. Kipróbálom és majd írok mi lett. Veszíteni nem fogok semmit vele
-
flexxx2
őstag
válasz
#82729984 #20 üzenetére
Majd ha bedöglik neki, utána fog. Habár nekem is volt 3 elromlás vagy 20 év alatt, de nem volt 100%os mentésem soha a fontosabb dolgokról. Annyi minden van (fotó, zene, stb..), hogy nem győzőm menteni. És nincs 100%os backup lehetőség, másik HDD, DVD is elromlik. Idő is kell hozzá nem kevés. Ilyen az ember ilyen téren.
-
flexxx2
őstag
Nekem olyan volt, hogy a hddsentinel jelzett: sok a gyenge szektor. Félreraktam (biztos helyre), mondom majd lementem róla amint szerzek kapacitást rá. 1 hónap visszarakom, már csak a root dirt olvasta be, de be se lépett aldirbe. Úgyhogy ne várjatok az ilyennel, akár egy restart után is rosszabbodhat a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest