Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
Még a videó elején említésre kerül, hogy mindegyik készülék fényereje maximálisra van állítva. Ezt biztosra tudom, mert a felvétel előtt én állítottam be mindegyik készüléken a képet és a fényerőt, meg a világítás idejét.
Való igaz amúgy, hogy a napfényes rész nem teljesen sikerült jóra, a kamerán keresztül kevésbé látszik, hogy a kijelzők mire képesek. Ezzel együtt azt meg tudom erősíteni, hogy az X10-hez képest az Arc egyértelműen jobban olvasható még közvetlen napfényben is (az Arc még 50%-os fénnyel is olvasható marad), illetve a Wave ebben a részben magabiztosan a legjobb, a Nokia viszont elég gyengécske a ClearBlack AMOLED panellel, ráadásul a beltéri részen látszik, hogy a fényereje igencsak gyenge.Mobilaréna (2010-2017)
-
rep3at
őstag
Az ötlet tetszik de a megvalósítás nem sikerült tökéletesen.
Forward thinking. كرر
-
tschyllagh
tag
A legfontosabb kérdés, ami felmerült a videó után: honnan lehet Mobilarénás pólót szerezni?
Samsung Galaxy Nexus 4.2.2
-
r4z
nagyúr
válasz johntheface #12 üzenetére
Pár hónapig ez volt a központi téma a Desire topikban, hogy miben jobb vagy rosszabb. Egymás mellé téve látni a különbséget, de sötétben simán meg lehet állapítani melyik AMOLED-es és melyik SLCD-s (az AMOLED kikapcsolt pixelei miatt).
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
amanoba
őstag
az az igazság, nekem se jön át a különbség annyira ezen a videón, főleg nem kültérben..a kamera szerintem túlontúl digitális képet ad vissza.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
törölt tag
Az miért van, hogy a videó helyén csak egy sima feliratot látok: "Advertisement"?
-
johntheface
csendes tag
Találtam egy cikket,amibe az Amoled-es és az Slcd-s Desire-t hasonlították össze.
Az írója nem tapasztalt lényegi különbséget.
Az amoled energia takarékosabb,de nem igazán mérhetően,az slcd valósabb színeket és élesebb kontrasztot mutatott.
Hozzá tette,a különböző oldalak más-más véleménnyel vannak a különféle kijelzőkrőlHurry Mr Bubbles the Angels are waiting
-
Yeffy
veterán
Remek teszt, köszönet érte, bár én is csak annyit fűznék hozzá, hogy talán jobb lett volna fényképezni.
De örülök, hogy ilyenekkel is foglalkoztok. Thx érte!Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
raulicio
senior tag
Az ötlet nagyon jó, de ha a bravia-t akartátok tesztelni, akkor két arc-ot kellett volna egymás mellé rakni. Ettől függetlenül lehetne ez egy átfogó kijelző teszt, de ahhoz meg szerintem (bár nem vagyok szakember ) egy direkt kijelző tesztelésre szánt kép lett volna a legjobb, vagy legalábbis egy olyan kép, amin jobban látszanak a különbségek, ha vannak. A napfényes felvétel meg érdekes, mert kb egyik telefonon sem látszik semmi. Ennél azért az én sima lcd-s telóm is jobban teljesít a valóságban. Gondolom a kamera csal, nem kicsit.
De azért jók ezek az összehasonlító tesztek, lehetne több is! Bár gondolom, hogy nem mindig egyszerű, egy időben megszerezni az összes lényeges készüléket.
-
Norb0
tag
Tetszik a videó, jöhet még!
-
szilagyiv
senior tag
Kedves Tesztelők!
Bár nagyon értékelendő az cikk témája és a fáradozásotok, DE ha már képminőség összehasonlító tesztet tesztek közzé, akkor a kamerán állítsátok már be a fehéregyensúlyt legalább! Úgy azért profibb lenne.A videó alapján a Bravia parasztvakításnak tűnik. Túlhúzott, fényerő és a színek... azt nem tudom megitélni.
-
Bavid
senior tag
válasz LordVader80 #2 üzenetére
+1, tényleg nem igazán látszik, melyik a jobb, inkább fotózni kellett volna.
-
sekli
addikt
válasz LordVader80 #2 üzenetére
-
bostone
addikt
Uhh, mennyi teló...
Még a Kis Vakond nadrágja is kevés lenne hozzá, hogy magammal tudjam vinni mind... -
Brutális eb
addikt
Volt szerencsém élőben is látni.
Nem egy nagy durranás teljesen átlagos.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
LordVader80
őstag
Sajnos így kamerán keresztül nemigen jön át a "teszt"
May The Force Be With You!
-
r4z
nagyúr
Jó kis teszt, tetszett. Esetleg egy Sony Super LCD panellal szerelt készüléket is odatehettetek volna melléjük (pl. HTC Desire S).
Most pedig előveszem a popcornt, és várom, mi fog itt kialakulni
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest