Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
válasz LEFTHORSE1 #5 üzenetére
Hát, ilyet egyik android sem tud, viszont szerencsédre nem kell ezzel bajlódnod. Egy ideig én is vacakoltam ezzel, aztán a taskkiller ellenesek meggyőztek, hogy nem kell, és valóban nem kell. Olvass utána.
Másfelől viszont, ha neked mégis kell, akkor, legalábbis az advanced task killerbe biztosan, be lehet állítani, hogy fél óránként magától lője ki az alkalmazásokat, illetve van egy widgete, ami egyetlen kattra kilövi és nem is kell belépni hozzá. De szerintem inkább csak hagyd futni ezeket, a rendszer intéz mindent.
-
m@xsys
senior tag
Tetszik a design nagyon, de miért lett ilyen fapados műanyag?!
Inkább lett volna 20 grammal több, de kapott volna valami igényesebb külsőt. Szerintem a króm keret kopni fog.
Nemrég néztem X10-en az Arc sw-ét és nem rossz.
Van benne olyan is ami ugyan felesleges pl. mikor nézed a képeket és oldalra fordítgatod és változik a kép, trapéz szerű lesz. -
sdd2
veterán
Látható telefonszám az első képen amin az állapotok vannak.Szerintem kockázd ki Bocha
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
blueMerle
veterán
Akinek bejön az arc kezelőfelülete, annak Androidra:
[ Szerkesztve ]
-
Lotusomega
senior tag
Csak hogy egy örök klasszikust idézzek:"Bocha Arcot mos!"
Amúgy meg dícséretesek ezek a szoftverek, szép is a telefon, egy időben szemeztem vele, de sajna hosszútávon kevés lesz ez a hardver sztem az erőforrászabáló android alá.. -
lindermen
senior tag
"használhatósáház", "...vagy egyéb beépülő modulokról is, melyeken természetesen az arc-on is rengeteg van."
Bocsi, de bántja a szemem. Egyébként mostanában elég sok írási hibát látok az oldalon, persze többnyire gyorsan javításra kerülnek.
[ Szerkesztve ]
-
LEFTHORSE1
őstag
Tud olyat az Árk hogy bekapcsolás után ne induljon el egy rakás alkalmazás? Vagy menet közben ne induljanak el totál önkényesen és érthetetlen okbol az alkalmazásból? Estleg beállítható az hogy a vissza gombra totál kilépjen az alkalmazásból amelyben vagyunk és csak a home gombbal tegye a háttérbe? Már nagyon unom a Taskkillerrel bajlódni, hihetelenül fel tud idegesíteni, többnyire az lesz a vége hogy a simkártyám a T650-be visszateszem...
Cseberből vederbe
-
rep3at
őstag
Túl sok extrát nem nyújt ez a modell sem (bár a gyári felülethez képest 1-2 dolgot tényleg beletettek). A Timescape kezdetben nekem is tetszett de a vége felé már nem igazán használtam, ez tényleg inkább látványos.
Forward thinking. كرر
-
-
DemonDani
addikt
Miért nem nagy betű az "Arc"? kétlem hogy az első 10mp után még valaki viccesnek tartja a magyar szóval való "összekapcsolását"
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
tomatos
aktív tag
Jött frissítés a telóhoz, mely facebook integrációt kapott és egy rakat minden javítva lett, pl: üzemidő (2 napig simán elmegy nekem most, úgy hogy közbe játszok netezek, telefonálok)
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest