- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1 #5 üzenetére
Hát, ilyet egyik android sem tud, viszont szerencsédre nem kell ezzel bajlódnod. Egy ideig én is vacakoltam ezzel, aztán a taskkiller ellenesek meggyőztek, hogy nem kell, és valóban nem kell. Olvass utána.
Másfelől viszont, ha neked mégis kell, akkor, legalábbis az advanced task killerbe biztosan, be lehet állítani, hogy fél óránként magától lője ki az alkalmazásokat, illetve van egy widgete, ami egyetlen kattra kilövi és nem is kell belépni hozzá. De szerintem inkább csak hagyd futni ezeket, a rendszer intéz mindent.
-
m@xsys
senior tag
Tetszik a design nagyon, de miért lett ilyen fapados műanyag?!
Inkább lett volna 20 grammal több, de kapott volna valami igényesebb külsőt. Szerintem a króm keret kopni fog.
Nemrég néztem X10-en az Arc sw-ét és nem rossz.
Van benne olyan is ami ugyan felesleges pl. mikor nézed a képeket és oldalra fordítgatod és változik a kép, trapéz szerű lesz. -
sdd2
veterán
Látható telefonszám az első képen amin az állapotok vannak.Szerintem kockázd ki Bocha
-
blueMerle
veterán
-
Lotusomega
senior tag
Csak hogy egy örök klasszikust idézzek:"Bocha Arcot mos!"
Amúgy meg dícséretesek ezek a szoftverek, szép is a telefon, egy időben szemeztem vele, de sajna hosszútávon kevés lesz ez a hardver sztem az erőforrászabáló android alá.. -
lindermen
senior tag
"használhatósáház", "...vagy egyéb beépülő modulokról is, melyeken természetesen az arc-on is rengeteg van."
Bocsi, de bántja a szemem. Egyébként mostanában elég sok írási hibát látok az oldalon, persze többnyire gyorsan javításra kerülnek.
-
LEFTHORSE1
őstag
Tud olyat az Árk hogy bekapcsolás után ne induljon el egy rakás alkalmazás? Vagy menet közben ne induljanak el totál önkényesen és érthetetlen okbol az alkalmazásból? Estleg beállítható az hogy a vissza gombra totál kilépjen az alkalmazásból amelyben vagyunk és csak a home gombbal tegye a háttérbe? Már nagyon unom a Taskkillerrel bajlódni, hihetelenül fel tud idegesíteni, többnyire az lesz a vége hogy a simkártyám a T650-be visszateszem...
-
rep3at
őstag
Túl sok extrát nem nyújt ez a modell sem (bár a gyári felülethez képest 1-2 dolgot tényleg beletettek). A Timescape kezdetben nekem is tetszett de a vége felé már nem igazán használtam, ez tényleg inkább látványos.
-
Talán mert hivatalosan is kisbetű?
-
DemonDani
addikt
Miért nem nagy betű az "Arc"? kétlem hogy az első 10mp után még valaki viccesnek tartja a magyar szóval való "összekapcsolását"
-
tomatos
aktív tag
Jött frissítés a telóhoz, mely facebook integrációt kapott és egy rakat minden javítva lett, pl: üzemidő (2 napig simán elmegy nekem most, úgy hogy közbe játszok netezek, telefonálok)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Avagy mik a Sony Ericsson zászlóshajójának újdonságai és mik azok, amik a korábbi modellekből kerültek át.
- CPU léghűtés kibeszélő
- Futás, futópályák
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Apple asztali gépek
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest