- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erre irtak regebben, hogy a postasnak nem feladata es kotelessege megvarogatni a levelek/csomagok kibontogatasat. Szoval atadja es sze la vi.
-
ScrapUnit
aktív tag
Örömmel jelethetem, hogy a legutóbbi eltűnést sikerült felgönygyölíteni és a kedves vásárló ajánlott levélként megkapja az eltűnt terméket. Fontos, hogy aki ilyen problémába ütközik, mint én, a budapesti elosztóközpontnál kell, hogy reklamáljon. Van egy raktáruk, ahol a csomagból kiesett és egyébdolgokat tárolják. A telefonszámot nem teszem közzé, de privátban bárkinek megadom. Minden esetben a vevőnek! kell panaszt tennie. Fontos az is, hogy legyen bizonyítható a fizetés (átutalás, számlakivonat) és a sérült doboz, boríték, stb. Próbálták ránk bizonyítani az eltűnést, de nekünk mindenről volt bizonyítékunk.
Érdemes reklamálni, az én esetemben ráadásul egy sima levélként küldött termékről van szó!
-
ScrapUnit
aktív tag
Volt egy 3. eset is, ezt nem írtam bele a cikkbe. Kb. 25km-ről jött volna egy kis csomag, amiben usb kábelek voltak. Egy ismerős küldte volna, mert csatlakozósérült pendrive-ra és más eszközökre szerettem volna ráforrasztani. Nagyjából 3-4 hónaja várom a csomagot és semmi nem jön a mai napig sem.
-
^Clown
addikt
Nekem egy negatív élményem van, egy könyvet adtak fel nekem, de nem érkezett meg soha. Nem nagy érték, de azért jobb lett volna, ha nem tűnik el.
-
ScrapUnit
aktív tag
Hello!
Üdv a klubban!
Igen én is így vagyok vele, remélem a gépébe belevág a villám, zárlatos lesz, stb., illetve ha fényképezőgépbe, GPS-be teszi a kártyát, akkor azt eltulajdonítják tőle!
Komolyan mondom felháborító, hogy még a legkisebb értéket is kiszedik a borítékból. Ha még egy alaplap, vagy más nagyobb méretű dolog tűnik el, azt megértem valahol. Szánalmas, hogy nekem kell törnöm azon magamat, hogy miként tudom a küldeményt sikeresen célba juttatni, ha a távolság esetleg akadályozza a személyes átvételt/átadást!
-
Engem is már ismernek a postán, de eddig amire emlékszem is az egy db küldemény volt ami eltűnt. Sima levélként ment és egy SE K6XX-es dobozban volt. Dec 22.-én indult és soha nem ért oda. Remélem azért elrontotta a cucc fesz szintjét és azzal tönkre is vágta a kedves rágcsáló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest