Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a játék, vagyis a régi verziója simán megérdemelné az 1990-es évek évtized játékát.
-
peterszky
őstag
Nagy kedvencem volt nekem is. Köszi a cikket, jól esett rá visszagondolni.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
LackóMester #4 üzenetére
Imádtam, az egész családot rávettük arra, hogy játsszunk a programmal, még egy éve is vérremenő csatákat folytattunk ezzel a progival... megunhatatlan! Már kijött sok 3D-s klón, de egyik sem múlja felül játszhatóságban, élményben.
-
LackóMester
csendes tag
hú,nagyon komoly game-sokat nyomtam az onokatesómmal,de szép is volt,közben felnöttünk...
-
Kazimír
őstag
Nagyon bírtam ezeket a tankos játékokat
Később jött a worms, aztán a 3d-s hasonló játékok, de a hangulat már nem volt a régi. Az eredeti az ász! -
norbiphu
őstag
ááá mennyit kerestem én ezt a játékot és nem jutott eszembe a neve. imádtam, nagyon sokat játszottunk vele
mivel ezzel a neve híján nem tudtam játszani mostanság, ezért pocket tanksozni szoktunk (unalmas előadásokhoz tudom ajánlani...)
-
7
addikt
Ez egy zseniális játék!
Édes istenem, régen mennyit játszottunk vele..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Chromecast topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Építő/felújító topik
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged