Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levmen
tag
Sziasztok!
Most a Tescoban akciós egy Technika full hd smart tv 107cm-es 95e ft.
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes e beruházni rá? Használ valaki már ilyen készüléket? Valamint hány Hz-s lehet a tv, mert sehol nem találom.
Köszönöm a segítséget előre is!
Üdv.: Levente
-
Levmen
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a tv-re csatlakoztatva usb eszközt biztonságosan el tudom valahogy távolítani, vagy csak kihúzva tudom bontani a kapcsolatot?
-
Levmen
tag
válasz E.Kaufmann #810 üzenetére
Számítógépen is van biztonságos leválasztás. Erre gondoltam, mivel ha leválasztom biztonságosan, akkor leáll az usb-s hdd-m majd kihúzom, de tv-re csatlakoztatva mindig jár, ég a led, így csak akkor áll le, ha csak egyszerűen kihúzom és nem tudom, hogy ez jót tesz e neki hosszú távon.
-
Levmen
tag
-
Levmen
tag
válasz E.Kaufmann #827 üzenetére
Én szintén tacskóban vettem hozzá egy Blaupunkt hangprojektort Azzal már élvezhető a hanghatás. Ajánlom másoknak is. Tiszta mozi hangulatot ad!
-
Levmen
tag
Nekem van 1-2 HD-s film aminél nincs hang. Azzal lehet valamit csinálni?
-
Levmen
tag
válasz KurtCobain #835 üzenetére
Értem, köszönöm!
Esetleg tudnál olyan programot ajánlani, amivel meg tudnám konvertálni a film hangját?
-
Levmen
tag
válasz csaba760516 #841 üzenetére
Megnyugodhatsz nekem is és másoknál is ilyen. Szóval ez természetes!
-
Levmen
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a Technika tv-re rá van csatlakoztatva egy Blaupunkt LS 175 típusú hangprojektor és néha magától kikapcsol a hangcucc( egy nap többször. Van mikor 10 perc múlva, van mikor 2 óra múlva, szóval teljesen random). Van benne bluetooth és ha azt használom pl telefonnal akkor nem csinálja. Valakinek valami ötlet esetleg a tv menü beállításában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest