- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
A menüben ha vagy, akkor bal oldalon felül van egy ilyen csavar-szerűség, mint a beállításoknál szokott lenni. Azt megnyomod, és az az alkalmazás amelyik törölhető, a felett jobb oldalon felül megjelenik egy piros behajtani tilos tábla és azzal törölheted. Remélem érhetőre sikerült
-
pit stop
addikt
Ha ez túl műanyagos akkor pl. SGS mi?
Na mindegy, nem offolok. Hátlap fémje pl. szerintem kellemes.
Attól függ mennyit szánsz rá, meg mennyire sürgős
Utód hozzánk szerintem legkésőbb ősz végén ér el, és magasabb kezdőárral, szerintem kb. 70-80 körül lesz kezdője (ebből kiindulva).
-
pit stop
addikt
válasz
Potyka03 #175 üzenetére
Menüből szerintem sehogy. Mivel a saját fájlokba sem engedi berakni, meg pl. játékok mappába se, ezért nem lehet. Ikonokat viszont saját magadnak be tudod állítani mi legyen első oldalon vagy akárhol, hogyha lapozgatni nem akarsz; egyébként szerintem mindegy hogy hol az ikonja (bár nemtudom miért szeretnéd berakni).
Automata billzár pedig szerintem meg nem kikapcsolható.
-
pit stop
addikt
válasz
vargaimre #162 üzenetére
Úgy működik a zoom a fényképezésnél, hogyha kisebbre veszed a beállításoknál a felbontást. Maximális felbontással nem tudsz zoomolni (ez mindegyik telónál tudtommal így van, de ennél és még jópárnál ami volt a kezembe biztos). Fotózásnál - kis nyilat el kell húzni - és ott a beállítások gombnál van felbontás -> minél kisebbre állítod annál jobban tudsz majd nagyítani.
Navira nem tudok mit mondani mivel azt nem használom; bár amikor próbálgattam simán ment csak net kellett hozzá. -
pit stop
addikt
válasz
doncortio #123 üzenetére
Szia!
Ebook-ot tud olvasni, én legalábbis találtam apps-on angolokat, de többet sajnos nemtudok.
Pdf-efet és az összes office-t megnyitja, még nem volt amitől megakadt volna nekem pedig votl pár nagyobb is. Szerkesztős része is van de azt külön meg kell venni.Bambi80: Mi volt/van a baja?
-
pit stop
addikt
Fizikai billentyűk világításhiánya engem is zavart, és máig nem értem miért nem tudták megcsinálni, pedig kinézetre is úgy néz ki magában hogy világosabb részről várna ember valami világítást.
De legalább fizikaival lehet hívásokat kezelni nem úgy mint néhány más telójukban. -
pit stop
addikt
Szia!
Attól függ mire szeretnéd használni a telefont. Első és lényeges különbség, hogy ezen bada fut, galaxy3-on pedig az android. Androidnak sokkal nagyobb appstore-ja van, igaz azt a galaxy3-mal nem teljesen tudod kihasználni, kijelző aránylag egyedi felbontása miatt (meg 3d gyorsító hiánya miatt - játékoknál hátrány) - de mielőtt kapnám az ívet lehet még ígyis több prog marad androidon belül.
Ebben fém hátlap nekem nagyon bejön sok műanyag után, meg kamera szvsz. sokkal jobb; sok segítő progi ezen alapból van, viszont kevéssé tudod bővíteni őket, míg galaxy3-nál erre rengeteg lehetőséged van.
Énis kettő között gondolkodtam és ezt választottam, nem bántam meg, mert amik nekem kellenek abban ez jobb, és egyedibb a telefon.
Mégegyszer mondom attól függ "csak" te milyen funkciókat használsz ki és mit vársz el. -
pit stop
addikt
válasz
egytimcsike #113 üzenetére
Telefonkönyv beállításokon belül a felhasznált memóriánál a SIM vagy a mind van kiválasztva?
Esetleg nem úgy volt hogy maradt a számod de kaptál egy másik SIM-et ugyanarra a számra? Mert nekem így volt és az új sim ugye üres, semmi nincs rajta
Egyébként ott kéne lennie...
Ha mégsem akkor lehet mégis telefonra voltak mentve, vagy próbáld meg átrakni másik készülékbe hogy megnézd tényleg ottvannak-e a számok. Ha Wave-vel lenne gond 3 napon belül visszaviheted egy szó nélkül hogy cseréljék ki (vagy segítsenek), de én nem tapasztaltam problémát Telefonkönyvénél. -
-
pit stop
addikt
Pár napja énis (remélhetőleg boldog) tulajdonosa vagyok egy ilyen telónak
Ha újdonság varázsa elmúlt majd próbálok valami tesztet összehozni
Másik témákban láttam hogy több tulaj is van, (ittis) csak mivel kihalt a szoba így nem írnak ide. Másik szobát zavarják ez meg meghal ők meg nem jutnak előre, na mind1 ennyit logikáról -
pit stop
addikt
Jutott eszembe, word-excell-ppt-ket ugye simán megnyitja?
-
pit stop
addikt
Ma bementem pár kérdéssel samsung mobile-hoz, közvetlen gyári értékesítőként meg szevízközpontként naívan gondoltam hogy tudnak válaszolni, erre ember még a badára is majdnem visszakérdezett, annyira képbe volt
Ingyenes számot adott -hívjam fel ott majd válaszolnak...
Nem tudod/tudja valaki hogy van-e olyan progi ami a hívásidőket méri? Samsung apps-be mondták telón hogy nézzem meg, de amíg nincs badás telóm nemtudom, aztán ez elég fontos lenne -
pit stop
addikt
Akkor boldog lehetett a karácsony
3 kérdésem akkor lenne is hogy belevágjak a közepébe:
1, Nem akad és nem fagy a teló?
2, Felbontás miatt nem pixeles képernyő vagy szép a képe?
3, Valamint azt a bör védő-micsodát kicsit szidták tesztben. Tényleg zavaró-e? Meg arról nem találtam sehol se nagyon semmit, hogy véletlenül könnyen lejön, vagy jól meg van oldva hogy ottmaradjon?Köszi előre is
-
pit stop
addikt
Kár hogy nincsenek tapasztalatok de páran biztos vettek, szolgáltatónál már 30-tól el lehet hozni, és kártyával is épphogy 50 fölött van.
Lehet énis bepróbálok egyet, remélem nem lesz nagy csalódás bada.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest