Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
BestofJAVA
tag
A távoli elérés ingyenes, egyúttal többet nyújt. Ha az ember Wordben vagy Excelben dolgozik, teljes funkcionalitás kell. Azt a megrázkódtatást nem bírnám ki, hogy valami tahó random üt-ver a korlátozott funkciókkal.
-
no1r
őstag
válasz
#95462144 #10 üzenetére
ja, csak én az MS oldalán mintha azt olvastam volna, hogy minimum 5user kell a vállalatihoz, ami akkor standard esetlében 3290*5 havidíj lenne.
az a para, hogy én kb csak a OneDrive-t használom, de azt rendesen (és emiatt Personal familiy is van előfizetve, ahhoz a 3000hez képest a ~15000 havonta elég sok). Emiatt is örültem volna, ha elég lenne a Telekomnál bevezetnem Magenta üzleti csomagot hozzá, mert az csak pár ezerrel lenne drágább a mostani Lakossági magentám. -
törölt tag
A [standard és a prémium tudja] ezekből, az alap nem. Attól, hogy 5 felhasználós maga a csomag az nem jelent semmit, használhatod akár csak az online részt is. A lakosságiról üzletire váltani nem tudom, hogy megy, de szerintem megoldható domain megtartással, főleg abban az esetben, ha a one driveot használod rendesen, de ez függ a keretszerződéstől, felfelé migrálni lehetséges.
-
no1r
őstag
ez az M365 standard ez a Business plant takarja?
és akkor egy sima magenta üzleti csomaggal nem is működik ez?
Office előfizum van (personal), és azt már nem akarnám átmigrálni businessre (főleg hogy ha jól emlékszem min 5user szükséges hozzá, én meg egyéni vállalkozó vagyok). Viszont a magenta 1 lakosságit még csak-csak átváltanám üzletire, ha az elég. -
Somatom
veterán
Csomó alkalmazást tudok, amik nem futnak, de évek óta használom őket asztali módban, egérrel. Ha a DeX -es Samsungon átváltok DeX -ről, Android freeform multi window módba, akkor tökéletesen működnek egérrel. A PC -n futó RemixOS sem nyavajgott. A Samsung ne az alkalmazások fejlesztőitől várjon módosítást, hanem oldja meg, hogy a fostalicska DeX -e tudja ezeket is futtatni!
-
-
törölt tag
-
no1r
őstag
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
erőforrásigényes taskokat futtattál?
én elböngészgettem rajta nálam nem volt gond (S21). -
Tavaly próbáltam a Dex működését Note 20 Ultrán, és 15 perc után kiírta, hogy bezár az alkalmazás, mert a készülék túlmelegedett
-
no1r
őstag
szerintem a virtuális Windows futtatásra vonatkozik (többek között ez is).
Én úgy gondolom, hogy a Telekom implementált egy saját megoldást a Dex módra, amivel normális Windows VM-et tudsz futtatni androidon, ami azok után úgy fog viselkedni, mint egy rendes Windows.De ez jelenleg csak Magenta 1 Business csomaggal érhető el (most érdeklődtem az ügyfélszolgálaton). Pedig nekem jó lehetőség lenne a remote video vágásra és streamelésre, ha nem kéne mindenhova laptopot vinnem magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung összeszedte minden olyan szolgáltatását és megoldását, ami segíthet a rugalmas, otthoni, de professzionális munkavégzésben és a Telekommal, illetve a Microsofttal közösen kialakította a Mobil Iroda üzleti szolgáltatást.
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest