Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Symbian topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Viktoria91
csendes tag
Üdv ismét itt
Megvettem Novemberben ezt a telót, nagyon jó kis darab...annyi lenne a kérdésem, nem tudom ki vette itt észre, de most ingyen kupon jár a Samsung Appsban.. csak azt nem értem, hogy a kupon kódját kéri, miután regisztráltam magamat.. márint egy accountot..szóval a kupon kódját (ami elvigleg ingyen jár most mindenkinek) honnan lehet megtudni? Előre is köszi a választ.
-
Viktoria91
csendes tag
Sziasztok, meg tudná valaki mondani, hogy hd filmek ( pl. 1,4 gb-os) kártyáról történő lejátszásához megfelelő-e egy class 4-es kártya vagy akadozik-e, ill. ha class 6-osat vennék, akkor éreznék-e valami különbséget?
-
Viktoria91
csendes tag
Hello, olvastam, hogy hd minőségű videófelvevéssel gondok vannak, ha memóriakártyára akarunk menteni, engem az érdekelne, hogy ha hd filmeket felteszek kártyára akkor azokat lejátsza-e egy class 4-es anélkül, hogy egyszer is elkadna ill. jobban járok-e egy class 6-ossal, előfordulhat, hogy egyes márkáknál a class 4-es gyorsabb, mint a 6-os?
[ Szerkesztve ]
-
Viktoria91
csendes tag
válasz
bokrosolajos #20623 üzenetére
Nem egy konkrét oldalra gondoltam, csak érdekel, h. mennyire jeleníti meg úgy általában az oldalakat, pl. Myspace.com-on (vagy akárhol) egy flash zenelejátszót vagy a hasonló oldalakat, amik agyon vannak dizájnolva és én nem a mobilos verziójukat akarom nézegetni.
Köszi!
-
Viktoria91
csendes tag
Üdv mindenkinek! Olyan telót szeretnék, aminek kiváló a hangminősége zenelejátszásnál (elég ha füllhalgatón keresztül), 5 megapixeles, jó minőségű képeket készít, az internet oldalakon lévő flash tartalmakat (pl. flash zenelejátszó) megjeleníti, tudok vele pdf-ben könyveket, újságokat nézegetni és 40-90 perces avi, xvid vagy mkv fájlokat nézni. Ez a telú úgy tűnik mindezekre képes, de szoftvere egy kicsit elriasztott, amennyi rosszat hallottam róla. A fent említettek kinél hogy működnek, valóban tudnám ezekre használni a mobilt? Ill. szükséges-e egy ilyen mobilt vennem, ha valaki tud esetleg egy olyan telót, ami szintén képes a fentebb leírtakra, akkor tudassa velem. Sajnos legutóbb pórul jártam az előfizetésesen 50 ezerért vett telómmal és meguntam a szervizbe járkálást, ezért örülnék ha gond nélkül működne, vagy legalább a fent említett dolgokat gond nélkül végehajtaná. Köszönöm a válaszokat előre is!
Aktív témák
ma Elképesztő minőségű és sebességű készülék, melyen a Samsung saját fejlesztésű operációs rendszere fut.
- Milyen TV-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Facebook és Messenger
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával