- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #27155 üzenetére
LOL kétszer!!
rinbanbo: Öreg, legalább arra vennéd a fáradságot hogy megtanulj írni! Adhatnál annyi tiszteletet az itt fórumozóknak hogy nem ilyen alpári stílusban nyilvánítasz véleményt tejesbödön!!
Wave II: Készülékcserének szerintem sincs értelme Wave»Wave II.
Van egy olyan érzésem hogy a samu esetleg kivárásra játszik egy új csúcs badás teló kapcsán. Kivárják hogy a konkurencia mit lép (pl.:tegra2) az új csúcs telókkal, és utánna a piachoz igazodva adják ki ők is az új "Wave"-et. Az S8500 is az akkori talán legkomolyabb hardverrel jött ki.Akkor majd ismét lesz mit fikáznod rinyabanbo!!
-
-
szimike79
őstag
válasz
peterk #26595 üzenetére
Az S8530-ról tudok, már 2-3 hónapos tesztvideók is vannak róla youtube-n. Én nem igazán tartom nagy tesónak, mert azon kívül hogy kicsivel nagyobb LCD kijelző van rajta és más alakja van a középső gombnak más válzoztatás nem történt, a hardver tudtommal ugyan az. Inkább nevezném ikertesónak. Lehet úgy gondolják hogy ami jó azon nem nagyon akarnak változtatni. Esetleg elképzelhető hogy nagyobb gondot most a szoftverfejlesztésre fordítanak hogy partiban legyen a hardverrel. Végül is nekünk ez lenne a legjobb szerintem.
-
szimike79
őstag
Nem konkrétan a CES kapcsán vetettem fel a témát, inkább általánosságban gondoltam. Se egy kiszivárgott kémfotó se egy apró hírmorzsa egy komolyabb S8500 utódról amit esetleg szivesen szemügyre vennék. Arról nem is beszélve hogy csak nyugodtabban aludna a legtöbb bada tulaj ha tudná hogy mire számíthat készülék téren valamint hogy nem fut zátonyra a bada projekt.
-
szimike79
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki megindul valami a samu háza táján.(kies 2.0 már ugye van) Remélhetőleg lassan jön a 1.2-es fw esetleg később 2.0, na meg a várva várt fizetős apps. Bele kell húzni a fiúknak ha valamilyen szinten konkurenciát szeretnének állítani az ios-nak vagy az androidnak, valamint ezek mellett szeretnék hogy több badás eladásuk legyen a jövőben. Nekem azonban van egy furcsaság amit nem értek. Azt már vázolta a samsung hogy hány millió badás telót akar eladni, de új modellel még nem rukkoltak elő. Androidosból már több újdonságot is bemutattak na meg más márkák is kezdik kiadni az ilyen olyan készüléket, de bada téren semmi.
-
szimike79
őstag
válasz
Lotusomega #26465 üzenetére
Szia Szasza888!
Félreértettem az "éjszakai módos" kérdésed. Fényképezőgép üzemmódban van éjszakai mód, videofelvételnél sajna nincs, csak vakut tudsz használni.
-
szimike79
őstag
válasz
DonMedve #26418 üzenetére
Talált, sülyed is. Egy kicsit megnyugodtam, nem vagyok egyedül.
Akkor már 3-an vagyunk a klubban.Ja és még valami:
a hibalistából kimaradt a megbízhatatlan gyári böngésző, ami nálam hála istennek jól műkődik, mert egész nap erről netezem, még a fórumra is a Waveről írok.(lusta voltam pc elé ülni) -
szimike79
őstag
válasz
karldergroße #26359 üzenetére
Szerintem vegyél:
-navit
-laptopot
- mp3 Lejátszót
- ébresztőórát
-ja és egy ék egyszerű mobilt amirő tudsz telefonálniEzek után már biztos teljes lesz az élet!! Okostelót még véletlenül se vegyél, mert ha utána nézel a többi fórumtémán ott is hasonló probléma áradattal találkozol hol többel hol kevesebbel.
-
szimike79
őstag
válasz
Lotusomega #26208 üzenetére
Pedig van benne éjszakai mód, viszont hogy mennyit számít azt nem próbáltam ki. De az a tapasztalatom a mobiloknál az éjszakai mód nem sok mindenre használható.(bár ez izlések és pofonok kategória)
-
szimike79
őstag
Kedves Zack!
Azén írásom végett ne harapd át Pollllen torkát. Nem értem miért kellett vérig sértődni más véleményén, és sületlenségnek titulálni?
Ha már van egy fórum ahol megvitathatjuk a minket érdeklő kérdéseket, akkor miért ne fejthetné ki más is a véleményét még ha az nem is egyezik a te vagy akár az én nézetemmel. Nem sütöttem rád "Apple fan" bélyeget, csak úgy éreztem kicsit gunyoros a hangvétel a Wave-vel szemben amit te is lelkesen használtál, és privátban anno ajánlottál is nekem pár hónapja.
A kijelző: leírtam hogy jobb a felbontás, de én úgy gondolom hogy ettől és a plussz 3 tized col különbségtől még nem lesz "pazar" a filmnézés. (Ez igaz a Wavre-re is) Mindezt egy kétszer akkora internettábláról vagy egy laptopról már talán mondhatjuk. Kényszermegoldásnak jó (munka, utazás kapcsán). A színek a kinek mi tetszik jobban kategóriát képviselik (nekem pl. az i4 fakónak tűnik a Wave-hez képest).
A sávosodást problémája szerintem a filmek minőségében keresendő. Most próbáltam
kb. 8 filmet találomra kiválasztva, és amelyik tré minőségű volt a Waven, az monitoron és 72 cm-en is az volt felbontástól függetlenül. Ha gyenge minőségből készítették a divixet, avit xvidet, kinek mi tetszik, az olyan is lesz, azt már hiába konvertálja akárki akárhogy az tré marad. -
szimike79
őstag
Zack!
Most még éled az új telefonosok ködfátyolban úszó 2-3 hetét (ez szinte mindenkivel így van)!
De utána megmarad a színtiszta valóság!
Minden telefonnak van valamilyen hibája, TÖKÉLETESET SENKI NEM FOG CSINÁLNI, mert akkor nem lehetne újabb készüléket rásózni az emberekre.A Wavenek is megvannak a maga nyűgjei az biztos, kinél több, kinél kevesebb. Ezeknek a problémák nagy része azért a felhasználok kisebb hányadát érintik, mert az alap dolgok azért eléggé rendben vannak. Ezzel nem azt akarom mondani hogy, ezek jelentéktelen dolgok, de remélhetőleg javítani fogják őket.
De: Ha egy közel kétszer annyiba kerülő telón alapvető használhatósági problémák merülnek fel amit szerintem a tulajok 99%-a használ, na az már gáz, lehet akármilyen jó appstore-ja. Jó teló az i4 de annak is megvannak a gyerekbetegségei, ráadásul egy olyan rendszeren amit évek óta csiszolgatnak. Az i4 topikban is szinte csak a panaszkodás megy, kíváncsiságból utána olvastam. Szerintem idővel neked sem lesz akkora királyság az i4,előbb utóbb azok az elhanyagolható hibák nem is lesznek olyan aprók.
Jobb a kijelzőfelbontás mint a Wave-ben az tény, de hogy ettől pazar lett a filmnézés minősége ekkora kijelzőn, hát efelől vannak kétségeim
Mindezt leszámítva nem rossz hogy írsz a tapasztalatokról, csak kezdesz átmenni nagyon ajnározós stílusba, és az itt nem biztos hogy nyerő lesz. -
szimike79
őstag
Boldog Új Évet minden fórumozónak, a hullámok ereje legyen veletek (főleg)2011-ben is!
Kívánok mindenkinek sok új játékot, hasznos alkalmazást, és bada 2.0-át! -
szimike79
őstag
válasz
the radish #25536 üzenetére
Saját fájlokon belül oda mész ahol a küldendő anyag van, felugró alsó fülre rányomsz és ott megtalálod: Küldés bl.
Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest