- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
fatty
aktív tag
válasz Killerlaca #9946 üzenetére
ebay.co.uk-n 1800Ft-tól felfelé fóliával, postával. Bár most sz.r a forint.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz kozmi55 #9948 üzenetére
úgy működik, hogy minden megy multiban, ami bada alkalmazás. (Kivéve a fényképező és a navi 3rd party alkalmazások közül mehet csak 1 db egyszerre. De vele egyidőben bármi mehet ami gyári. Itt fring, meg x-plore nincs, tehát ezzel nem lesz bajod (ami skypeot tud az a nimbuzz, kis trükkel megy háttérben azaz multitaskol), a böngésző, meg rádió röhögve megy.
Nekem mióta megvan a teló, soha nem volt gondom ezzel, pedig szeretek muzltitaskolni én isIM progi még a palringo, az simán fut együtt bármivel. (Szerintem ami javas az mind multitaszkol, mert a java motor az rendszerszintű-gondolom ezért.) Amit én próbáltam java az ment.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
No, ma rávettem magam, hogy kipróbál újból a videólejátszást...Sajnos rossze eredményre jutottam Mind a memóriakártyáról(cl2), mind pedig a készülékmemóriából szaggatott egy kicsit...Kipróbáltam egy i8000-en is, ott folyamatosan, akadásmentesen ment a videó (ami: .avi, 624*256). Itt a wave-vel van a gond. Tudom, hogy sok köze nincs hozzá, de egy HR nem oldaná meg a szaggatást?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
ABal
őstag
válasz leslieke #9962 üzenetére
Viszont - ha erről megfeledkezem és nem állítom vissza - a következő hívást sem fogom hallani?
A mostani telómon a némítás az egyik leggyakrabban használt funkció. Biztos hozzá lehet szokni az új rendszerhez is, de ez így tényleg egy kissé körülményes
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
jozf
tag
Annó én is hardreseteltem, de nem segitett ugy e miatt felesleges lenne. Remélem nem vmi hardveres gebasz, mert nekem néha a játékok is be röccenek, de reménykedek h majd a 1.1en optimalizálnak ezen is.
Más...
Az exchanget beállitottam gmail fiókomra, elvileg csatlakozik is el is kezd szinkornizálni, majd pár maásodperc mulva ki is irja ha befejezödött, de az istennek nem akarja feltölteni a telóról a névjegyeket, s a naptár dolgokat se huzza le. Jó értem h elvileg ha nincsennek contaktok a gmail fiókon attól még a telefonból fel kellene töltenie öket, s ha valahol eszközlök valami változást aszt szinkronizálnia kéne.Már próbáltam minden beállitást, töröltem is a fióket meg ujra létre hoztam, de mindig csak kapcsolódik le is fut hibaüzenet nélkül de sehol semmi változás. Vmi ötlet?
-
nyesix
senior tag
két újabb kérdéseim lennének:
1, hogy lehet a főképernyő alsó 3 ikonját lecserélni? (billentyűzet, névjegyek, üzenetek)
2, a fenti legördülő menü (wifi, bt, csendes) elemeit át lehet variálni? vagy kibővíteni esetleg mondjuk pl a rezgő móddal?
3, a hangprofilok nevét át lehet írni?köszi
-
rizso
addikt
4. Ahogy jozf, úgy én is bízok egy frissítésben, ami kijavítja ezt a (szerintem) csúnya hibát...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
AS
félisten
Nekem még soha semmilyen videó nem akadozott HD sem.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
leslieke
Jómunkásember
1. lépj be menübe, bökj a fogaskerékre. Húzd el alulról, azt amit ki akarsz cserélni, húzd helyére azt ami neked kell.
2. nem.
3. nem és újat se lehet létrehozni. A csendes profilban beállíthatod, hogy rezegjen.[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
SlyChocolate
senior tag
Ha már szóba jött a videózás!
Nálam is ami megy a PC-n megy a wave-n is!
Egyetlen egy anyag(ok) volt(ak) ami ugyan ment de sajna csak hang nélkül!
Azt pedig az MS oldaláról származó 720p-s bemutató kisfilmek!
(az 1080p-st nem kezeli)
Kivi vagyok Nálatok ezek a vidik közül bármelyik 720p-s wmv formátumú anyag lejátszásakor van-e hang?
Innen letölthetőek [link][ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Valaki aki mostanában vett Wave-et újonnan, boltból, netről függetlent adjon tippet hol érdemes, hol a legolcsóbb légyszíves. Gyanítom, hogy a Google és az Árukereső nem mutat mindent.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Kobe
veterán
emberek, a favorites widget ami az előbb lett linkelve csak nálam nem akar működni ? feltelepitem, ahogy kell és ha kihúzom a desktopra akkor nem rak ki mást mint egy vékony függőleges sötétszürke vonalat - ami mintha a widget jobb oldala lenne, és ennyi, semmire nem reagál
-
bexinho23
őstag
Az én wave-emen Kingston 16gb-os class 4-es kártyán is akadoznak a filmek. Tök mindegy, hogy 700 megás divx, vagy 720p-s sorozat/film. Eddig 2 magyar szinkronos divx filmmel találkoztam, ami szépen futott, de a többi 4-5 film láthatóan döcögött. Gépen gyönyörűen mennek ezek. Kicsit csalódtam, mert igazából nem fogok filmezni rajta, de olyan érzésem van, hogy számomra hiányos ez a telefon (mert nem tudom teljes mértékben kihasználni). Amúgy T-s a telefon, 3 hetes.
-
heidrich
senior tag
Szisztok!
Én is szeretném feltenni a telómra a JH3-at. Most a telefonon Kies-el updatelt XXJF8_DBT van. Nekem milyen lépcsőfokokat kell végigjárnom JH3-ig?
Nekem is fel kell tenni a FULL JF7-et, majd JG5, majd JG6, majd JH1 és utána JH3? (azt tudom JG5-től JH1-es CSS nyelvi file kell)További kérdésem, hogy minden update-nél "Full Download"-al kell csinálni? Pontosan ez mit takar?
Köszi.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz SlyChocolate #9975 üzenetére
Letöltöttem a Discoverers_720 és a SuperSpeedway filmeket. Elsőre a linux alatt nem volt hang, de az megoldottam. A telefonon a kép tökéletes, nincs szaggatás, hang nincs, induláskor kiírja, hogy "nem támogatott audiokodek"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
lackaba
tag
A Nokiaprogramok.hu oldalon található leirás a Kiessel való frissitéshez tökéletesen működik a mi telefonunkon is.2 dolgot kel átirni a regisztációs adatbázisban,és a Kies mindig felfogja frissiteni a telefonunkat.Ezt a műveletet akkor kell végre hajtani ha a mi telefonunkat nem a magyar piacra szánták,vagy a Kies nem ajánlja fel a frissitést.Személyesen ki próbáltam és tökéletesen működik,de mindenki saját felelősségére végezze a módositást.Nagyon részletes leirás a cikk elején szereplő oldalon.Én a product cód átirásánál a XEZ alkalmaztam,mert velük vagyunk 1 régióba és abban található magyar nyelv.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz SlyChocolate #9975 üzenetére
"nem támogatott audiokodek" - nem egyedi az eseted...
Viszont visszatérve a videókra: próbáljátok már ki pls, hogy nálatok pl. ez a videó szaggat-e - mert nálam sajnos nem folyamatos a lejátszás, kicsit "darabos"
Nekem T-s JF2 szoft van fent, még az is lehet, hogy egy frissebbel már nem szaggatnak a videók[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz SlyChocolate #9983 üzenetére
Ez hülyeség! Kingston Class2-es kártyám van, és mint fentebb írtam nem akadnak a filmek!
-
SlyChocolate
senior tag
-
heidrich
senior tag
Valaki tud segiteni? (9982)
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
leslieke
Jómunkásember
válasz cryingdr4g0n #9991 üzenetére
Csak azok jelennek meg a widgeten, akikhez megadtál becenevet.
heidrich kis türelem! Még csak 20 perce írtad be.. nincs itt mindenki, és majd biztosan jön valaki, aki tudja a kérdésedre a választ!
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
válasz SlyChocolate #9983 üzenetére
Sajnos nincs annyi pénzem erre a "hobbira", hogy 12ezres kiváló márkájú kingston kártya után mást is kipróbáljak, de fel nem tudom fogni, hogy milyen hiba lehet ez. Memóriakártya miatt nehezen hiszem el, mert más filmet már találtam, ami zökkenőmentesen ment.Telefonhibaként meg azért tudom kevésbé elhinni, mert a 720p-s videókat, amiket felvettem (van ami 20perces is), simán viszi.
Szerintem ez telefonhiba, mintsem kártya hiba. Memo kártyánál van egy fix olvasási sebesség, szóval paraszti ésszel úgy gondolom, hogy nem válogat filmek közül. Maximum a telefon videotömörítések között. :S Eléggé lehangoló. Ha lesz bada rendszer frissítés, akkor azt pénzért tudom csak megcsinál/tatni T-nél? Vagy hogy megy ez? Elég lehúzós szagú a dolog. -
leslieke
Jómunkásember
10.000 hsz!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...