- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz SlyChocolate #10099 üzenetére
Nálam is így van! Dallam+5-ös hangerő. Az első 1-2 mp mégis halkabb, mint ami utána jön. Túlélhető, csak vicces, mert semmi átmenet nincs közte és így meg semmi értelme.
Nem, a beépített filmlejátszó nem kezeli az magyar ékezeteket. De ez már, úgy tudom javításra került az újabb fwk-ben, csak a JEE nem ismeri. Ezért viszont nem fogok frissíteni, nem éri meg.[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ABal
őstag
válasz leslieke #10100 üzenetére
A "hibátlan" nem a helyes szóhasználat volt részemről
Viszont ezzel együtt is egyike vagy azoknak, akik tartják bennem a lelket, hogy mégis van remény egy "jobban" működő példányra, hogy nem kell hosszú hónapok keresgélése után most hirtelen valami mást találnom, amikor ebbe már beleszerettem.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
SlyChocolate
senior tag
válasz leslieke #10100 üzenetére
Ezek is kis bosszantó dolgok!
De ami számomra nagyon dühítő!
A böngésző jelszókezelése!
Minek jegyzi meg ha kikapcsolást követően van, hogy emlékszik van, hogy nem!
De van olyan is, hogy ki sem kacsoltam és mégis elfelejtette!!!
A másik a fájlkezelője na az tényleg vicc!!!
De, hogy senki nem fejlesztett rá azt sem értem!???
A samú nem engedne ilyen alkalmazást???
Az ébresztésről meg ne is beszéljünk!
Ha kivan kapcsolva ha nincs, nem egyszer volt már, hogy nem ébresztett!!!
Szégyen!!![ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz SlyChocolate #10099 üzenetére
jóóó ezt ne nekem mondd. . .én vágom! de azért köszi.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
leslieke
Jómunkásember
válasz SlyChocolate #10106 üzenetére
Böngésző: Opera Mini: jobb, gyorsabb -> szép az élet
Fájlkezelő: valóban lehetne jobb is.
Ébresztés: több mint 10 éve nem kapcsolom ki a telefon éjszaka se. Így a kikapcsolva hol ébreszt, hol nem ébreszt mizzéria se érint. Ezért ez nálam(!) nem is számít hibának, hiányosságnak.[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
magyarattila
tag
válasz SlyChocolate #10106 üzenetére
ma én is így jártam hogy nem ébresztett, éjfél elött 2 perccel nyomtam be mind a 6 ébresztést, aztán arra keltem fel hogy hoppá indulni kéne.... ezután kinyomtam meg visszakapcsoltam a 6:38as ébresztésemet, és jéé az működött.... Tényleg fura :\
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz leslieke #10109 üzenetére
Hát igen kinek mi fontos egy telben!
Amiket írtál az előbb azokat mint hibákat még észre sem vettem!
De tényleg létező problémák!
Nálad az opera mini kezeli a kijelző felbontását és a multitouch-ot!
Mert én feltettem de annyira szörnyen jelent meg ezen a szép kijelzőn, hogy ment is a levesbe!
Wlan alatt meg a gyári is pöpecül pörög 3g-n meg a javascript flash kikapcs és az is türhető sebességen használható! -
peterk
senior tag
válasz magyarattila #10111 üzenetére
Korábban volt szó róla, hogy kikapcsoláskor hajlamos elfelejteni az időzónát, ezért később ébreszt egy órával. Próbáld ki, hogy egy órával korábbra rakod, úgy ébreszt-e.
(Én se kapcsolom ki soha a telefont, ráadásul nem is erre kelek, így én nem fogom tesztelni. )
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
Jadro
veterán
Holnap hozzák a készülékemet. Már nagyon várom.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Bazsi18
csendes tag
Sziasztok!
A samsung waven a R66 navi van+30nap ingyen!
Az a kérdésem hogy ha megveszem a R66 akkor az örökre az enyém lessz vagy csak megint használhatom egy idelyig és ennyi?
Vagy a program fixálódik és akkor használom mikor akarom lejárat nélkül?
És mennyibe kerül?Előre is kösszönöm a választ!
-
tiv83us
veterán
Joe bácsi,
Már egyszer szóltam, hogy maradj távol a topiktól, mar észrevehetted volna, hogy nem vagy kívánatos itt. Most szólok utoljára!
Többiek!
Az hogy Joe bácsi feltűnik, Titeket sem jogosít fel arra, hogy személyeskedjetek és áthágjátok az Alapelveket![ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
creed2
csendes tag
Sziasztok!
Kerestem, de lehet hogy figyelmetlen vagyok....
3 hete használok egy Samsung Wave-at, és elégedett vagyok... jelzem, 2 db N97-et már kivégeztem... de, hagyjuk is.
Kérdés a következő:
Mi a teendő, ha a kijelző kezd foltosodni?
Hiába törlöm meg... napfényben egyre foltosabb! És, ahol foltos... ha megnedvesítem a kijelzőt, összegyűlik a nedvesség. Mintha valami réteg lekopott volna?!
Nagyon vigyázok rá, és egy puha tokban tárolom..
Valaki találkozott már ilyen jelenséggel? Ha igen, van megoldás?
Gyula
-
JMC
tag
Azért elmehet a sunyiba a Samsung is:
Van egy apró, de annál inkább hasznos kis opció, elrejtve a beállítások között. Egy biztonsági mentés kezelőről van szó. Ezzel a névjegyek, üzenetek, naptári bejegyzések, feladatlisták és emlékeztető mind-mind lementhetők a memóriakártyára és innen később vissza is állíthatók. Komolyabb mobiloknál ezt már ismerjük, de ezen a szinten nem sűrűn találkozunk vele. Ráadásul nekem jól is jött ez, hiszen a memóriakártyára a saját telefonommal már lementettem a névjegyzéket, a kis Champ meg ezt felismerte és két érintéssel fel is másolta a saját telefonkönyvébe, így nem kellett hosszú perceken át Bluetooth-al küldözgetni.
forrásHa ebben a kis lóf@szba képesek voltak ezt beleírni a Wave vajon miért nem tudja?
Egész más: aki feltette az XXJH3 fw-t honnan szedte le? (Ha lehetek pofátlan kérnék linket is, igen hosszúra sikeredett az elmúlt hetem a mai nappal egyetemben, köszöntem szépen.)
[ Szerkesztve ]
-
creed2
csendes tag
válasz Varszegig #10137 üzenetére
Az a baj, ez olyan... mintha valami marás lenne rajta....
nem zsíros... törölgettem már mindennel, de olyan, mintha tapadna a folt. Azaz, ha egy kendőt benedvesítek, a folton megtapad.... és már szappanos törlés sem viszi le. Hm.... ez hogy van?Mit tartalmaz a törlőd?
Gyula
-
p2p
csendes tag
Ez Super teló, de nekem "csak" Omnia 2 van.
Erre tudna esetleg vki hd video player-t?p2p Omnia II
-
-
csabám
addikt
zack: ha esetleg sikerült feltolnod akkor szívesen ránéznék a filmekre! köszi.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest