- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok,
A netem közbe megoldódott szerencsére megy a router is.
Ki akarom próbálni a telefont netezésre kell valami extra beállítás ehhez a telefonon?
Egy hülye kérdés a beépített böngészője merre van?Köszönöm
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
SlyChocolate
senior tag
Újabb tapasztalat!
Az ébresztési problémákra talán megoldást jelenthet ha kivan kapcsolva a tel!
Nálam ez eddig 100%-osan működött!
Gondolom ilyenkor nem futatt olyan process-eket amelyek hatással vannak az ébresztésre!???
Mikor ki van kapcsolva a tel így egy dolgot futtathat az ébresztést, meg a ki/be kapcsoló gomb figyelését csinálja!
Mással nem kell foglalkoznia!
Magyarul bekapcsolt állapotban az ébresztés alacsony prioritástú! -
sede7
tag
válasz SlyChocolate #10353 üzenetére
Na nehogy már ezt le kelljen nyelnünk egy ilyen árfekvésű telefontól!! Függetlenül attól, hogy szeretem a Wave-emet.
Más: mint azt már korábban is írtam, amióta a szerviz feltette a JF2_TMH helyette a nem T-s JF4-et, az automatikus billentyűzár nevetségesen működik!! Másnak is van/volt vele gondja?
[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
Lenne még egy problémám...naponta 1x kiírja a wave, hogy nincs elérhető wi-fi aztán sms hanggal is jelzi és kiírja, hogy nem tudott csatlakozni. Melyik program akar vajon naponta felmenni a netre? Semmi olyan nem fut. Találkozott már ilyennel valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Rike
tag
Wow.
Leszedtem par mar korabban a telefonra tett jatekot alkalmazast etc es leszedtem oket ujra ugy hogy mar a memo kartyara mennek! (memoria adatai mutatjak mi hova kerul )
es mostmar le is jon a bruszlí jatek:-)Bender's humor by Microsoft Joke
-
Killerlaca
senior tag
Az opera mini miért nem fordul el ha eldöntöm a telefont?
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
leslieke
Jómunkásember
válasz SlyChocolate #10353 üzenetére
A legtöbben pont arra panaszkodnak, hogy kikapcsolt állapotban nem ébreszt!
Ezt se megerősíteni, se cáfolni nem tudom. Az viszont biztos, hogy sose kapcsolom ki és minden reggel szépen ébreszt mindkét ébresztő és működik a szundi is.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Jadro
veterán
válasz scapegt #10349 üzenetére
Minden csak viszonyítás kérdése. Egyébként a szépet arra értettem, hogy amikor feltettem, nagy felbontású, ronda pixeles izé volt. A mókolás után kisimult. Nem egy opera mobile, de blogok olvasására nekem tökéletes. Szépen tördel, keveset tölt le és gyorsan, így majdnem olyan mintha RSS-t olvasnék. Amire nem elég, arra meg használom a gyárit. Nem mellesleg az asztalim is opera így összeszinkronizálom és egyből ott vannak a kedvenceim.
Már csk egy indító ikont kéne a minihez kitenni valahogy. Olavasok tovább rendületlenül. Csak lassan megy, mert folyamatosan a telefont nézem. Ez valami gyönyörű cucc, nem tudok betelni vele.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
BaRu90
csendes tag
válasz rObika8802 #10344 üzenetére
köszi robika
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Killerlaca #10361 üzenetére
Opera Mini elindít -> villáskulcs -> Beállítások -> Fekvő mód!
Ha bekapcsolod akkor fektetve megy, ha kikapcsolod, akkor meg nem. Forogni nem fog.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz SlyChocolate #10364 üzenetére
Független, gyári garis.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
vendingo
veterán
Sziasztok
Tudok szerezni wave-hez fekete bőrtokot, amibe bele lehet pattintani, és az elejére rálehet hajtani egy védőt, ami mágnessel záródik. 2500 + posta, akár számlával is.
üdvCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Killerlaca
senior tag
válasz leslieke #10367 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
A 4.1 ben nem találtam ilyet az töröltem. Az 5.1-ben megtaláltam, de annyira szaggat ez másnál is így van? Vagy én nem állítottam be valamit.
Ja és programot uninstalálni hogyan lehet?Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
F-ECT$
titán
válasz Killerlaca #10373 üzenetére
4.1-ben is van fekvő mód, viszont ott nekem a billentyűzet nem jön elő, ha írni kellene . Az 5.1 nekem is szaggat.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Killerlaca #10373 üzenetére
Bökj a fogaskerékre, majd a behajtani piros ikonra. Rákérdez, leokézod, letörli.
-
fhunor
csendes tag
hnap szept.1, vajon lesz vmi store-ral?
-
Killerlaca
senior tag
Értem.
Létezik olyan, hogy flash player a telefonra mintha az egyik oldal azt kért volna.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Akik szeretnének magától fekvőbe forduló Opera Mini 5.1-et, azok számára moddoltam egyet ni.
Kapott egy szebb, nagyobb ikont is:
Enjoy!• Flies around shit - bees around honey •
-
bejmuller
aktív tag
Hello.
Nagyon gondolkozok egy Wave beszerzésén, a tesztben leírtak alapján nagyon tetszik. Elolvastam az első párszáz hsz.-t és az utolsó kb 200-at is és az utolsókban azt olvastam hogy van néhány hibája, hiányossága de kevés konkrétum volt.
Az lenne a kérésem, hogy mutassatok egy összefoglaló hsz.-t vagy esetleg valaki most foglalja össze ezeket a hibákat, hiányosságokat. Így könnyebb lenne mérlegelni és dönteni az alternatívák és a Wave között.Előre is köszönöm .
Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D
-
aktív tag
válasz cryingdr4g0n #10380 üzenetére
Köszi. Az előzőt leszedjem vagy lehet rátelepíteni?
-
Killerlaca
senior tag
Köszi, de nálad nem szaggat az 5.1?
-
Jadro
veterán
Nagyszerű.. de nekem nem fordul el. Legalább az ikonja szebb lett.. A jar fájlt telepítettem.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz cryingdr4g0n #10385 üzenetére
Sőt, most, hogy nézem, abszolút nem akad.
• Flies around shit - bees around honey •
-
Jadro
veterán
válasz cryingdr4g0n #10388 üzenetére
Sose tudtam miért van az hozzá. Megtanultam a leckét.
Szerk: Köszi, nagyon pöpec!
[ Szerkesztve ]
-
Killerlaca
senior tag
válasz cryingdr4g0n #10385 üzenetére
Köszi ez jónak tűnik
Flash player-t kell szerinted felrakni?
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Killerlaca #10390 üzenetére
Flash-t csak a gyári böngészővel fogsz látni, és abból is csak a lite-ot.
Dive ever, work never.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz Killerlaca #10390 üzenetére
Szívesen! Flash playert? Hogy érted? Nem tudsz külön flash playert feltenni a wave-re, szerintem legalábbis.
Szerk.: F-ECT$ kolléga megírta a frankót a flashről.@Jadro: szívesen!
[ Szerkesztve ]
• Flies around shit - bees around honey •
-
DonMedve
addikt
Ezaz,köszi!!!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
jozf
tag
Na asszem nekem megérett a teló egy hardresetre vagy egy upgaradéra.
Leszedtem minden telepitett progit, hogy esteleg igy csak fel kuszik a Settlers hd a telóra (amugy nem ment fel) de cserébe, a napló, twitter,sochub, keresö meg a napi tájékozatóból dupla ikon lett a telón S mivel gyári icon még törölni se engedi
Azt majd meglátom még h vissza megyek e az JF1-re vagy megpróbálkozok a JH3-al. Sajna amugy a kies reges trükk nállam se müködik[ Szerkesztve ]
-
Joey89
tag
Sziasztok!
Mivel elhatároztam hogy megveszem lenne pár kérdésem:
Szerintetek melyiket vállaszam: 24hó szervíz gari vagy 12 hó Samsung? (3000 forinttal több a Samsungos)
Valószínűleg a B-Telnél fogom megvenni, van valakinek valamilyen tapasztala velük?
Tartozékokat ti hol szoktok vásárolni hozzá? (headset, valami kis tartó, hogy ne karcolódjon)
ja és a legfontosabb: ti hogy neteztek rajta (én vodás vagyok, de csomagot kell váltanom miatta, hogy tudjak vele netezni bárhol)
egyenlőre ennyi kérdésem lenne
Remélem holnap meglesz a telo
Üdv és előre is köszi a válaszokat
-
Atomgeszi
veterán
Én elfelejtettem kikapcsolni ezt a mobilfigyelőt(ha ellopnák) és kétszer is simet cseréltem telóba, a wave meg küldött 2 sms-t a megadott számra. Remélem azért élesben is működne a dolog. (bár soha ne kelljen használni, vigyázok én a telómra!! )
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Jadro
veterán
Felraktam két akku figyelő progit is de mindkettő beakadt és fix 85%-ot mutat soft reset után is. Akkor is, ha leszedem és újratelepítem. A gyári rendben van. Valaki találkozott már ezzel?
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest