- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
Gyöször #2094 üzenetére
fotot nem tudok most..(
de ha be van állítva az sms-beállítások. szöveges üzenetek- kézbesítési jelentést kér- Be.. opcio
akkor ha elküldök egy smst és az kiment a ócimzett telefonjara, ajkkor kapok egy smst a,i a kijelzön ugyanugy néz ki mint egy rendes sms-t ha kapsz..kék csík a kijelzö aljaban.. aztan ha megnyitja az ember akkor irja hogy kézbesitési jelentés..
csak akkor kapom ha a küldött sms cimzett készülékére kiment. tehát ha pl ki van kapcsolva, akkor majd csak akkor kapom meg ha bekapcsolta. addig nem
(Pl ha valaki ki van kapcsolva mert éjszakas volt és alszik valameddig de nem tudom meddig akkor küldök rá egy sms-t és amikor felébredt és bekapcsol megkapom a kézbesitési jelentést és abbol tudom hogy hivhatom ( és nem kell probalgatnom hivasokkal)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest