Hirdetés
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
Gyöször #2094 üzenetére
fotot nem tudok most..(
de ha be van állítva az sms-beállítások. szöveges üzenetek- kézbesítési jelentést kér- Be.. opcio
akkor ha elküldök egy smst és az kiment a ócimzett telefonjara, ajkkor kapok egy smst a,i a kijelzön ugyanugy néz ki mint egy rendes sms-t ha kapsz..kék csík a kijelzö aljaban.. aztan ha megnyitja az ember akkor irja hogy kézbesitési jelentés..
csak akkor kapom ha a küldött sms cimzett készülékére kiment. tehát ha pl ki van kapcsolva, akkor majd csak akkor kapom meg ha bekapcsolta. addig nem
(Pl ha valaki ki van kapcsolva mert éjszakas volt és alszik valameddig de nem tudom meddig akkor küldök rá egy sms-t és amikor felébredt és bekapcsol megkapom a kézbesitési jelentést és abbol tudom hogy hivhatom ( és nem kell probalgatnom hivasokkal)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi hiánypótló készülék a Samsung klasszikus mobilja. Nem érintős, de sokan pont ilyen telefont szeretnének maguknak. A választék pedig szűk.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyobb panelek, nagyobb készülékház
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest