- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir #3022 üzenetére
Nem tudom mikori a kártya de ez a legrégebbi ez még a westeles mintázatú,de van még 2 simem és felcserélem őket hátha így tényleg javul a helyzetem. Amúgy azóta sem produkált hasonlót sem, de kitudja meddig tart ez az állapot, és nem esne jól ha meló közben teló nélkül maradok.
De ha viszont csre lesz akkor micro sim lesz belőle.
-
-
Megint elkezdte a kis Primom ha leveszem reggel a töltőről mint egy agyon tépázót note3 fél nap után lemerül, mi lehet ennek az oka
De újbóli feltöltés után minden rendben van vele.
-
válasz
Blackmirror #2999 üzenetére
Samu chat és egy nokia 210 megmérettetést megnéznék,
-
-
Sajnos én sem látom a képeket, nézhettem én Chrome,Firefox,Explorer meg Safarival is. de semmi
De nem panaszkodásból írtam, csak jeleztem a gondot.És ne add fel tudom hogy képes vagy rá Cs.Zs -
válasz
quailstorm #2943 üzenetére
Okés ,már várom.
-
válasz
quailstorm #2939 üzenetére
Múltkor beszélgettünk az S5230 as op rendszeréröl és cs kollégával, és minap kezem kőzé került a doboza és valóban az első touchwiz van rajta,paprja 1.0.1 van a dobozán pedig 1.0-a
dik
Használd egészséggel.
Mika1227
űködik a kütyüd? vagy vissza kellett vinned?
cs.zs.
Megkérdezhetem hogy állsz a teszt képekkel?
gyuri2008
Primo család -
válasz
Blackmirror #2926 üzenetére
Ez egy jó ötlet, mikor lesz már hétvége
-
-
Micsoda finomságok
-
-
Sziasztok.
Dhampir&cs.zs.
Köszönöm a segítségeteket, azóta sem csináld még hasonlót sem, lehet "zavar volt az erőben"
zsof Nokia
Sok szeretettel várunk, kis csapatokban.Elmúlt egy hónap, ideje egy új fotót kiraknom.
Ő Rénó
-
-
Dhampir & cs.zs. úgyis a németek nyernek
,
-
-
válasz
Blackmirror #2862 üzenetére
Egy kis OFF
Két napig használhattam egy Nokia 515-t ami a hírekkel kapcsolatosan egész jó készülék, hangminősége vetekszik a Primoval, sms írásakor jobb a billentyűzet nyomáspontja,(szerintem) szebb kijelzője is van. De hiányzik a zseblámpa funkció. a kamerától viszont nem voltam elájulva,ahogy az üzemidővel sem voltam kibékülve.Fekete színben jól néz ki.Hát röviden ennyi érdemlegesen. De ha meg kellene vásárolnom, számomra ennyi pénzt nem érne meg.
Blackmirror
Hogy az ő szavaival élhessek ez az ő szegénységi bizonyítványa. -
dik
Isten hozott a kis csapatunkbanHa van kérdésed szólj.
meroly&quailstorm
A sithek, akarom mondani Sim-ek harca -
-
-
-
-
válasz
Gyöször #2795 üzenetére
Ha készíted a listát akkor szólj, vannak ötleteim.
Mondjuk attól nem félek hogy a kis levélkénkben leírt ötleteinket felhasználnák, vagy éppen nagyra tartanák . Samsungnak csak is hivatalosított dokumentációkkal alátámasztott ötleteket nyújtanék be Koreába talán egy pici esélyünk lenne így.
Ötleteim: -Legalább HD videó rögzités
-Minőségibb mikrofon és hangszóró kiosztás
-Egy 1500 akkumulátor (igen moho vagyok)
-Egy jobb minőségű hanglejátszó chip
-Okosabb felhasználó felület
-Talán egy magnézium ház kiépítése Sim dizájnban -
-
-
-
Blackmirror ne is mond, és a legrosszabb az egészben hogy még tokot sem találtam rá.
Mika1227 jaj de jó, van a fórumban még egy személy aki eltudja mondani az S5611-es hogy mi is ez vagy mi fán terem a hasonlóságokon kívül.
cs.zs. Ez a kedves feleséged új telefonja? Amúgy nagyon szép ,főleg hogy milyen téglának érződik a Primo -
Sziasztok
dik
Az lehet hogy az oldaluk azt mutatja hogy 11-es van, de egy hívást megér hogy megkérdezd tőlük hogy van e még, ha igen csak más megyében ,lehet áthozzák ,mint a "sárga" csillagos bolt is. És ahogy Dhampir kolléga is írta házhoz viszik. Egy próbát szerintem minden képen megérne.
Gyöször
Egy pilléres tag
Dhampir
Arrol is szoktam nézni, ha nincs nálam a másik, és mire elnavigálom az új hozászolásig addig a hajam tépem,Valóban nem a netezésre termet.
cs.zs.
Ma kaptam én is egy Alcatel telefont, egyetlen egy pozitív oldalát tudom meg említeni, az üzem idejét. -
-
-
Sziasztok.
Dhampir&cs.zs.
Ez megnyugtatódik
Székesfehérváron az MM-ben 17E-ért S5610 -est lehet kapni, magam néztem meg és valóban 10-es és nem 11- es így ha most aktuális számodra ajánlom figyelmedbe!Érdekességek péntek délutántól egészen ma hajnalig telefonáltam 419 percet és maradt 1 csikóm az akkuból.
Nem tudom mi lesz velem, ha nem lesz többé Primo. -
-
-
-
-
válasz
Blackmirror #2726 üzenetére
Így már minden világos, szép teljesítmény
nekem három simem van két telefont használok csak naponta és egy a tartalék. Ami használatban van LG G2 és a Primom a tartalék pedig a [link]re kattintva láthatod az előző hsz hozzászólásából.
Sanzaa
Primoban nincs dualos,
De a Nokia 301 igen de viszont nem 5Mp-es és nincs vakuja sem. Akai-t pedig nem ajánlom(tapasztalat) -
válasz
Blackmirror #2724 üzenetére
Nem kötekedésből,de a dualos az még egy telefonnak számít, így más meg nem tudja. Így kettőnek számít.
-
válasz
Blackmirror #2722 üzenetére
Ha kettő telefonnal járkálsz az még nem ciki és még nem vicc kategória
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Múlthét alkalmával héttől-hétig dolgoztam Szombatig két alkalommal kellett töltőre tennem ,A Primom
Ellenben a munkatársam 9 alkalmával szemben (Galaxy S3LTE)
OFF: Esetleg tudja valaki milyen jelenséggel szenvedhet a C5-03 am? Mikor töltőre felteszem akkor a kijelző és a gombok háttér világítása folyamatosan vibrálnak kb 2-3 percig egyhuzamban ,majd megjavul. Ilyenkor kezelhetetlenné válik.
-
válasz
gyuri2008 #2652 üzenetére
Én nem elriasztásként írtam le számodra S5611-et .A fórum 98%-nak S5610- van és mindenki meg van vele elégedve. Én személy szerint is egy S5610 használok ezt másik nagyobb áruházakban megleled . Ugyan ebben az ár érték arányban, Szürke, fekete színekben.méreteben,paraméterben szinte azonosak És nagyon de nagyon meg vagyok vele elégedve. lásd (#2265 (#2267 (#2621) hszkben, én nem kímélem,
én csak ajánlani tudom.
De ha kicsit több szeretnél megtudni akkor át kell hogy olvasd a fórumnak az utolsó 10-15 oldalát.
És bármilyen kérdésed van írd le bátran és ha tudok(unk) segít(ek)ünk.
-
-
-
Sok fényképezéssel, zenehallgatással/rádiózással hány napot bír töltés nélkül? Nehéz 1 nap alatt lemeríteni?
Köszönöm!
Kár hogy nincs benne Wifi. Akkor tényleg szuper lenne ez a készülék.Szia! "Nehéz 1 nap alatt lemeríteni?" Szinte lehetetlen, pedig én nem szokom sajnálni, én munka eszközként tekintek rá, lásd a [link] , [link] , [link]kattintva .
Ezen elvárásaid alapján szerintem jó választás. Talán a net lehet érdekes igaz van benne 3G- de ilyen pici kijelzőn szerintem nem kellemes a böngészés, és még az akku is eszi.. Az üzemidővel nem lehet gond! Vannak itt rekorderek akik bízonyitják is ezt Dhampir a 13 napjával és prsq a 2345 hsz-vel.És egyet kell értenem cs.zs. kollégával. Tudtommal a google maps pedig rá lehet tenni.Eltelt majdnem egy hónap, így jönnek az új képek
-
cs.zs. Ugyan, azért rengeteg jel utal arra hogy ez nem egy Primo, Egy átlagos laikus aki egy hangyányit is utána nézet a dolognak, észre fogja venni hogy pl: nincs led villanója a , a felírat is más, a szín is eltér, a száma sem ugyan az, a menüről ne is beszéljünk és dual sim logója ott csücsül. Aki még is eltéveszti a vásárlást az ahogy quailstorm írta valami gond van vele, az legyen most fiatal,középkorú, vagy épp idős korát élő személy.
-
-
válasz
quailstorm #2625 üzenetére
Es dual simes es van szep kekszinu is, mi kell meg?:-D
-
Az evolúció nem áll meg
-
-
-
-
Dhampir teljes mértékben egyet kell hogy értsek ,munkámtól kifolyólag havi rendszerességgel megfordulok Budapest több pontján és több városokban egyaránt. Azt kell hogy mondjam kb öt év alatt hihetetlenül romlott az utcák higéniai szintje. Gondolok olyanokra hogy a Lágymányosi hídtól a villamos sínek között az emberi salaktól a kartondobozik minden meg lelehető. A hetedik kerületben lévő Síp utcától kiindulván pedig Karcherel kellett volna használni legutóbbi ottlétem alkalmával. Lomtalanításkor hihetetlen anarchiával szembesül az ember.Szerencs utca és az M3 csatlakozásánál pedig hulladék feldolgozott kellene létrehozni hisz annyi törött alkatrész hever az utak mentén hogy szinte megérné az autóbelesetek után. Ezt nevezik európai szintű fejlődésnek? ugyan már.. De más városok lásd Mór, Győr, Sárvár, Eger, de még a lassacskán fejlődő Székesfehérvár is tisztább és kulturáltabb környezettel fogadják az ott élőket,dolgozókat és turistákat egyaránt.
cs.zs. Hogy tetszett a négyes metró vonala? Személy szerint nekem nagyon tetszett. Azon pedig nem lepődtem meg hogy a Primo nyert az üzemidők csatájának terén. Főleg hogy egy 5600mAH külső powerbank fedezetét élvezte.
Kloden Ha folyamatosan lenyomva tartod a hangerőgomb lefelé mutató részét akkor lefogja számodra némítani. -
válasz
Blackmirror #2595 üzenetére
Nos az esetek nagy részében a töltőt átkarolva "tölti" megérdemelt pihenését, de néha akkor sincs tőlem biztonságba és egy intenzív médialejátszóvá válik ha hosszabb útra kerekedem. Most azért ilyen fitt mert ezen a héten szabin voltam
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
quailstorm #2573 üzenetére
De az üzem idő is elég gyatra 2-3 nap és elfárad.
-
-
-
válasz
quailstorm #2562 üzenetére
Köszönöm , ma is tanultam valamit, egy ami jó volt az S5230-ban az üzem ideje. De a vége felé a kijelző olyan érzékenységgel bírt mint egy 3310-es
Dhampir -
-
válasz
arkades #2557 üzenetére
Szerintem meg a Motorola lesz az aki pont nem fog ilyen készüléket készíteni az elkövetkező időkben, most is csak egy két példányt készítenek, lásd MotoG,E , Ráadásul a Lenovo szeretné rátenni a kezét a Moto-ra és esetleg talán ők lehetnek azok akik vissza hozhatnák a klasszikus irányvonalat ,Gondolok a V3 sikeres időszakára , De jelenleg a Google nem foglakozik vele.
Dhampir
Magyar honban szinte bárki könnyedén tudd álmodozni bármiről, ezzel egyetértek.
A Badát viszonylag sajnálom,de néha nem tudtam mikor naponta háromszor kifagyót a kezemben az S5230-amÉs a szervízben annyit tudtak mondani "előfordul"
Most a Primonál érzem azt hogy jó a Bada rendszer. -
-
"Elképzelem" ahogy kiad a Nyamnyung egy S5612-es névre hallgató készüléket ami nagyjából megegyezik a 10-11-el csak picit jobb gombokkal, egy 720P videó felvételre képest kamerával. és egy dual simes változattal is ami egy 1200-1500 akkuval mindössze 25E Ft-ért három szín változatban.
-
Az nem jó ha már csak raktáron van S5610 én tuti hogy fél év alatt leselejtezem ezt is, és akkor csak S5611 lesz, ha csak nem gondol a Nyamnyung és ki nem add egy új típust, de szerintem ennek kevés az esélye.
-
válasz
quailstorm #2546 üzenetére
Én értettem amit írtàl én csak mellékesen írtam a két tipust.
-
válasz
quailstorm #2544 üzenetére
Annyi de annyi embert ismerek aki a kiherélt Broadcomos galaxy "lókecskékkel" szív, mert a mini és az ace bejáratott nevek voltak.
Szia. Qualcommal ellátott Mini2 és Ace3 LTE azért nem olyan rosszak ,igaz ebben nem az általad említett Broadcomsz található. Az S5610 előtt ők voltak a munkatársaim csak az akku miatt muszáj volt lecserélni. És én személy szerint nem szenvedtem velük egy cseppet sem. Azt nem mondom hogy egy idő után lehet hogy jelentkeznének apróbb gondok de én ezt nem várom meg mert hamar cserélem őket. Szinte gyári állapotban vannak. lásd a képen,
-
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem hogy állítólag a AB474350BU akkumulátor a Primoba is jó, ezt valaki megtudná cáfolni vagy erősíteni? Lényege hogy 1200-as akku és nem sima 960 ami a mienkben is megtalálható. A válaszokat előre is köszönöm.
AB474350BU Akkumulátor
-
válasz
Mika1227 #2523 üzenetére
Szia
Tömören bemutatva
2406-os hsz : S5610 108MB, kép mellékelve,
2480-as hsz : S5611 170MB, kép mellékelve
2483Hsz
2500HszDe átfogólag az utolsó 4 oldalt érdemes átolvasni mert szinte egybe olvadt a két típus- és ha vásárlás előtt állsz akkor pedig meg is éri.
Ha kérdésed van nyugodtan tedd fel és ha tudok(unk) válaszolunk.
cs.zs.
Köszönöm az információt, a táska a képen számomra is megnyerő -
Mindennapi fotónkat add meg nékünk ma
-
-
válasz
quailstorm #2500 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást, akkor lényegében mindegy hogy melyik választjuk s10 és s11 alatt mindegyik soc rossz mindegyik a maga módján, de ha már választani kell akkor s5610 mert broadcom az egy picit megbízhatónak tűnik a te leírásod alapján.
-
-
-
-
meroly
Én maradtam a 10-nél 11 nem volt a cég listájánPedig már bele gondoltam hogy egy fehér Primoval rohangálok. Mint Michelisz Norbi a hungaroringen.
zeeland66
Nem tudtam megnézni az s11-et mert ahogy feljebb is írtam cég mobil listáján nem szerepelt, és a kérésemre sem tudtak hozni,nem tudok segíteni a nemes ügyedben és kénytelen leszel kipróbálni és össze hasonlítani a két típust. Én maradok a 10- nél csak azért is mert ma érkezett meg pont meg az új Primom amit hamarosan be is lakom és bedobom a mély vízbe ,ahol remélhetőleg ismét jól teljesít és megint jó barátok lehetünk ♥♥♥ -
november
A kérdésedre a következőt tudom írni. Az én tapasztalatom a 2265 hszben meg találod és nagyjából egyet kell értenem cs.zs. kollégávalSzerintem Az s5611 nél is kihozható a 4-5 napos üzemidő ha kikapcsolod a 3G-t a HSDPA-t és csak sima 2G vel használod. Hogy tudj dönteni olvasd vissza az utolsó 2-4 oldalt. hát az segít.
-
Sziasztok!
Iga007
Nem hiszem hogy itt bárkinek is lenne Indiából származó készüléke.
Blackmirror
Majd a következőt védheti eleget, ha csak megint nem lesz a közelben egy hiperaktív személy.
cs.zs.
Amúgy a babarózsaszín sokkal világosabbInkább az amariliszre hajaz ami sötétebb
-
Szia!
Primoban nincs duos (tudtommal). Nem tudom mekkora költségvetés szeretnél belefektetni új készüléked megvásárlásában, de íme egy-két alternativa.
Ha tapizósban kellene akkor lásd a
-(2197)-hszt.De ha klasszikus duos szeretnél akkor:
Nokia
40-45E Nokia 515 Dual
20-25E Nokia Asha 210 Dual Ez Qwerty
20-25E Nokia Asha 301 Dual
15E Nokia Asha 206 Dual
Samsung
15-20E Samsung C3322 (amit már ajánlott cs.zs. )
30E Samsung C3782Egy jó tanács Akai- márkájú dual simes készüléket ne vásárolj ,hiába néz ki jól! (tapasztalat) 2 volt nálam 2 meg is halt az első napon
-
-
válasz
quailstorm #2441 üzenetére
Ha lehet akkor megnézem magamnak az S5611-et
kíváncsi vagyok mivel másabb. Mert nem szeretnék megint almát vagy valami csoda nyamnyungot ami már délután 1 órakor már pityereg mert éhes
-
quailstorm
Összetörte?
Hát nem kicsit.. a hátlapot már nem lehet vissza tenni rá. Így felesleges szenvedni maga a prógijával. De már a cég rendez másikat, és remélhetőleg nem "okos" telefont kapok, hanem egy ugyan ilyenbe reménykedem.Dhampir
A Kies-t nem szokom használni egyáltalán
Igen és az akku az maxon van.
De azért köszönöm a segítségeteket. -
Tegnap egy kedves holland úriembernek köszönhetően táppénzre került a kis Pirimom
Nem kapcsolódik be, ha mégis éltre kell akkor is csak a Samsung felíratott nagyon de nagyon akadozva hozza be, és utána ki is kapcsol.
cs.zs.
Ne érezd magad kellemetlenül ezen a téren, én sem értek hozzá túlságosan. Sőt nálam értelmét veszti, mert céges készüléket én nem háborgatok, más részt ha mégis piszkálnám addigra már másik lesz -
-
válasz
zeeland66 #2399 üzenetére
Sziasztok!
zeeland66
Amikor én néztem ezt a készüléket és kérdeztem az eladókat hogy mi a különbség a 10 és a 11 között annyit mondtak hogy csak a színe.És ahogy meroly is írja. Amúgy minden megegyezik a hagyományos ezüst, fekete és a fehér színűekben."Elvárásaim: telefonálás, sms, fotó, hosszú üzemidő, bluetoth,pc szinkron, esetleg mint modem, net a képernyő mérete miatt nem opció."
Ezen elvárásaid alapján szerintem jó választás. Talán a net lehet érdekes igaz van benne 3G- de ilyen pici kijelzőn szerintem nem kellemes a böngészés. Az üzemidővel nem lehet gond! Vannak itt rekorderek akik bízonyitják is ezt Dhampir a 13 napjával és prsq a 2345 hsz-vel.
cs.zs. , Blackmirror
Igazatok van, sőt ha egy mai készülék elmegy 3 évnél tovább meghibásodás nélkül az már szinte csodának számítIgaz ez betudható a fogyasztói társadalomnak. ,Viszont a régi készülékek kapcsolatban apumnak egy Simens A35-se van és a mai napig megy ami önvédelemnek tökéletes és már párszor megjárta a hadak útját és nincs IP-védelme
Dhampir
A 2385 Hsz-re De ha meg is hibásodna az E61-ed de még mindig könnyedén megtudnák szerelni, nem úgy mint a mai csúcs telefonokat lásd HTC- de mondhattam volna másikat is.Viktor0610
Ha jól tudom S5610 belső memóriája 105mb ,az S5611 108mb így azonosnak tekinthető esetleg valami plusz lehet szoftveres téren ami elvesz 3 mb-ot (tipp)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest