Új hozzászólás Aktív témák

• Luck Dragon

félisten

válasz arkades #2263 üzenetére

Szia! Nyugodtan vásárolj ilyen készüléket , jó üzemidővel van felvértezve, sőt nálunk a 3G- is ki van kapcsolva mert ezen internetezni azért kíméletlen dolog az emberi szem számára (nekem legalábbis) és a fényerő is egészen jó. így átlagosan 2-3 napot bír ki. De amíg a kedves fórumos társak meg nem szólnak hogy -hogy csak ennyit bír ki szuflával , elkel mondanom hogy munkára van szerződtetve :) ugyanis egy Ace 3-ami a másik készülékem nem bírná ki a 8 órás munka idő végét. Szerintem a megjelenése korrekt, az ember nem vall vele szégyent ha kiteszi az asztalra, igaz a tárgyalások nagy részén nem is szabad bevinni a mobiltelefonokat. Strapabírása is meggyőző mert nálam egy emeletet a lépcsőn fickándozót lefele ,és sikeresen túlélte:) ,Színben is van választék Fekete ,szürke árnyalatban de ha fehéret szeretnél az sem lehetetlen, de ritka mint a fehér holló,de őkelme S5611-névre hallgat. Tokot is könnyedén tudsz hozzá választani egészen jó árban. Személy szerint én nem használok tokot hisz az esetek nagy részében a kezemben tartom és így átlagos kopások is meglátszanak már rajta. Elnézést ha a hozzászólásom hosszabbra sikeredet a kelleténél. :)

Új hozzászólás Aktív témák