- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
válasz
Metalfan #765 üzenetére
Firmware-frissítésnél a két betallózandó fájl teljesen egyforma tartalomra, a különbség mindössze a startcímben van. A szerepük a telefon esetleges hibáinak kezelése, afféle debug. A fájlt három különböző címre lehet tölteni, a "High" állás a firmware fejlesztésekor kell, a legkisebb hibától is megáll a telefon, a "Mid" a következő fokozat, itt már csak nagyobb hibák esetén van leállás, és végül a "Low" a legérzéketlenebb, viszont ennél csontra lehet fagyasztani a telefont. A "High" állás ennél a programnál nem is látszik, csak a fejlesztői változatban található meg.
Normál esetben a "Mid" fokozatot használjuk, de ha sűrűn hibázik a telefon, akkor meg lehet próbálni a "Low"-t.
Hiba alatt pici időzítési csúszásra gondolok, de komolyabb hiba is lehet! -
Narven
csendes tag
válasz
Metalfan #468 üzenetére
Én ilyen típusú hibával nem találkoztam, mert amit a netről húztam le (kevés ilyen van), az szépen le is jött. Olyant már tapasztaltam, hogy bizonyos oldalak nagyon nehezen jönnek be, sőt a netről való letöltés sem éppen a leggyorsabb, de még egyik sem akadt el az általad leírthoz hasonlóan.
-
m@xsys
senior tag
és ezt nem elfogultságból, de nagyon jó a készülék, füles is megfelelően szól és egyszerűen szép, könnyen kezelhető.
Most már bőven felveszi a versenyt a Samu menü az iPhone-al.
Most, h jobban belemélyedtem a Samu menübe szerintem jobb mint az LG KP500-é.
Az LG Arena azért természetesen bejövősebb, de a más ár kategória és menü.
Szép, igényes (amit megszoktunk) összeszerelés. Memóriakártya foglalat lehetne jobb helyen, de ez engem nem zavar (legalább nem megint egy pöcök ami leszakadhat és vigyázni kell rá)
K800-am nem volt, de párszor megfordult a kezemben. Nagynak találtam, de egy jó teló.
Kamerája jó, de a kamera fedéllel soha nem tudtam megbarátkozni.
Szívesen ajánlom ezt a készüléket.
Ha hosszabbítani akarsz, akkor csak személyi kell!
És számomra a lényeg: NINCS semmi Live-ra utaló vodás fos.
Voda brand se, így ajánlott. -
m@xsys
senior tag
Független akkor Euro GSM vagy Vodás kell? MM-be 59000 láttam, kicsit sok érte, de megy ugy is lejebb.
Serintem ha olcsóbb lesz, ennek lesz olyan sikere, mint az E250-nek.
Olcsó érintőst a népnekVoda viszonteladóknál nagyon ne próbálkozz, mert nem kaptak.
Márkaboltokba is csak pár db jött. Ahol én veszem ott 5db, de 3 félre van rakva
Voda webshopot ajánlom, mert házhoz viszik, ha vodás vagy - ez a legegyszerűbb.
Megy a voda rendszere, mindjárt megyek megvenni. -
m@xsys
senior tag
Igen, de nem a fülessel, de már tegnap nálam is lehetett volna, de bekakilt a Voda szervere
( remélem a számlázós rész is ), így nem tudtam megvenni.
De majd ma remélem!
Sennheiser ajánlott, én is hasonlóan szeretném használni.
Ha valaki tud jó áron gyáriról 3,5-re átalakítót, linket, akkor akár privátba jelezze, megköszönném."USB-ről lehet tölteni?" ez nem az a teló szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest